Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

Da li nam treba Offensity?

Ručni testovi penetracije su od suštinskog značaja za visoke sigurnosne zahteve. Ipak, oni daju prikaz trenutnog stanja i vrlo su skupi. Stalno praćenje novih sigurnosnih ranjivosti (nedostataka) i lako razumljive preporuke za otklanjanje istih je ono što Offensity čini pogodnim rešenjem za kompanije.


U proseku se dnevno otkrije preko 40 bezbednosnih ranjivosti (nedostataka). Offensity Security Monitoring je sistem kontinuirane kontrole na nove ranjivosti.


U slučaju visokih bezbednosnih zahteva, preporuka je da se Offensity rešenje upotpuni ručnim testovima za proveru bezbednosti.


 

Koristimo skener ranjivosti. Da li nam treba Offensity?


Većina rešenja za skeniranje ranjivosti radi na način da Operator definiše odredište (uglavnom IP adrese), pokreće skeniranje ručno ili definiše raspored redovnog skeniranja. Planiranje i izvođenje skeniranja, kao i tumačenje rezultata su složeni i zahtevaju širok spektar znanja.


Offensity rešenje za nadzor bezbednosti vrši redovne provere kako bi se utvrdilo da li su se imena domena ili njihove IP adrese promenile ili da li postoje bilo kakva prilagođavanja e-pošte i imena servera. U skladu s tim, rešenje prilagođava konfiguraciju skeniranja.


Rešenje sprovodi postepena skeniranja u kratkim intervalima, tako da se nove ranjivosti prepoznaju u kratkom vremenskom periodu.


Olakšano upravljanje ranjivostima: Sve ranjivosti koje se pojave, redovno se kontrolišu. Mogu se trajno zatvoriti kao prihvaćeni rizik ili lažno pozitivan.


Skeneri za ranjivost obično imaju usko definisan opseg. Na primer, postoje skeneri za mreže ili za web aplikacije. Zbog toga je neophodno da kompanije koje same preuzmu upravljanje ranjivostima kupe nekoliko proizvoda.


Offensity sigurnosno nadgledanje kombinuje različite vrste skenera na jedinstvenoj sigurnosnoj platformi i proširena su na praćenje curenja podataka i listama za blokiranje.