Close
Close modal
Close
Close

Mini Travel Net

Roming net dodatak možete da aktivirate ili deaktivirate:

Check mark Slanjem e-maila na poslovni.korisnici@a1.rs
Check mark Pozivom predstavnika prodaje
Check mark Pozivom Korisničkog servisa na 0601230
Check mark Posetom najbližem A1 centru

Izaberite dodatak za svoj biznis

Potrebno vam je još GB? Ili putujete u inostranstvo? Aktivirajte internet, tarifne i roming dodatke koje smo pripremili za vas.

Close
Dodaci za
Trajanje dodataka
Period obnove
Dodatne informacije

Roming dodaci: Sadržaj Global i Euro dodataka traje do kraja obračunskog perioda. Tarifiranje u okviru dodataka je 60/60s za odlazne pozive, a po 1s za dolazne pozive, osim za tarife NEObiz, Biz Office i Biz Out of office kada se dolazni pozivi tarifiraju po 60s. Global dodaci dostupni su postpaid korisnicima na NEObiznis, Klasikbiznis, Biz Office, Biz Out of office, Biz partner zauvek, A1 Biz i Biz partner plus tarifama. Global dodaci mogu međusobno da se kombinuju (Global Priča i Global SMS), a mogu da se kombinuju i sa dodacima Euro Pozivi, Euro SMS i Euro Miks dodacima. Roming usluge se nakon potrošenog sadržaja u roming dodatku naplaćuju prema važećem roming cenovniku.

Roming dodaci Global i Euro dostupni su u sledećim zemljama: Albanija, Austrija, Belorusija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Mađarska, Holandija, Hrvatska, Island, Irska, Italija, Kipar, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Makedonija, Malta, Moldavija, Nemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunija, Rusija, San Marino, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska, Švajcarska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija, Džerzi, Gibraltar. Global dodatke možete da koristite i u SAD-u, Kanadi i Kini (ne važi za Makao, Tajvan i Hong Kong). Dodaci Global Priča važe za odlazne pozive u romingu ka posećenoj zemlji (sve mreže) i Srbiji (sve mreže), kao i dolazne pozive dok se korisnik nalazi u zemlji u kojoj dodatak važi.

Global dodaci mogu da se aktiviraju samo jednom u obračunskom periodu.Cena dodatka se naplaćuje u punom iznosu bez obzira na preostali broja dana do kraja obračunskog perioda.

Cene roming saobraćaja za zemlje Balkan zone su povoljnije nego cene saobraćaja koje se ostvaruju aktivacijom Global i Euro roming dodataka.

Roming Net dodaci mogu da se kombinuju sa Global roming dodacima.

Montenegro dodatak moguće je kombinovati sa Roming NET i Global dodacima.

Close
Tu smo za vas

Za više informacija: