Close
Close modal
Close
SR
EN

A1 biznis tarife

Biznis paket za sve vaše potrebe

Izaberite najbolje za svoj biznis.

Sa uređajem

Bez uređaja

Sve na jednom mestu

Moj A1 Biz portal vam omogućava da u svakom trenutku, brzo i jednostavno, upravljate svojim brojevima i računima u A1.

Saznajte više

Roming dodaci

Putujte bezbrižno uz svoj A1 broj

Kada izaberete destinaciju putovanja, važno je da sve spremite za put. Odaberite roming dodatak po svojoj meri.

Saznajte više
Close modal
Close modal
Close modal
Korpa nije prazna

U korpi postoje proizvodi koje nije moguće kombinovati sa željenim proizvodom. Ukoliko nastaviš, postojeća korpa će biti obrisana.

Digitalizujte svoj biznis

Dodatne informacije

Neograničeni sadržaj u NEO biznis tarifama u okviru mesečne pretplate važi u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana i ne odnosi se na roming uslugu koja se pruža izvan regiona Zapadnog Balkana, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću.

Prenos podataka u tarifnim paketima Biz Start 1, Biz Start 2, NEO biz connect, NEO biz 25 i NEO biz 75 nakon potrošenih MB koji su dostupni u okviru mesečne pretplate vrši se po smanjenoj brzini od 64 kbit/s bez naplate u nacionalnom saobraćaju.

Naplata prenosa podataka u tarifnim paketima Biz Start 1, Biz Start 2, NEO biz connect, NEO biz 25, NEO biz 75 I NEO biz platinum nakon potrošenih MB koji su dostupni u okviru mesečne pretplate za region Zapadnog Balkana vrši se prema ceni od 1rsd za 1mb saobraćaja.

Tarifiranje odlaznog i dolaznog razgovora, 60/60s. Obračunska jedinica za prenos podataka je 1kB.

Region Zapadnog Balkana: Severna Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija i AP Kosovo i Metohija. Obračun saobraćaja od 01.07.2021. vrši se na osnovu Pravilnika o primeni politike primerenog korišćenja i metodologiji procene održivosti ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roaming i zahtevu koji pružalac usluga roaming-a podnosi u svrhu te procene (Službeni glasnik Republike Srbije broj 53/2021).

Povoljniji međunarodni pozivi u svim NEO biznis tarifama uključuju InoBiz pozivi dodatak bez naplate mesečne pretplate koji omogućava specijalne cene poziva iz Srbije ka operatorima u okviru A1 Grupe, kao i povoljnije cene poziva ka 25 zemalja.

Tarifiranje razgovora u roming saobraćaju: 60/60s. Obračunska jedinica za prenos podataka u romingu je 1kB.

Neiskorišćeni dolazni i odlazni roming minuti, kao i internet u romingu se ne prenose u naredni mesec.

Neograničeni internet za Viber, Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Instagram i WhatsApp u okviru NEO biz connect tarife važi u nacionalnom saobraćaju I uključuje neograničeno korišćenje interneta (prenosa podataka) za sve funkcionalnosti Viber servisa (slanje poruka, fotografija, video i audio snimaka, glasovni i video pozivi, slanje emotikona, stikera, itd. unutar Viber aplikacije), kao i sve funkcionalnosti WhatsApp-a, Facebook-a, Facebook Messenger-a i Twitter-a izuzev glasovnih i video poziva kao I sve funkcionalnosti Instagram-a izuzev deljenja sadržaja uživo (live stream). Saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz 10 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju dostupnih u okviru ovog tarifnog paketa, sve do njihovog isteka (npr. pri poseti Facebook-u, gledanje video klipa sa druge lokacije npr. Sa Youtube-a se obračunava iz 10 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju dostupnih u okviru NEO biz connect tarife).

MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju, neiskorišćeni minuti ka svim mrežama i SMS poruke koji nisu iskorišćeni u tekućem obračunskom period u okviru tarifnih paketa Biz Start 1 I Biz Start 2, mogu se preneti u naredni obračunski period ukoliko je u tekućem obračunskom periodu ostvaren makar jedan poziv, SMS ili internet sesija. Maksimalan broj prenesenih neiskorišćenih minuta ka svim mrežama, SMS poruka i MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju za naredni obračunski period, odgovara broju minuta, SMS poruka i MB za prenos podataka ka svim mrežama koji su dostupni u tarifi. Prenos minuta se ne odnosi na minute ka A1 mreži i fiksnim linijama u okviru tarifa Biz Start 1 i Biz Start 2. Prikaz neiskorišćenog sadržaja se vidi na proveri stanja tek kada se ostvari prva potrošnja tog tipa.

Za tarifne pakete NEO biz connect, NEO biz 25 i NEO biz 75, MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju koji nisu iskorišćeni u tekućem obračunskom periodu, mogu se preneti u naredni obračunski period ukoliko je u tekućem obračunskom periodu ostvarena makar jedna internet sesija. Maksimalan broj prenesenih neiskorišćenih MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju za naredni obračunski period odgovara broju MB za prenos podataka koji su dostupni u tarifi.

Odabirom tarifnog paketa NEO biz platinum Pretplatnik dobija mogućnost korišćenja digitalnog servisa A1 Xplore Music by Deezer Premium u trajanju od 24 meseca bez naplate mesečne pretplate, koja uključuje pravo na korišćenje Deezer Premium usluge, kao i neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju za korišćenje Deezer aplikacije. Pretplatnik je u mogućnosti da aktivira ovu uslugu u periodu od mesec dana nakon potpisivanja ugovorne obaveze putem Moj A1 biz portala, nakon isteka ovog perioda pretplatnik neće imati opciju aktivacije ove usluge. Nakon isteka 24 meseca od početka aktivacije, A1 Xplore Music by Deezer Premium dodatak će ostati aktivan i produžava se automatski svakog narednog obračunskog perioda, uz naplatu servisa u skladu sa važećim A1 cenovnikom, sve dok ga Pretplatnik ne deaktivira.

Aktivacijom NEO biz Platinum tarifnog paketa A1 Cloud dodatak od 100 GB dostupan je bez naplate mesečne pretplate u trajanju od 24 meseca. Pretplatnik je u mogućnosti da aktivira ovu uslugu u periodu od mesec dana nakon potpisivanja ugovorne obaveze putem Moj A1 Biz Portala, nakon isteka ovog perioda Pretplatnik neće imati opciju aktivacije ove usluge. Nakon podnošenja zahteva za deaktivaciju A1 Cloud dodatka kao i u slučaju prelaska Pretplatnika NEO biz Platinum tarifnog paketa na drugi tarifni paket ili u slučaju obnove ugovorne obaveze, A1 Cloud prostor biće dostupan Pretplatniku narednih 30 dana, isključivo za preuzimanje Pretplatnikovih već uskladištenih podataka. Tokom navedenih 30 dana, Pretplatnik ne može da dodaje nove podatke na A1 Cloud prostor. Nakon isteka 30 dana, svi uskladišteni podaci se trajno brišu sa A1 Cloud prostora.

Prenos podataka za pristup A1 Cloud paketu u romingu naplaćuje se u skladu sa važećim A1 cenovnikom za roming, dok se prenos podataka za pristup A1 Cloud paketu u nacionalnom saobraćaju ne naplaćuje. Prenos podataka bez naplate u nacionalnom saobraćaju dostupan je isključivo za A1 Cloud servis, kao i za Dropbox, Google Drive i OneDrive servise pod uslovom da im Pretplatnik pristupa putem nekih od A1 Cloud aplikacija. Prenos podataka u nacionalnom saobraćaju ka drugim servisima se naplaćuje u skladu sa A1 važećim cenovnikom ili iz odabranog tarifnog paketa.

Mesečna pretplata bez uređaja važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno