Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Društvena odgovornost

Društvena odgovornost

Kako se tržište i društvo sve više digitalizuju, stvara se potreba za adekvatnom ljudskom interakcijom. To je ono što društveno odgovorno poslovanje A1 Srbije predstavlja – most između tehnologije, okoline i pojedinaca.
Svaka aktivnost unutar A1 Srbija društveno odgovornog poslovanja je u skladu sa četiri ključna aspekta društva, na kojima počiva prosperitet i unapređenje svake zajednice: obrazovanje, javno zdravlje, ekologija, kultura.

Svet kakav želiš

Svet kakav želiš

Svet kakav želiš je vizija sveta kojem težimo i ka kojem su usmerene sve društveno odgovorne aktivnosti u A1 Srbija. Od jedne vizije i programa razvili smo širok spektar prilika, podrške, dobre volje i energije u lokalnoj zajednici. Prvobitno realizovan kao program, Svet kakav želiš danas predstavlja platformu za celokupne aktivnosti društveno odgovornog poslovanja kompanije A1 Srbija.

Svet kakav želiš

Kroz tri ciklusa smo omogućili realizaciju 11 projekata sa željom doprinosa pozitivnim društvenim promenama, u oblastima obrazovanja, ekologije i javnog zdravlja. Ukupna sredstva za realizaciju ovih projekata iznose 21.500.000 dinara, a pored toga svim organizacijama obezbedili smo mentorsku podršku u procesu implementacije inicijativa.

Saznaj više
A1 kinoteka

A1 kinotekaA1 Kinoteka

U okviru projekta A1 Kinoteka, u saradnji sa Jugoslovenskom kinotekom, digitalno smo restaurirali i sačuvali mnogobrojna filmska ostvarenja koja su obeležila domaću kinematografiju, a koja su proglašena za kulturno dobro od velikog značaja.

Stari znalciStari znalci

Pripadnici starijih generacija važni su akteri našeg društva, zbog čega smo posvećeni osnaživanju njihovih potreba i položaja u društvu. Sa željom da ih dodatno uključimo u savremeno digitalno društvo, posvetili smo se edukaciji seniora, ali im i pružili priliku da svoja znanja i iskustva podele sa svetom.

Stari znalci
Close
SMS donatorstva


Prema pravilima poslovanja naše kompanije, odobravamo ograničen broj humanitarnih brojeva i njihovo administriranje ne naplaćujemo.

Sav prikupljeni novac se direktno svakog meseca prebacuje na račun organizacije koja je dobila humanitarni broj na korišćenje. Detaljna procedura za odobravanje humanitarnih brojeva nalazi se u dokumentu na linku, a zahtev i prateću dokumentaciju je potrebno dostaviti na adresu donacije@a1.rs

Close
Humanitarni bazari


Zarađena sredstva ulažu se u svrhe kao što su zapošljavanje ljudi koji teže dolaze do posla, socijalne i medicinske usluge, obrazovanje, zaštitu životne sredine ili kulturne aktivnosti u zajednici.

Tokom Humanitarnih bazara zaposleni imaju priliku da se zabave, kupe ukrase i poklone za najbliže i ujedno pomognu socijalnim privrednim društvima.