Close
Close modal
Close
SR
EN
RU

Prenos broja kod nas počinje

Tražiš prazničnu ponudu? Tu je! Kreni u A1, mrežu u koju prelazi najveći broj ljudi. Čeka te NEO23 praznični paket po super ceni i telefon već od 1 dinar.

A1 NEO tarife

Prenos broja kod nas počinje

Tražiš prazničnu ponudu? Tu je! Kreni u A1, mrežu u koju prelazi najveći broj ljudi. Čeka te NEO23 praznični paket po super ceni i telefon već od 1 dinar.

Addons

Ispunjavaš uslove?

Nemaš ugovornu obavezu kod trenutnog operatora ili ti uskoro ističe?
Započni prenos broja u A1
hearth

Podnesi zahtev

Ostavi nam podatke u nastavku, kako bi mogli da te pozovemo i online podnesemo zahtev za prenos ili poseti A1 prodajno mesto.
mobile

Prenos broja

Pokrećemo prenos tvog broja u A1 mrežu od trenutka kada kod nas potpišeš zahtev za prenos broja. Za to vreme koristite svoje brojeve normalno, a mi ćemo vas informisati putem SMS poruke o uspešnosti prenosa brojeva.

Kako još možeš da obaviš prenos broja

Izaberi opciju koja ti najviše odgovara. Podnesi zahtev online gde god da se nalaziš uz podršku savetnika u Virtuelnoj prodavnici ili jednostavno svrati do nas.

form image

Želiš da preneseš broj u A1?

Ostavi nam svoje podatke, a mi ćemo te pozvati u najskorijem roku kako bismo online pokrenuli prenos broja u A1 mrežu.

Dodatne informacije

Promocija "NEO 23 praznični paket"- Svi Pretplatnici koji se u promotivnom periodu od 01.12.2022. do 28.02.2023. odluče za aktivaciju NEO 20 tarifnog paketa sa ili bez kupovine uređaja, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na popust na mesečnu pretplatu NEO 20 tarifnog paketa, dodatnih 3 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i App Mix dodatak bez plaćanja mesečne pretplate tokom trajanja ugovorne obaveze. Dodatnih 3 GB za prenos podataka i App Mix tarifni dodatak ne važe u regionu Zapadnog Balkana*. Popust na mesečnu pretplatu NEO 20 tarifnog paketa iznosi 600 dinara za ugovornu obavezu bez kupovine uređaja, odnosno 500 dinara sa kupovinom uređaja. Nakon isteka 24 meseca, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate za NEO 20 tarifni paket, koja iznosi 2999 RSD sa izabranim elektronskim računom tj. 3049 RSD sa izabranim papirnim računom, dok se App Mix dodatak i dodatnih 3 GB automatski deaktiviraju.

Sadržaj dostupan u okviru App Mix dodatka važi u nacionalnom saobraćaju, ne važi u regionu Zapadnog Balkana*, za roming i usluge sa dodatom vrednošću. Neograničeni prenos podataka za Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Viber i Facebook Messenger uključuje neograničeno korišćenje prenosa podataka za sve funkcionalnosti Instagrama, TikTok-a i Facebook-a osim video poziva i deljenja sadržaja uživo, sve funkcionalnosti Viber servisa, kao i sve funkcionalnosti WhatsApp-a i Facebook Messenger-a, izuzev glasovnih i video poziva. Saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz tarifnog paketa za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana*, sve do njihovog isteka.

Ukupna cena usluga dostupnih u okviru “NEO 23 prazničnog paketa“ van promotivnog perioda od 01.12.2022. do 28.02.2023, uz ugovornu obavezu od 24 meseca i aktiviran e-račun, iznosi 3.006 RSD bez uređaja i 3.806 RSD sa uređajem i uključuje cenu mesečne pretplate NEO 20 tarife i cene mesečnih pretplata tarifnih dodatka Džoker 1 GB, Džoker 2 GB i App Mix.

Prema zvaničnom izveštaju agencije RATEL, A1 je mreža u koju je najviše korisnika prenelo broj u 2021. godini.