Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

A1 SD WAN

Inteligentna poslovna mreža

Odlučite se za softverski definisanu WAN mrežu nove generacije sa inteligentnim funkcijama koje povezuju vaše poslovne jedinice u integrisanu komunikacionu infrastrukturu. Uz A1 SD WAN mrežu maksimalno iskoristite potencijal svojih linkova i efikasno upravljajte mrežnim saobraćajem.

Kako funkcioniše
A1 SD-WAN?

Saznajte šta sve možete uz SD-WAN u kratkom videu.

Close

Isprobajte SD-WAN

Prijavom do 31. decembra stičete mogućnost besplatnog testiranja SD-WAN rešenja u vašoj poslovnoj mreži. Iskoristite priliku da zajedno proverimo funkcionisanje nove inteligentne mreže.

form image

Zanima vas SD-WAN?

Ostavite svoj kontakt i naš biznis savetnik će vas pozvati u najkraćem roku, kako bi dobili još dodatnih informacija.

Close
Da li A1 Srbija sa Managed Servis uslugom nudi koncpet po principu “ključ u ruke”?
Da, A1 Srbija pokriva sve faze procesa neophodnog za uspešno dimenzionisanje, implementaciju i održavanje SD-WAN rešenja uz pružanje strogih SLA uslova koji garantuju sigurnost i omogućavaju Korisnicima da izborom pouzdanog partnera kreiraju mrežu najviših performansi.
Close
Po čemu se SD-WAN razlikuje od VPN-a?
SD-WAN nudi fleksibilnost u poređenju sa VPN-ovima. Omogućava optimizovano rutiranje saobraćaja preko više transportnih medija, kao što su MPLS, mobilni/5G ili širokopojasni, u zavisnosti od poslovnih potreba. VPN-ovi su obično dizajnirani da šalju sav saobraćaj preko jedne mrežne veze.
Close
Da li je SD-WAN bolji od MPLS-a?
MPLS je skup i nefleksibilan u poređenju sa SD-WANom. MPLS-u je potrebno duže da se implementira i nije napravljen za cloud. Zahteva backhaul kroz centar podataka, što usporava saobraćaj i negativno utiče na korisničko iskustvo.
Close
Da li Korisnik može da proveri funkcionalnosti (testira) novu tehnologiju kroz PoC (proof of concept)?
Da, PoC uključuje organizaciju malog projekta da se vidi kako određene inovativne funkcionalnosti funkcionišu u stvarnom svetu, u okruženju mreže Korisnika. POC je odličan način da se ublaži nepoverenje i pokazu najznačajnije prednosti tehnologije.
Close
Tu smo za vas

Kako bi vam pružili više informacija, potrebno je da nas kontaktirate. Na raspolaganju su vam tri opcije: