Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Obaveštenje

 

02.07.2021.

 

Počevši od 03.08.2021. "Super prepaid" opcije neće biti dostupne za aktivaciju. Opcije aktivirane pre 03.08.2021. vazice do datuma njihovog isteka. Korisnicima će na raspolaganju biti aktuelna ponuda Mesečnih planova.
Promene u parametrima elektronske pošte

 

27.06.2021.

 

Kako bismo unapredili bezbednost elektronske pošte korisnika, od 28.06.2021. dolazi do promena u parametrima za podešavanje slanja elektronske pošte putem platformi kao što su Microsoft Outlook i Mozzila Thunderbird.

Potrebno je da korisnici koji koriste outgoing SMTP port 25 izvrše izmenu u podešavanjima kako bi im e-mail komunikacija nesmetano funkcionisala. Promenom broja porta u svom programu za elektronsku poštu sa 25 na port 587 ili 465 poteškoća sa slanjem e-mail pošte će biti otklonjena.

Uputstvo za jednostavnu izmenu konfiguracije se nalazi na sledećem linku.
Obaveštenje

 

18.06.2021.

 

A1 Srbija omogućiće korisnicima niže cene roaming usluga tokom boravka u Grčkoj od 1. jula 2021. godine, na osnovu Memoranduma potpisanog između Ministarstva za digitalnu upravu Republike Grčke i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, kao i preporuke Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL). Informacije o sniženim cenama uskoro će biti dostupne.
Obaveštenje

 

01.06.2021.

 

Izmene Opštih uslova o pretplatničkom i korisničkom odnosu mobilne komunikacione mreže A1 Srbija d.o.o. objavljene su 1. juna 2021. i stupaju na snagu 1. jula 2021. kada kreće primena sledeće faze RLAH (Roam Like at Home) modela u regionu Zapadnog Balkana. Od navedenog datuma, saobraćaj će se obračunavati na osnovu pravila o primeni politike primerenog korišćenja. Operatori javnih mobilnih komunikacionih mreža mogu primenjivati ovo pravilo na potrošnju regulisanih maloprodajnih usluga rominga, koje se pružaju prema važećim domaćim maloprodajnim cenama. U skladu s tim, A1 Srbija će korisnicima omogućiti adekvatnu upotrebu nacionalnih tarifa i dodataka u regionu Zapadnog Balkana.

 

Informacije o cenama i načinu obračuna saobraćaja u zavisnosti od tarife, biće blagovremeno dostupne.
A1 je stigao!

 

07.04.2021.

 

Dobro došli u svet u kome 1 pravi razliku.

 

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da smo kao deo A1 Telekom Austria Group, koja ima više od 25 miliona korisnika u 7 evropskih zemalja, uspešno završili proces rebrendiranja kako bismo na najbolji način preneli vrednosti i standarde Grupe pod čijim okriljem poslujemo.

 

Od 7.4.2021. godine naše novo ime glasi A1 Srbija.

 

Svi postojeći proizvodi se, osim u imenu, neće menjati i biće dostupni u ponudi A1. Usluge koje ste izabrali i ugovori koje smo sklopili ostaju isti. Vaši pretplatnički brojevi, SIM kartice, ruteri i ostala oprema koju koristite takođe se ne menjaju.

 

A1 Srbija kroz inovativna rešenja i usluge zajedno sa korisnicima kreira kvalitetniji život u digitalnoj eri, pružajući im najbolje korisničko iskustvo. Kao internacionalni operater, donosimo najbolje poslovne prakse i rešenja i za Vaš biznis.

 

Verujemo da svaki pojedinac ima moć da napravi velike promene i da zajedno možemo da učinimo svet boljim mestom. Posvećeni ljudima i društvu u celini, posvećeni smo sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.

 

Uz Vašu podršku nastavljamo da pomeramo granice i menjamo tržište nabolje.

 

Vaš A1