Close
Close modal
Close
SR
EN
RU
Postpaid

A1 postpaid tarife

Odluči se za postpaid tarife u A1, a uz NEO23 praznični paket po super ceni uživaj neograničeno u omiljenim aplikacijama.

Sa uređajem

Bez uređaja

Close modal
Close modal
Close modal
Korpa nije prazna

U korpi postoje proizvodi koje nije moguće kombinovati sa željenim proizvodom. Ukoliko nastaviš, postojeća korpa će biti obrisana.

Close

NEO Platinum

Izuzetna u potpunosti

Uživaj u ekskluzivnom sadržaju Neo Platinum paketa, a čeka te i niža cena do 100.000 dinara uz telefon koji izabereš.

Saznaj više

Dobijaš poklon dodatke

Nakon obnove ugovora zaviri u Moj A1 aplikaciju jer te čekaju sjajni poklon dodaci.

Mini paket za najmlađe

Promocija koja se ne propušta. MINI tarifa uz pametni sat MyKi Touch za 499 dinara mesečno. Samo sad.

Saznaj više

Pogodnosti

A1 paketi donose više!

Uz tarifu kupi telefon po značajno nižoj ceni, a možeš da poručiš i super gedžete ili nešto od dodatne opreme.

Prenesi svoj broj u A1

Zadrži svoj broj i pređi u mrežu u koju prelazi najveći broj ljudi.

Saznaj više
Dodatne informacije

Prikazane cene mesečne pretplate, sa ili bez kupovine uređaja, važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca i aktiviran popust uz izabrani elektronski račun.

Promocija "NEO 23 praznični paket"- Svi Pretplatnici koji se u promotivnom periodu od 01.12.2022. do 28.02.2023. odluče za aktivaciju NEO 20 tarifnog paketa sa ili bez kupovine uređaja, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na popust na mesečnu pretplatu NEO 20 tarifnog paketa, dodatnih 3 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i App Mix dodatak bez plaćanja mesečne pretplate tokom trajanja ugovorne obaveze. Dodatnih 3 GB za prenos podataka i App Mix tarifni dodatak ne važe u regionu Zapadnog Balkana*. Popust na mesečnu pretplatu NEO 20 tarifnog paketa iznosi 600 dinara za ugovornu obavezu bez kupovine uređaja, odnosno 500 dinara sa kupovinom uređaja. Nakon isteka 24 meseca, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate za NEO 20 tarifni paket, koja iznosi 2999 RSD sa izabranim elektronskim računom tj. 3049 RSD sa izabranim papirnim računom, dok se App Mix dodatak i dodatnih 3 GB automatski deaktiviraju.

Sadržaj dostupan u okviru App Mix dodatka važi u nacionalnom saobraćaju, ne važi u regionu Zapadnog Balkana*, za roming i usluge sa dodatom vrednošću. Neograničeni prenos podataka za Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Viber i Facebook Messenger uključuje neograničeno korišćenje prenosa podataka za sve funkcionalnosti Instagrama, TikTok-a i Facebook-a osim video poziva i deljenja sadržaja uživo, sve funkcionalnosti Viber servisa, kao i sve funkcionalnosti WhatsApp-a i Facebook Messenger-a, izuzev glasovnih i video poziva. Saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz tarifnog paketa za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana*, sve do njihovog isteka.

Ukupna cena usluga dostupnih u okviru “NEO 23 prazničnog paketa“ van promotivnog perioda od 01.12.2022. do 28.02.2023, uz ugovornu obavezu od 24 meseca i aktiviran e-račun, iznosi 3.006 RSD bez uređaja i 3.806 RSD sa uređajem i uključuje cenu mesečne pretplate NEO 20 tarife i cene mesečnih pretplata tarifnih dodatka Džoker 1 GB, Džoker 2 GB i App Mix.

Sadržaj tarifnih paketa MINI, START, NEO Surf, NEO 4, NEO 20, NEO NEO i NEO Platinum, koji je dostupan u okviru mesečne pretplate važi u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana*, osim 10 GB-a za roming u NEO roming zoni** koji je dostupan u okviru mesečne pretplate za tarifni paket NEO Platinum. Sadržaj tarifnih paketa dostupan u okviru pretplate ne važi za usluge sa dodatom vrednošću.

Nakon potrošnje MB dostupnih u regionu Zapadnog Balkana* za tarifne pakete MINI, START, NEO 4 i NEO 20 dalji surf u regionu Zapadnog Balkana* je moguć isključivo uz kupovinu tarifnog dodatka.

Naplata prenosa podataka u tarifnim paketima Sigurica (do granice 921 MB), Sigurica plus (do granice od 1474 MB), NEO Surf, NEO NEO***, NEO Platinum*** nakon potrošenih MB koji su dostupni u okviru mesečne pretplate za region Zapadnog Balkana* vrši se prema ceni od 1 RSD za 1 MB saobraćaja. Naplata prenosa podataka u tarifnim paketima Sigurica nakon potrošenih 921 MB i Sigurica Plus nakon potrošenih 1474 MB vrši se po ceni 2.09 RSD za 1 MB. Tarifiranje odlaznog i dolaznog razgovora, 60/60s. Obračunska jedinica za prenos podataka je 1kB.

***Limit za NEO NEO i NEO Platinum tarifne pakete odnosi se na celokupan prenos podataka uključujući i surf za Deezer aplikaciju.

Nakon potrošenog internet sadržaja iz tarifa MINI, START, NEO 4 i NEO 20 pristup internetu biće onemogućen, a surfovanje je moguće nastaviti kupovinom internet dodatka dostupnih za izabranu tarifu.

Stvarna brzina prenosa podataka može varirati zavisno od više faktora kao što su svojstva uređaja, lokacija i pokrivenost mrežom.

Pretplatnik koji izabere bilo koju A1 postpaid tarifu ima mogućnost da ostvari 50 RSD popusta na mesečnu pretplatu uz aktivaciju usluge elektronski račun. Ukoliko Pretplatnik u toku trajanja ugovora otkaže uslugu elektronski račun, gubi pravo na popust.

Pretplatnici koji se opredele za SIM ponudu na postpaid tarifama (korišćenje tarifnog paketa bez kupovine mobilnog uređaja) uz ugovornu obavezu od 24 meseca, dobijaju popust na mesečnu pretplatu u apsolutnom iznosu svakog obračunskog perioda tokom trajanja ugovorne obaveze, računajući od zaključenja pretplatničkog ugovora. Popust za START tarifu iznosi 600 RSD, za NEO Surf iznosi 500 RSD, za NEO 4 iznosi 500 RSD, za NEO 20 iznosi 800 RSD, za NEO NEO iznosi 1500 RSD, za Sigurica tarifu iznosi 200 RSD, za Sigurica Plus tarifu iznosi 400 RSD. Nakon isteka 24 meseca od zaključenja pretplatničkog ugovora naplaćuje se pun iznos mesečne pretplate.

MINI tarifa je dostupna isključivo uz satove Myki Touch i TCL Family watch 4G.

Nakon potrošenih minuta i SMS/MMS ka svim mrežama iz tarifnog paketa, naplaćuju se cene kako sledi; minut razgovora prema svim mrežama: 9,9 RSD, SMS/MMS: 4,9 RSD. Nakon potrošenih 500 MB iz tarifnog paketa, pristup internetu biće onemogućen. Dalje korišćenje usluga interneta (prenosa podataka) moguće je isključivo ukoliko postpaid Pretplatnik kupi neki od tarifnih dodataka iz A1 ponude.

Promocija "Myki Touch dečiji sat i Mini tarifa po specijalnoj ceni”- Svi Pretplatnici koji se u periodu od 07.10.2022. do 31.10.2022. odluče za aktivaciju MINI tarifnog paketa uz kupovinu MyKi Touch dečijeg sata, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju popust na mesečnu pretplatu u iznosu od 100 RSD tokom trajanja ugovorne obaveze. Nakon isteka ugovorne obaveze, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate u iznosu od 599 RSD.

Tarifni paket START tokom obračunskog perioda uključuje 500 MB za prenos podataka i ukupno 400 obračunskih jedinica koje mogu da se koriste bilo za minute, SMS ili MMS (minut=SMS=MMS) ili u kombinaciji navedenog do ukupno 400 obračunskih jedinica i važe u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana*. Nakon potrošenih 400 obračunskih jedinica, minuti i SMS/MMS se naplaćuju.

Senior i Junior tarifni dodaci se mogu aktivirati u bilo kom trenutku isključivo uz START tarifni paket bez kupovine uređaja.

Senior tarifni dodatak - sadržaj dostupan u okviru dodatka važi u nacionalnom saobraćaju, ne važi u regionu Zapadnog Balkana*, za roming i usluge sa dodatom vrednošću. Neograničeni prenos podataka za Viber uključuje neograničeno korišćenje prenosa podataka za sve funkcionalnosti Viber servisa (slanje poruka, fotografija, video i audio snimaka, glasovni i video pozivi, slanje emotikona, stikera, itd. unutar Viber aplikacije). Korišćenje interneta van Viber servisa je moguće iz internet sadržaja START tarife. Mesečna pretplata za dodatak se naplaćuje svakog obračunskog perioda do deaktivacije dodatka i naplaćuje se u punom iznosu nezavisno od datuma aktivacije u toku obračunskog perioda. Ugovorna obaveza za tarifni dodatak je 6 meseci od dana aktivacije.

Junior tarifni dodatak - dodatak važi u nacionalnom saobraćaju i u regionu Zapadnog Balkana*. Za prenos podataka u regionu Zapadnog Balkana* dostupno je 700 MB tokom svakog obračunskog perioda koji se obračunavaju od ukupno raspoloživog internet sadržaja dodatka. Neograničeni prenos podataka za Whatsapp, Viber i Facebook Messenger u nacionalnom saobraćaju uključuje neograničeno korišćenje prenosa podataka za sve funkcionalnosti Viber servisa, kao i sve funkcionalnosti WhatsApp-a i Facebook Messenger-a, izuzev glasovnih i video poziva. Saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz 2 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana* dostupnih u okviru ovog tarifnog dodatka sve do njihovog isteka. Mesečna pretplata za dodatak se naplaćuje svakog obračunskog perioda do deaktivacije dodatka i naplaćuje se u punom iznosu nezavisno od datuma aktivacije u toku obračunskog perioda. Ugovorna obaveza za tarifni dodatak je 6 meseci od dana aktivacije.

START tarifni dodatak uz uređaj - dodatak se automatski aktivira isključivo uz START tarifni paket uz kupovinu uređaja sa ugovornom obavezom od 24 meseca. Neograničeni minuti u A1 mreži, 2 GB za prenos podataka i neograničeni prenos podataka za Viber, Whatsapp i Facebook Messenger važe u nacionalnom saobraćaju i u regionu Zapadnog Balkana*. Za prenos podataka u regionu Zapadnog Balkana* dostupno je 2 GB tokom svakog obračunskog perioda koji se obračunavaju od ukupno raspoloživog internet sadržaja dodatka. Neograničeni prenos podataka za Whatsapp, Viber i Facebook Messenger u nacionalnom saobraćaju uključuje neograničeno korišćenje prenosa podataka za sve funkcionalnosti Viber servisa, kao i sve funkcionalnosti WhatsApp-a i Facebook Messenger-a, izuzev glasovnih i video poziva. Saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz 2 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana* dostupnih u okviru ovog tarifnog dodatka sve do njihovog isteka.

Net&Chat tarifni dodatak - dodatak je moguće aktivirati u bilo kom trenutku isključivo uz aktivaciju NEO 4 tarifnog paketa. Dodatak važi u nacionalnom saobraćaju i u regionu Zapadnog Balkana*. Za prenos podataka u regionu Zapadnog Balkana* dostupno je 1024 MB (1 GB) tokom svakog obračunskog perioda koji se obračunavaju od ukupno raspoloživog internet sadržaja dodatka. Neograničeni prenos podataka za Whatsapp, Viber i Facebook Messenger u nacionalnom saobraćaju uključuje neograničeno korišćenje prenosa podataka za sve funkcionalnosti Viber servisa, kao i sve funkcionalnosti WhatsApp-a i Facebook Messenger-a, izuzev glasovnih i video poziva. Saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz 4 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana* dostupnih u okviru ovog tarifnog dodatka, sve do njihovog isteka. Mesečna pretplata za dodatak se naplaćuje svakog obračunskog perioda do deaktivacije dodatka i naplaćuje se u punom iznosu nezavisno od datuma aktivacije u toku obračunskog perioda. Ugovorna obaveza za tarifni dodatak je 6 meseci od dana aktivacije.

App Mix tarifni dodatak - dodatak je moguće aktivirati u bilo kom trenutku isključivo uz aktivaciju NEO 20 tarifnog paketa. Sadržaj dostupan u okviru dodatka važi u nacionalnom saobraćaju, ne važi u regionu Zapadnog Balkana*, za roming i usluge sa dodatom vrednošću. Neograničeni prenos podataka za Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Viber i Facebook Messenger uključuje neograničeno korišćenje prenosa podataka za sve funkcionalnosti Instagrama, TikTok-a i Facebook-a osim video poziva i deljenja sadržaja uživo, sve funkcionalnosti Viber servisa, kao i sve funkcionalnosti WhatsApp-a i Facebook Messenger-a, izuzev glasovnih i video poziva. Saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz 20 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana* dostupnih u okviru NEO 20 tarifnog paketa, sve do njihovog isteka. Mesečna pretplata za dodatak se naplaćuje svakog obračunskog perioda do deaktivacije dodatka i naplaćuje se u punom iznosu nezavisno od datuma aktivacije u toku obračunskog perioda. Ugovorna obaveza za tarifni dodatak je 6 meseci od dana aktivacije.

Tarifni paket NEO Surf tokom obračunskog perioda omogućava Pretplatniku neograničeni prenos podataka u okviru kojeg je 40 GB dostupno po maksimalno dostupnoj brzini, nakon čega se brzina smanjuje na 2 Mbps do kraja tog obračunskog perioda i ukupno 400 obračunskih jedinica koje mogu da se koriste bilo za minute, SMS ili MMS (minut=SMS=MMS) ili u kombinaciji navedenog do ukupno 400 obračunskih jedinica. Nakon potrošenih 400 obračunskih jedinica, minuti i SMS/MMS se naplaćuju.

Tarifni paketi NEO 4, NEO 20, NEO NEO, NEO Platinum su namenjeni za uobičajenu upotrebu fizičkih lica sa svrhom prijema dolaznog i slanja odlaznog saobraćaja sa pretplatničkog broja i uz korišćenje SIM kartice u mobilnom telefonu. Navedeni tarifni paketi nisu namenjeni za obavljanje bilo koje poslovne delatnosti, bilo da su takve delatnosti povezane ili nisu povezane sa ostvarivanjem profita uključujući ali ne ograničavajući se na delatnosti call centara, dispečera, oglašavanja, reklamiranja, prikupljanja podataka, prodaje kao i sve druge slučajeve koji bez obzira na obavljanje ili neobavljanje poslovne delatnosti uključuju ali se ne ograničavaju na pozive upućene ka mrežama drugih operatora koji su povezani sa visokim troškovima uspostave veze i međupovezivanje; veliki broj odlaznih poziva bez dolaznih ili sa nesrazmerno malim brojem dolaznih poziva; masovno slanje SMS poruka; kratke odlazne pozive sa velikom učestalošću; korišćenje SIM kartice u uređajima za masovno slanje poruka, pozivanje, oglašavanje i višestruko pozivanje; pozivanje više brojeva, kao što su konferencijski pozivi i slično a ovde izričito nepredviđena ponašanja koja mogu biti identifikovana kao zloupotrebe, ili koja nanose ili mogu naneti A1 štetu ili nesrazmerno visoke troškove.

Svako korišćenje A1 Postpaid Tarifa i potrošnju koju A1 identifikuje kao ponašanje suprotno gore navedenoj svrsi i nameni, predstavljaće zloupotrebu prava iz pretplatničkog ugovora od strane Pretplatnika i biće osnov za suspenziju saobraćaja na pretplatničkom broju i/ili jednostrani raskid ugovora od strane A1, a Pretplatnik će u navedenom slučaju biti u obavezi da plati preostale mesečne pretplate od dana raskida do dana isteka ugovorne obaveze kao i da nadoknadi A1 svaku štetu koja mu je prouzrokovana.

Neograničeni prenos podataka iz NEO NEO i NEO Platinum tarifnih paketa namenjen je isključivo za korišćenje usluge prenosa podataka na pretplatničkom broju na kojem su NEO NEO i NEO Platinum tarife aktivirane i uz korišćenje SIM kartice sa tim pretplatničkim brojem u mobilnom telefonu. Navedeni tarifni paketi ne uključuju neograničeni internet za deljenje prenosa podataka na druge uređaje (kompjuter i/ili druge uređaje) povezivanjem pametnog (mobilnog) telefona sa drugim uređajima (odnosno korišćenjem mobilnog telefona kao rutera), a u cilju korišćenja prenosa podataka na tim drugim uređajima, odnosno ne uključuje prenos podataka za „tethering“ i „hotspot“ kao funkcionalnosti pametnog telefona. Deljenje interneta/prenosa podataka na druge uređaje sa pametnog (mobilnog) telefona u kojem se nalazi SIM kartica, na kojoj je aktiviran neki od gore navedenih tarifnih paketa, kao funkcionalnost pametnog telefona moguće je putem WiFi bežične mreže (hotspot opcija na mobilnom telefonu) i putem A1 mreže do maksimalno 50 GB u nacionalnom saobraćaju u toku jednog obračunskog perioda. U slučaju da Pretplatnik prekorači predviđeni limit od 50 GB, A1 zadržava pravo da Pretplatniku do isteka tog obračunskog ciklusa onemogući pristup A1 mreži u cilju sprečavanja deljenja prenosa podataka sa pametnog (mobilnog) uređaja na druge uređaje preko predviđenog limita od 50 GB.

Odabirom tarifnog paketa NEO NEO Pretplatnik dobija mogućnost korišćenja digitalnog servisa A1 Xplore Music by Deezer Premium u trajanju od 12 meseci bez naplate mesečne pretplate, koja uključuje pravo na korišćenje Deezer Premium usluge, kao i neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju za korišćenje Deezer aplikacije. Deezer servis Pretplatnik može da aktivira putem Moj A1 aplikacije tokom prva tri meseca od potpisivanja ugovorne obaveze. Nakon isteka 12 meseci od početka aktivacije, A1 Xplore Music by Deezer Premium dodatak će ostati aktivan i produžava se automatski svakog narednog obračunskog perioda, uz naplatu servisa u skladu sa važećim A1 cenovnikom, sve dok ga Pretplatnik ne deaktivira. Deaktivacija servisa je moguća posredstvom Moj A1 aplikacije u svakom trenutku.

Odabirom tarifnog paketa NEO Platinum Pretplatnik dobija mogućnost korišćenja digitalnog servisa A1 Xplore Music by Deezer Premium u trajanju od 24 meseca bez naplate mesečne pretplate, koja uključuje pravo na korišćenje Deezer Premium usluge, kao i neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju za korišćenje Deezer aplikacije. Deezer servis Pretplatnik može da aktivira putem Moj A1 aplikacije tokom prva tri meseca od potpisivanja ugovorne obaveze. Nakon isteka 24 meseca od početka aktivacije, A1 Xplore Music by Deezer Premium dodatak će ostati aktivan i produžava se automatski svakog narednog obračunskog perioda, uz naplatu servisa u skladu sa važećim A1 cenovnikom, sve dok ga Pretplatnik ne deaktivira. Deaktivacija servisa je moguća posredstvom Moj A1 aplikacije u svakom trenutku.

Odabirom tarifnog paketa NEO Platinum Pretplatnik ostvaruje pogodnost osiguranja uređaja bez naplate mesečne premije osiguranja, tokom trajanja ugovorne obaveze od 24 meseca računajući od dana kupovine uređaja. U slučaju nastanka nezgode sa mobilnim uređajem odnosno osiguranog slučaja, Pretplatnik plaća učešće u šteti u iznosu prema kategoriji kojoj pripada izabrani uređaj. Nakon isteka ugovorne obaveze Pretplatniku se naplaćuje premija osiguranja. U slučaju da nakon isteka ugovorne obaveze Pretplatnik ne želi da plaća premiju osiguranja, potrebno je da podnese zahtev za raskid polise osiguranja u skladu sa posebnim uslovima za osiguranje mobilnih uređaja kupljenih preko A1 Srbija d.o.o. Beograd. U slučaju da je prilikom nastanka osiguranog slučaja izvršena zamena oštećenog mobilnog uređaja novim mobilnim uređajem drugog cenovnog ranga, iznos učešća u šteti može biti uvećan u skladu sa vrednošću novog uređaja. Pretplatnik gubi pogodnost osiguranja uređaja bez naplate mesečne premije ukoliko tokom trajanja pretplatničkog odnosa odabere drugi tarifni paket sa nižom mesečnom pretplatom u odnosu na inicijalno odabrani tarifni paket uz koji je Pretplatnik ostvario navedenu pogodnost. Ukoliko Pretplatnik ne želi korišćenje osiguranja mobilnog uređaja iz bilo kojeg razloga, potrebno je da podnese zahtev za raskid polise osiguranja u skladu sa posebnim uslovima za osiguranje mobilnih uređaja kupljenih preko A1 Srbija d.o.o. Beograd. Rok za rešavanje reklamacije koja se odnosi na mobilni uređaj po osnovu polise osiguranja iznosi 30 dana.

Pretplatnik koji izabere NEO Platinum tarifu dobija 10 GB interneta tokom svakog obračunskog perioda za korišćenje interneta u romingu koji važi u okviru NEO roming zone**. Nakon potrošenih 10 GB tokom obračunskog perioda u romingu, dalje korišćenje interneta unutar NEO roming zone** tarifiraće se po ceni od 1 MB =1 RSD. Korišćenje interneta u romingu van NEO roming zone** omogućeno je po cenama iz važećeg A1 cenovnika za roming usluge.

Aktivacijom NEO Platinum tarifnog paketa Pretplatnik je ostvario pravo na korišćenje A1 Cloud 100 GB dodatka i A1 Net Protect servisa u nacionalnom saobraćaju, bez naplate mesečne pretplate. Nakon isteka ugovorne obaveze od 24 meseca, A1 Cloud 100 GB dodatak i A1 Net Protect servis će ostati aktivni bez naplate mesečne pretplate do obnove ugovorne obaveze.

*Region Zapadnog Balkana: Severna Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija i AP Kosovo i Metohija. Obračun saobraćaja od 01.07.2021. radi se na osnovu Pravilnika o primeni politike primerenog korišćenja i metodologiji procene održivosti ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roming i zahtevu koji pružalac usluga rominga podnosi u svrhu te procene (Službeni glasnik Republike Srbije broj 53/2021).

**NEO roming zona i mreže: Albanija (Vodafone), Austrija (A1), Belgija (Orange), Belorusija (A1), Bosna i Hercegovina (BH Telekom, HT ERONet), Bugarska (A1), Kanada (Rogers), Hrvatska (A1), Češka Republika (Vodafone, O2), Danska (Telenor, Telia, H3G), Estonija (Telia), Finska (Telia, DNA), Francuska (Orange, SFR), Nemačka (Vodafone), Grčka (Vodafone), Mađarska (Vodafone, Yettel), Irska (Vodafone), Italija (Vodafone, Wind Tre), Lihtenštajn (FL 1), Litvanija (Telia/Omnitel, Bite), Luksemburg (Orange), Severna Makedonija (A1), Malta (Epic/Vodafone), Crna Gora (Telekom.me, One), Holandija (Vodafone), Novi Zeland (Vodafone), Norveška (Telenor/TELE N, Telia), Portugalija (Vodafone), Poljska (Orange/PL 03), Rumunija (Vodafone, Orange, RCS-RDS), Rusija (Beeline/RUS-99, MTS/RUS 01), Slovačka (Orange/SVK GT, T-mobile/Telekom, O2), Slovenija (A1, Telekom), Južnoafrička Republika (Vodacom), Španija (Vodafone, Orange), Švajcarska (Sunrise, Swisscom), Švedska (Telenor, Telia, H3G), Turska (Vodafone, Turkcell), Velika Britanija (Vodafone, H3G), SAD (AT&T, T-Mobile).