Close
Close modal
Close
Postpaid

Postpaid

A1 tarife

Odluči se za Neograničenu, Posebnu ili Osnovnu postpaid tarifu u A1, a uz NEO uživaj u neograničenom internetu već od 1.299 dinara mesečno.

flag
Close modal
Close modal
Close modal
Korpa nije prazna

U korpi postoje proizvodi koje nije moguće kombinovati sa željenim proizvodom. Ukoliko nastaviš, postojeća korpa će biti obrisana.

Pogodnosti

Postpaid paketi u A1 ti donose više!

Jednostavno prenesi svoj broj u A1 mrežu i uz željenu tarifu po odličnim uslovima poruči telefon, gedžete ili nešto od dodatne opreme.

Prenos broja u A1Saznaj


Dodatne informacije

*NEO roming zona obuhvata sledećih 40 zemalja i preporučenih operatera: Albanija (Vodafone), Austrija (A1), Belgija (Orange), Belorusija (A1), Bosna i Hercegovina (BH Telekom, ERO Net), Bugarska (A1), Kanada (Rogers), Hrvatska (A1), Češka Republika (Vodafone), Danska (Telenor, Telia), Estonija (Telia), Finska (Telia), Francuska (SFR), Nemačka (Vodafone), Grčka (Vodafone), Mađarska (Vodafone), Irska (Vodafone), Italija (Vodafone), Lihtenstajn (F1), Litvanija (Telia), Luksemburg (Orange), Severna Makedonija (A1), Malta (Vodafone), Crna Gora (T-Mobile), Holandija (Vodafone), Novi Zeland (Vodafone), Norveška (Telenor, Telia), Portugalija (Vodafone), Poljska (Orange), Rumunija (Vodafone), Rusija (Beeline, MTS), Slovačka (Orange, T-mobile), Slovenija (A1), Južnoafrička Republika (Vodacom), Španija (Vodafone), Švajcarska (Sunrise, Swisscom), Švedska (Telenor, Telia), Turska (Vodafone), Velika Britanija (Vodafone), SAD (AT&T, T-Mobile).

Neograničeni prenos podataka koji Pretplatnik dobija kao benefit u promociji „Neograničeni internet uz NEO tarife“, namenjen je isključivo za neograničeno korišćenje usluge prenosa podataka u nacionalnom saobraćaju na pretplatničkom broju na kome je promocija aktivirana i isključivo na pametnom (mobilnom) telefonu u kojem se nalazi SIM kartica sa aktiviranom promocijom. Promocija ne uključuje neograničeni internet za deljenje prenosa podataka na druge uređaje (kompjuter i/ili druge uređaje) povezivanjem pametnog (mobilnog) telefona na kojem je promocija aktivirana sa drugim uređajima (odnosno korišćenjem mobilnog telefona kao rutera), a u cilju korišćenja prenosa podataka na tim drugim uređajima, odnosno ne uključuje prenos podataka za „tethering“ i „hotspot“ kao funkcionalnosti pametnog telefona. Deljenje interneta/prenosa podataka na druge uređaje sa pametnog (mobilnog) telefona u kojem se nalazi SIM kartica, na kojoj je aktivirana promocija, kao funkcionalnost pametnog telefona moguće je putem WiFi bežične mreže (hotspot opcija na mobilnom telefonu) i putem A1 mreže do maksimalno 20 GB u nacionalnom saobraćaju u toku jednog obračunskog perioda. U slučaju da Pretplatnik prekorači predviđeni limit od 20 GB, A1 zadržava pravo da Pretplatniku do isteka tog obračunskog ciklusa onemogući pristup A1 mreži u cilju sprečavanja deljenja prenosa podataka sa pametnog (mobilnog) uređaja na druge uređaje preko predviđenog limita od 20 GB.

Prikazane cene mesečne pretplate za Klasik, Intarifa, 65+, Prva, A1 Moćna i NEO tarife, sa ili bez uređaja, važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Neograničeni sadržaj u tarifama u okviru mesečne pretplate važi u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana* i ne odnosi se na roming uslugu koja se pruža izvan regiona Zapadnog Balkana, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću. Internet sadržaj u tarifama u okviru mesečne pretplate važi u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana* i ne odnosi se na roming uslugu koja se pruža izvan regiona Zapadnog Balkana, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću.

Pretplatnici koji se uz odabir tarifnih paketa Prva, A1 Moćna, NEO 3, NEO 5, NEO 15, NEO NEO i NEO NEO MAX odluče za aktivaciju usluge elektronskog računa ostvaruju 50 dinara popusta na mesečnu pretplatu u toku trajanja ugovora.

U cilju zaštite od dodatnog zaduživanja, nakon potrošenog internet sadržaja iz tarifa Klasik, Klasik Plus, Intarifa, 65+, Prva, NEO 3, NEO 5, NEO 15 i A1 Moćna pristup internetu biće onemogućen, a surfovanje je moguće nastaviti kupovinom internet dodataka.

Za korisnike koji se opredele za sim ponudu bez ugovorne obaveze, cena mesečne pretplate sa izabranim papirnim računom iznosi 799 RSD za Klasik tarifu, 1299 RSD za Klasik Plus tarifu, 1499 RSD za Intarifa postpaid, 1099 RSD za 65+ tarifu, 1349 RSD za Prva tarifu, 1849 RSD za NEO 3 tarifu, 2149 RSD za NEO 5 tarifu, 2949 RSD za NEO 15 tarifu, 3249 RSD za A1 Moćnu tarifu, 4049 RSD za NEO NEO tarifu, 6049 RSD za NEO NEO MAX tarifu, 1200 RSD za Sigurica tarifu i 700 RSD za Sigurica Plus tarifu. Korisnici koji se opredele za sim ponudu uz ugovornu obavezu na postpaid tarifama dobijaju popust na mesečnu pretplatu u apsolutnom iznosu u naredna 24 meseca. Popust na mesečnu pretplatu za sim ponudu uz ugovornu obavezu za Klasik tarifu iznosi 200 RSD, za Klasik Plus tarifu iznosi 400 RSD, za Prva tarifu iznosi 600 RSD, za Intarifa postpaid iznosi 500 RSD, za 65+ tarifu iznosi 250 RSD, za NEO 3 tarifu iznosi 500 RSD, za NEO 5 tarifu iznosi 500 RSD, za NEO 15 tarifu iznosi 900 RSD, za A1 Moćnu tarifu iznosi 1000 RSD, za NEO NEO tarifu iznosi 1000 RSD, za NEO NEO MAX tarifu iznosi 2000 RSD, za Sigurica tarifu iznosi 400 RSD, za Sigurica Plus tarifu iznosi 200 RSD.

Neograničeni net za Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Viber i Facebook Messenger u nacionalnom saobraćaju uključuje neograničeno korišćenje interneta (prenosa podataka) za sve funkcionalnosti Instagrama, TikTok-a i Facebook-a osim video poziva i deljenja sadržaja uživo, sve funkcionalnosti Viber servisa, kao i sve funkcionalnosti WhatsApp-a i Facebook Messenger-a, izuzev glasovnih i video poziva. Saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz gigabajta iz osnovne tarife dostupnih za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana*, sve do njihovog isteka. (npr. pri poseti Facebooku, gledanje video klipa sa druge lokacije npr. sa Youtube-a)

Odabirom tarife NEO 15, NEO NEO i NEO NEO MAX pretplatnik dobija mogućnost korišćenja digitalnog servisa A1 Xplore Music by Deezer Premium u trajanju od 24 meseca bez naplate, koji uključuje pravo na korišćenje Deezer Premium usluge, kao i neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju za korišćenje Deezer aplikacije. A1 Xplore Music by Deezer Premium se može aktivirati od strane pretplatnika u bilo kom trenutku u toku ugovorne obaveze posredstvom Moj A1 self-service aplikacije. Usluga nije automatski aktivirana aktivacijom tarifnog paketa. Nakon isteka perioda bez naplate Deezer Premium dodatak će ostati aktivan i produžava se automatski svakog obračunskog perioda sve dok ga pretplatnik ne deaktivira. Deaktivacija servisa je moguća posredstvom Moj A1 aplikacije u svakom trenutku. Regularna cena mesečne pretplate za A1 Xplore Music by Deezer Premium koja se naplaćuje nakon isteka 24 meseca bez naplate je 499 dinara sa PDV-om.

Odabirom tarife NEO 15, NEO NEO i NEO NEO MAX pretplatnik dobija mogućnost korišćenja digitalnog servisa Hopster u trajanju od 12 meseci bez naplate, kao i neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju za korišćenje Hopster aplikacije. Hopster digitalni servis nije automatski aktivan i potrebno je da pretplatnik aktivira ovaj servis. Aktivacija Hopstera je moguća posredstvom Moj A1 self-service aplikacije u bilo kom trenutku u toku ugovorne obaveze a najkasnije do 30.9.2022. Nakon isteka perioda bez naplate Hopster dodatak će ostati aktivan i produžava se automatski svakog obračunskog perioda sve dok ga pretplatnik ne deaktivira. Deaktivacija servisa je moguća posredstvom Moj A1 aplikacije u svakom trenutku. Regularna cena mesečne pretplate za Hopster koja se naplaćuje nakon isteka 12 meseci bez naplate je 300 dinara sa PDV-om.

Dodatni 1 GB za surf u romingu koji se dobija uz NEO NEO MAX tarifu važi u okviru NEO roming zone.

1 TB (1024 GB) internet sadržaja A1 Moćne tarife se dobija jednom, prilikom aktivacije tarifnog paketa, i traje dok se ne potroši, osim u slučaju promene tarife ili obnove ugovorne obaveze kada se nepotrošeni MB brišu. Nakon potrošenog 1 TB pristup internetu biće onemogućen, a surfovanje se može nastaviti kupovinom internet dodatka.

Stvarna brzina prenosa podataka može varirati zavisno od više faktora kao što su svojstva uređaja, lokacija i pokrivenost mrežom.

Region Zapadnog Balkana: Severna Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija i AP Kosovo i Metohija. Obračun saobraćaja od 01.07.2021. radi se na osnovu Pravilnika o primeni politike primerenog korišćenja i metodologiji procene održivosti ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roaming i zahtevu koji pružalac usluga rominga podnosi u svrhu te procene (Službeni glasnik Republike Srbije broj 53/2021).