Close
Close modal
Close

Poslovna rešenja

Offensity - Monitoring sistem

Da li znate da se u samo jednoj sekundi dogodi 39 hakerskih napada, a u jednom danu pojavi i do 40 novih ranjivosti?
Donesite pravu odluku i na vreme proverite sigurnost vaše IT infastrukture.

Offensity logo
Šta je Offensity

Offensity je automatizovano rešenje koje u kontinuitetu skenira vašu IT infrastrukturu koja je vidljiva „spolja“ sa Interneta i detektuje potencijalne slabosti i ranjivosti. Skeniranje se obavlja na osnovu naziva domena, a za svaku primećenu ranjivost generiše se izveštaj sa procenom nivoa rizika i preporukom za otklanjanje iste.
Rešenje je razvijeno od strane kompanije A1 Digital koja posluje u okviru A1 Telekom Austrija Grupe u skladu sa Evropskim standardima i zakonima.

Offensity Professional paketi

Close
Tu smo za vas

Kako bi vam pružili više informacija, potrebno je da nas kontaktirate. Na raspolaganju su vam tri opcije:

Testirajte 30 dana
bez naplate!

Želite da saznate koje su ranjivosti vaše IT infrastrukture?
Iskoristite jedinstvenu priliku da isprobate Offensity rešenje i skenirate vašu IT infrastrukturu na potencijalne ranjivosti.

Želim da testiram
Dodatne informacije

Sve cene su sa uračunatim PDV-om.


A1 Srbija d.o.o. Beograd nije pružalac usluge Offensity već samo posrednik između pružaoca i korisnika. A1 Srbija d.o.o. Beograd ne vriši obradu podatka o ličnosti koji se obrađuju putem Offensity usluge, već važi politika privatnosti, pravila i uslovi korišćenja kompanije A1 Digital u vezi sa obradom ličnih podataka, a sa kojima se korisnik upoznaje i saglašava prilkom potpisivanja ugovora za korišćenje Offensity usluge.