Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

Obaveštenje o promeni cena tarifnih paketa za fizička lica A1 Srbija doo Beograd


29.02.2024.

Cene jednog dela naših usluga namenjenih pretplatnicima na tarifnim paketima za fizička lica biće korigovane. Ovu odluku donosimo kao krajnju meru usled intenzivnog inflatornog pritiska i povećanja svih troškova poslovanja.


  • Nove cene mesečnih pretplata važiće od 1. aprila 2024. godine i biće više za 10% od trenutnih. Izmenjeni cenovnici nalaze se u nastavku stranice.
  • Za sve pretplatnike koji su zaključili ugovor od 1. decembra 2023. godine za NEO24, uslovi ostaju nepromenjeni.
  • Pretplatnici koji nisu saglasni sa novom cenom, imaju pravo na raskid pretplatničkog Ugovora, bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom zaključno sa 30. martom 2024. godine (u skladu sa Zakonom o elektronskim komunikacijama).


U znak zahvalnosti za ukazano poverenje, pripremili smo dodatke koji mogu jednokratno da se aktiviraju od 1. marta 2024. bez naplate cene dodatka, u Moj A1 aplikaciji ili uz pomoć kolega na A1 prodajnim mestima.


U zavisnosti od tarifnog paketa, u Moj A1 aplikaciji pretplatnicima može biti dostupna jedna od opcija:

  • 25 ili 50 GB interneta koji važe u nacionalnom saobraćaju dok se ne potroše, a mogu da se aktiviraju do 30. maja 2024.
  • 5 dana pametnog putnog osiguranja koji mogu da se iskoriste do kraja godine za bilo koju zemlju sveta, a mogu da se aktiviraju do 15. aprila 2024.

I sa ovim promenama, naše ponude će ostati među najpovoljnijim na tržištu. Trudićemo se da i dalje obezbedimo najbolji odnos cene i sadržaja.Ukoliko želite da preuzmete obaveštenje o promeni cena mesečne pretplate tarifnih paketa za fizička lica, kliknite ovde.


Promena cena mesečnih pretplata od 1.4.2024.