Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

Društvena odgovornost

Od kada smo prisutni na srpskom tržištu, posvećeni smo ljudima i društvu u celini, i doprinosimo sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.

Nacionalni dan davanja

U 2019. godini pridružili smo se kampanji povodom Nacionalnog dana davanja...

Saznaj više

Međunarodni dan devojčica u IKT

Nezaobilazna je i podrška takmičenju „Uhvati ideju“, koje je organizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije...

Saznaj više Primary

Podižemo standarde u poslovanju

Posvećeni smo održivom upravljanju, trudimo se da obezbedimo zdrave i bezbedne radne uslove...

Saznaj više Primary

Autizam Srbije

Doniranjem sredstava brojnim ustanovama i fondacijama trudimo se da unapredimo uslove i kvalitet života različitih socijalnih grupa...

Saznaj više Primary

Plava školjka

Zajedničkim snagama sa Udruženjem roditelja i porodica dece sa invaliditetom Plava školjka realizovali smo projekat digitalnog...

Saznaj više Primary

SOS Dečija sela

Putem naše donacije, Fondacija SOS Dečija sela Srbija realizovala je projekat SuperBus mobilne edukativno-kreativne radionice...

Saznaj više Primary

SMS donatorstva

Kao društveno odgovorna kompanija omogućavamo sprovođenje SMS donatorstva za prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe...

Saznaj više Primary

Humanitarni bazari

Uoči novogodišnjih i uskršnjih praznika organizujemo Humanitarne bazare, sa idejom da...

Saznaj više
Close
Nacionalni dan davanja


U 2019. godini pridružili smo se kampanji povodom Nacionalnog dana davanja, koja je podrazumevala prikupljanje donacija za opremanje 60 osnovnih škola širom Srbije inovativnim učilima poput interaktivnih tabli, bee bot robota, ili VR naočara. Tokom Meseca davanja, od 9. septembra do 9. oktobra, od svakog aktiviranog elektronskog računa smo donirali sredstva, i još jednom direktno doprineli modernizaciji obrazovanja u Srbiji.

Close
Međunarodni dan devojčica u IKT


Nezaobilazna je i podrška takmičenju „Uhvati ideju“, koje je organizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije.
Takmičenje je održano povodom obeležavanja Međunarodnog dana devojčica u informaciono-komunikacionim tehnologijama, s ciljem da se devojčice osnaže prilikom odabira budućih profesija, kao i da se podstaknu da, pri razmišljanju o profesionalnoj orijentaciji, budu vođene ličnim interesovanjima i talentima.
Finalistkinje takmičenja obišle su našu kompaniju, razgovarale sa menadžerkama na rukovodećim pozicijama i u okviru radionice vežbale kako da što uspešnije prezentuju svoje ideje.

Close
Podižemo standarde u poslovanju


Posvećeni smo održivom upravljanju, trudimo se da obezbedimo zdrave i bezbedne radne uslove za naše zaposlene i da brinemo o okruženju u kome poslujemo.
Svoj sistem upravljanja životnom sredinom i bezbednošću i zdravljem na radu potvrdili smo sertifikacijom prema međunarodnim standardima ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.

Close
Autizam Srbije


Doniranjem sredstava brojnim ustanovama i fondacijama trudimo se da unapredimo uslove i kvalitet života različitih socijalnih grupa.
Zajedno sa Savezom udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom pokrenuli smo digitalnu platformu za informisanje i savetovanje porodica osoba sa autizmom i otvorili prvi Radni centar za osobe sa autizmom. Kako bi njihovu zdravstvenu zaštitu podigli na još viši nivo, opremili smo medicinske sobe u pet gradova Srbije.

Close
Plava školjka


Zajedničkim snagama sa Udruženjem roditelja i porodica dece sa invaliditetom Plava školjka realizovali smo projekat digitalnog opismenjavanja i upotrebe asistivne tehnologije. Na taj način osnažujemo i unapređujemo položaj dece sa invaliditetom u okviru zajednice.

Close
SOS Dečija sela


Putem naše donacije, Fondacija SOS Dečija sela Srbija realizovala je projekat SuperBus mobilne edukativno-kreativne radionice za decu bez roditeljskog staranja, kao i mališane iz najugroženijih grupa stanovništva širom Srbije. Tokom svog puta, SuperBus je obišao 15 lokacija širom zemlje i okupio više od 2000 mališana.

Close
SMS donatorstva


Kao društveno odgovorna kompanija omogućavamo sprovođenje SMS donatorstva za prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe.
Prema pravilima poslovanja naše kompanije, odobravamo ograničen broj humanitarnih brojeva i njihovo administriranje ne naplaćujemo.
Sav prikupljeni novac se direktno svakog meseca prebacuje na račun organizacije koja je dobila humanitarni broj na korišćenje. Detaljna procedura za odobravanje humanitarnih brojeva nalazi se na linku.

Close
Humanitarni bazari


Uoči novogodišnjih i uskršnjih praznika organizujemo Humanitarne bazare, sa idejom da kroz zaradu koju ostvarimo putem prodaje proizvoda ili usluga ispunimo jasnu socijalnu misiju. To znači da se zarađena sredstva ulažu u svrhe kao što su zapošljavanje ljudi koji teže dolaze do posla, socijalne i medicinske usluge, obrazovanje, zaštitu životne sredine ili kulturne aktivnosti u zajednici.
Tokom Humanitarnih bazara zaposleni imaju priliku da se zabave, kupe ukrase i poklone za najbliže i ujedno pomognu socijalnim privrednim društvima.