Close
Close modal
Close

Odlučite se za A1

Iskoristite priliku do 31. maja da prenesete brojeve u A1 mrežu i ostvarite 3 meseca bez naplate mesečne pretplate tarife koju izaberete.

Addons

Da li ispunjavate uslove?

Nemate ugovornu obavezu kod trenutnog operatora i koristite svoje brojeve duže od tri meseca.
Nemate zaostala dugovanja na brojevima koje želite da prenesete
hearth

Podnesi zahtev

Ostavite nam podatke u nastavku, kako bi mogli da vas pozovemo i zajedno podnesemo zahtev za prenos ili posetite A1 prodajno mesto.
Zahtev za prenos broja podnosi se za sve brojeve koji su na jednom ugovoru kod trenutnog operatora.
mobile

Prenos broja

Pokrećemo prenos vaših brojeva od trenutka potpisivanja zahteva za prenos broja. Za to vreme koristite svoje brojeve normalno, a mi ćemo vas informisati putem SMS poruke o uspešnosti prenosa brojeva.
form image

Želite da prenesete brojeve u A1?

Ostavite nam svoje podatke, a naši biznis savetnici će vas pozvati kako bi zajedno pokrenuli prenos.

A uvek možete i da nas posetite

Jednostavno posetite najbliže A1 prodajno mesto i uz podršku naših savetnika podnesite zahtev za prenos brojeva.

Dodatne informacije

MNP promocija obuhvata 100% popusta na iznos mesečne pretplate prva 3 puna obračunska ciklusa (mesec aktivacije + 3 puna obračunska ciklusa). 100% popusta se ne primenjuje na sadržaj van tarifnog paketa, rate za uređaje, VAS i tarifne dodatke. Nakon isteka 3 puna obračunska ciklusa naplaćuje se mesečna pretplata u skladu sa ponudom.

MNP promocija namenjena je svim poslovnim korisnicima koji prenose brojeve u A1 mrežu iz mreža drugih operatora uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Promocija važi od 21.2.2022. do 31.5.2022.

Svi dodatni popusti koji se primenjuju na mesečnu pretplatu biće primenjivani nakon isteka 3 puna obračunska ciklusa sa 100% popusta na mesečnu pretplatu.