Close
Close modal
Close
SR
EN

Mini paket za najmlađe

Budi uvek uz svoje dete i kada nije pored tebe uz MINI tarifu i pametni sat koji izabereš.

TCL Family uz MINI tarifu u A1
TCL

TCL Family uz MINI tarifu

Samo 499 dinara mesečno ako kupiš na sniženju do 30. septembra. Zahvaljujući 4G tehnologiji - video pozivi su omogućeni. Može se kreirati grupni čet, razmenjivati slike i glasovne poruke. Pored toga, uz naprednu GPS funkciju, praćenje lokacije uređaja je moguće u realnom vremenu.

MINI tarifa

MINI tarifa disruptor

500 MB

50

min

500

SMS

Neograničeni A1 minuti
  • Pametni sat koji omogućuje video pozive
  • Tačna lokacija u realnom vremenu
  • Kreiranje bezbednosnih zona kretanja

uz TCL Family

Uz ugovornu obavezu od 24 meseca i e-račun

699

499

RSD/mes

MINI tarifa

500 MB

50

min

500

SMS

Neograničeni A1 minuti
  • Pametni sat koji omogućava pozive i glasovne poruke
  • Precizna lokacija u svakom trenutku
  • Interaktivan ekran u boji

uz MyKi Touch

Uz ugovornu obavezu od 24 meseca i e-račun

599

RSD/mes

MyKi

MyKi Touch uz MINI tarifu

Za 599 dinara mesečno kupi MyKi Touch dečiji sat. Na ekranu u boji su prikazane sve neophodne informacije - tačno vreme, primljene poruke i nivo baterije. Ako zatreba, tu je i SOS opcija koja povezuje dva broja istovremeno jednim pritiskom tastera.

Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate, kako bi se dodatno edukovali na teme roditeljstva novog doba, digitalnog nasilja, mladi i društvene mreže i još mnogo toga.

Saznaj više
Dodatne informacije

MINI tarifni paket je u ponudi isključivo uz MyKi Touch i TCL Family sat.

U okviru mesečne pretplate ova tarifa omogućava 50 minuta za razgovore ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana*, neograničene minute za razgovore u A1 mreži u nacionalnom saobraćaju (ne važi u regionu zapadnog Balkana), 500 SMS/MMS poruka u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana i 500 MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i unutar zone zapadnog Balkana. Nakon potrošenih minuta i SMS/MMS ka svim mrežama iz tarifnog paketa, naplaćuju se cene kako sledi; minut razgovora prema svim mrežama: 9,9 RSD, SMS/MMS: 4,9 RSD. Nakon potrošenih 500 MB iz tarifnog paketa, pristup internetu biće onemogućen. Dalje korišćenje usluga interneta (prenosa podataka) moguće je isključivo ukoliko postpaid Pretplatnik kupi neki od tarifnih dodataka iz A1 ponude. Mesečna pretplata iznosi 649 RSD uz kupovinu uređaja uz ugovornu obavezu od 24 meseca. U slučaju aktivacije elektronskog računa Pretplatnik ima pravo na 50 dinara popusta na iznos mesečne pretplata tokom korišćenja elektronskog računa. Prelazak na MINI tarifu nije moguć ni sa jedne druge tarife iz A1 portfolija.

Promocija “TCL Family dečiji sat i Mini tarifa po specijalnoj ceni” - Svi Pretplatnici koji se u periodu od 08.08.2023. do 30.09.2023. odluče za aktivaciju Mini tarifnog paketa uz TCL Family uređaj i ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju popust na mesečnu pretplatu u iznosu od 200 RSD tokom trajanja ugovorne obaveze. Nakon isteka 24 meseca važiće puna cena mesečne pretplate.