Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

PonesiNet

Treba ti postpaid internet?

Izaberi PonesiNet i uživaj uz još više gigabajta.

Sa uređajem

Bez uređaja

Close
Close

Pogodnosti

Želiš brz internet uvek i svuda?

Surfuj uz PonesiNet gde god da se nalaziš.

Podeli internet sa pet osoba koje su A1 korisnici postpaid tarifa
Podeli internet sa pet osoba koje su A1 korisnici postpaid tarifa

Podeli internet sa prijateljima uz Net za 5!

Pravi prijatelji dele net, a ti možeš da podeliš internet iz svoje PonesiNet tarife sa čak pet osoba, koje su A1 korisnici postpaid tarifa - NEO, Klasik ili NOVA - za 110 dinara mesečno, po jednom deljenju.

Detaljnije

Postpaid internet dodaci

Treba ti još gigabajta?

Aktiviraj tarifni dodatak koji želiš u nekoliko koraka.

Pogledaj dodatke
Dodatne informacije

Ukoliko izabereš PonesiNet uz ugovornu obavezu od 24 meseci bez uređaja, dobijaš popust na mesečnu pretplatu naredna 24 meseca i modem za 1 dinar.

Maksimalne brzine prenosa podataka zavise od uređaja koji se koristi za pristup internetu, odabrane tarife i dostupnosti A1 mreže. Uključeni GB u okviru tarifnih paketa dostupni su u A1 mreži, u nacionalnom saobraćaju. Nakon potrošenih GB osnovne tarife, dalji surf je moguć isključivo uz aktivaciju nekog od dostupnih tarifnih dodataka. Obračunavanje se vrši po 1 KB.

U cilju zaštite korisnika PonesiNet tarife onemogućeno je korišćenje usluge u roamingu. Korisnici navedene tarife imaju mogućnost da na sopstveni zahtev zatraže da im se omogući usluga u roamingu. Nakon izvršene aktivacije, usluga roaminga ostaje aktivna sve do podnošenja novog zahteva za deaktivaciju.

Deo tarife dostupan za surf u regionu Zapadnog Balkana* iznosi 3.5 GB, dalji surf je moguć isključivo uz aktivaciju nekog od dostupnih tarifnih dodataka.

Servis Net za 5 internet možeš da podeliš sa korisnicima koji koriste uslugu u okviru nacionalnog saobraćaja na teritoriji pokrivenom A1 mrežom. Jedan primalac interneta može da koristi deljeni internet samo od jednog korisnika PonesiNet tarife. Usluga ima ugovornu obavezu od šest meseci. Podeljeni sadržaj u okviru dodatka Net za 5 ima niži prioritet potrošnje, u odnosu na sadržaj iz tarife i aktivnih dodataka, kod korisnika podeljenog interneta.

Pri upotrebi tarifnih dodataka, saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja biće obračunat iz osnovne tarife, sve do isteka gigabajta iz osnovne. Tarifni dodaci ne uključuju kredit za bilo kakve dodatne usluge na navedenim internet lokacijama ili servisima (npr. Skype kredit za pozive ka mobilnoj/fiksnoj telefoniji).

Minuti za razgovore u mreži u nacionalnom saobraćaju iz dodatka A1 Pričalica mogu da se koriste nakon potrošenih minuta za razgovore ka svim mrežama iz dodatka Pričalica.

Minuti u A1 se odnose na sve A1 mobile pakete i promocije.

*Region Zapadnog Balkana: Severna Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija i AP Kosovo i Metohija. Obračun saobraćaja od 01.07.2021. radi se na osnovu Pravilnika o primeni politike primerenog korišćenja i metodologiji procene održivosti ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roming i zahtevu koji pružalac usluga rominga podnosi u svrhu te procene (Službeni glasnik Republike Srbije broj 53/2021).

Close

Net za 5!

Sadržaj za deljenje - Sadržaj tarife, Aktivirani dodaci Maxi Džoker i Giga Džoker

Mesečna pretplata po jednom deljenju - 110 RSD

Aktivacija - Uslugu Net za 5! možeš da aktiviraš na prodajnom mestu.