Close
Close modal
Close

Svet koji inspiriše 25 miliona ljudi u 7 zemalja.

A1 Srbija je deo A1 Grupe

A1 Srbija je deo internacionalne Telekom Austria Grupe i mobilni operater koji u Srbiji unapređuje tržište telekomunikacija, kreirajući najbolje iskustvo korisnika za život u savremenom digitalnom dobu.

A1 je stigao

Dobro došli u svet u kome 1 pravi razliku.

Menjamo tržište nabolje

Moć pojedinca

A1 Srbija veruje da svaki pojedinac ima moć da napravi velike promene i da uz pomoć tehnologije ta moć zaista može preoblikovati naša iskustva i učiniti svet boljim mestom. A1 Srbija teži da bude operator u kog se uvek možete pouzdati i aktivno doprinosi sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.

Zanima te Mapa pokrivenosti 4G signala u tvom gradu?

Internacionalni operator

Mi brinemo o našoj sredini

Podrška zajednici

Gotovo da nema značajnog društvenog pitanja u koje nismo investirali svoju pažnju, vreme ili resurse. Ipak fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Karijera u A1

Svaki pojedinac ima moć da učini velike stvari.

Upoznaj nas bolje i pogledaj otvorene pozicije

Saznaj više
Close

Menjamo tržište nabolje

A1 Srbija je prisutna na tržištu Srbije od 2007. godine, kada je započela poslovanje kao najveća grinfild investicija, sa do sada uloženih više od milijardu evra i najmlađi mobilni operater u Srbiji. Posvećena negovanju i razvoju interne kulture i svojih zaposlenih, A1 Srbija je nosilac Family Friendly sertifikata u Srbiji. Blizu 1.500 naših zaposlenih posvećeno je kreiranju inovativnih rešenja i usluga, omogućavajući 2.4 miliona korisnika da odaberu i na najbolji način iskoriste mogućnosti koje digitalizacija nudi, u skladu sa svojim potrebama.

Close

Internacionalni operator

Kao internacionalni operater, A1 Srbija donosi najbolje poslovne prakse, konstantno ulaže u infrastrukturu i unapređuje kvalitet usluga i korisničkog iskustva, pomerajući granice i menjajući tržište nabolje za sve učesnike. U želji da još više unapredi korisničko iskustvo A1 Srbija će samo tokom 2021. imati rekordne investicije u mrežu.

A1 Srbija je u vlasništvu A1 Telekom Austrija Grupe, lidera digitalnih usluga i komunikacionih rešenja u regionu Jugoistočne Evrope, koja pruža usluge oko 25 miliona korisnika u sedam zemalja i zapošljava blizu 18.000 ljudi. Grupa je evropska jedinica kompanije América Móvil, jednog od najvećih provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.