Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
A1 shape

Prenos broja kod nas počinje.

Najviše brojeva u Srbiji se prenese u A1 mrežu.

Da li si privatni ili poslovni korisnik?

Addons

Ispunjavaš uslove?

Nemaš ugovornu obavezu kod trenutnog operatora, nemaš zaostala dugovanja na broju koji želiš da preneseš i koristiš svoj broj duže od tri meseca.
Započni prenos broja u A1
hearth

Podnesi zahtev

Ostavi nam podatke u nastavku, kako bi mogli da te pozovemo i zajedno podnesemo zahtev za prenos ili poseti A1 prodajno mesto.
mobile

Prenos broja

Pokrećemo prenos tvog broja u A1 mrežu od trenutka kada kod nas potpišeš zahtev za prenos broja. Za to vreme koristite svoje brojeve normalno, a mi ćemo vas informisati putem SMS poruke o uspešnosti prenosa brojeva.
flag moćna

Kreni moćno

u mrežu u koju prelazi najveći broj ljudi.

form image

Želiš da preneseš broj u A1?

Ostavi nam svoje podatke, a mi ćemo te pozvati u najskorijem roku kako bismo zajedno pokrenuli prenos broja u A1 mrežu.

Kako još možeš da obaviš prenos broja

Izaberi opciju koja ti najviše odgovara. Podnesi zahtev online gde god da se nalaziš uz podršku savetnika u Virtuelnoj prodavnici ili jednostavno svrati do nas.

Dodatne informacije

Promocija „Kreni moćno!“ važi za nove postpaid pretplatnike uz aktivaciju A1 Moćne tarife u periodu od 05.04.2022. do 31.05.2022. uz ugovornu obavezu od 24 meseca, sa ili bez kupovine uređaja, kao i za pretplatnike koji obnavljaju ugovornu obavezu na 24 meseca. Promotivna cena mesečne pretplate A1 Moćne tarife iznosi 1499 bez kupovine uređaja i 2899 dinara uz kupovinu uređaja. Svi novi postpaid pretplatnici, koji se u promotivnom periodu odluče za A1 Moćnu tarifu bez kupovine uređaja i uz ugovornu obavezu od 24 meseca, dobijaju dodatnu pogodnost 6 meseci bez pretplate. Nakon isteka 6 meseci, pretplatnik plaća promotivnu cenu A1 Moćne tarife do isteka ugovorne obaveze. Nakon isteka ugovorne obaveze korisnik plaća punu cenu mesečne pretplate koja iznosi 3199 dinara.

A1 Moćna tarifa važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca u nacionalnom saobraćaju i u regionu Zapadnog Balkana*. Deo dostupan za surf u regionu Zapadnog Balkana iznosi 5.5 GB i obračunava se od ukupno raspoloživog internet sadržaja u tarifi. Ne važi za roming uslugu izvan regiona Zapadnog Balkana*, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću.
Region Zapadnog Balkana: Severna Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija i AP Kosovo i Metohija. Obračun saobraćaja od 01.07.2021. radi se na osnovu Pravilnika o primeni politike primerenog korišćenja i metodologiji procene održivosti ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roaming i zahtevu koji pružalac usluga rominga podnosi u svrhu te procene (Službeni glasnik Republike Srbije broj 53/2021).

1 TB (1024 GB) internet sadržaja A1 Moćne tarife se dobija jednom, prilikom aktivacije tarifnog paketa, i traje dok se ne potroši, osim u slučaju promene tarife ili obnove ugovorne obaveze kada se nepotrošeni MB brišu. Nakon potrošenog 1 TB pristup internetu biće onemogućen, a surfovanje se može nastaviti kupovinom internet dodatka.

Prema zvaničnom izveštaju agencije RATEL, A1 je mreža u koju je najviše korisnika prenelo broj u 2021. godini.