Close
Close modal
Close
SR
EN
RU

Sigurica za sigurnost

Važno ti je da svoje troškove staviš pod kontrolu? Izaberi Sigurica tarifu, pojačaj je Hit dodatkom i osećaj se sigurno u svojoj potrošnji. Dodatno, dobijaš 2 GB interneta sa svakom novom dopunom kredita.

A1 Sigurica tarifa

Sigurica za sigurnost

Izaberi Sigurica tarifu, pojačaj je Hit dodatkom i stavi troškove pod kontrolu. Dodatno, dobijaš 2 GB neta sa svakom novom dopunom kredita.

Sa uređajem

Bez uređaja

Sigurica

2 GB

200 Min/SMS

NeograničeniA1 minuti
Neograničen

2 GB

200 Min/SMS

Check Mark 500 MB interneta u regionu Zapadnog Balkana
Odaberi svoj dodatak:

HIT

Neograničeni Viber i minuti u A1 mreži

Minuti u A1

NEO viber i min

199

199 RSD/mes

Hit kombinacija

Pojačaj Sigurica tarifu Hit dodatakom po ceni od samo 199 dinara koji ti svakog meseca donosi neograničen Viber i neograničene razgovore unutar A1 mreže.
Hit dodatak možeš aktivirati i naknadno u svakom trenutku.

Saznaj više
Close
Hit kombinacija!

Jednom aktivirani dodatak automatski se obnavlja svakog meseca i može se deaktivirati na zahtev korisnika najranije 6 meseci od datuma aktivacije.

Dodatak će u prvom obračunskom periodu biti naplaćen za broj dana korišćenja, a u narednim obračunskim periodima biće naplaćen u celosti.

Dodatak će nakon zahteva za deaktivaciju važiti do kraja tekućeg obračunskog perioda i za isti biti naplaćen u celosti.

Sjajan odnos cene i sadržaja

Kupi uređaj uz osnaženu Sigurica tarifu i uživaj u:

Check Mark neograničenom internetu za Viber
Check Mark neograničenim minutima ka A1 mreži.
Close
Close

Šta sve donosi nova Sigurica?

Svaka dopuna donosi 2 GB

Uz svoj Sigurica broj možeš i da dopuniš kredit. Svaki put kada uplatiš dopunu dobijaš 2 GB interneta, koji važe 7 dana od datuma dopune. Minimalni iznos dopune je 200 din.

Uvek isti račun bez obzira na potrošnju

Sigurnost na prvom mestu. Izaberi Sigurica tarifu i lako kontroliši svoje troškove uz isti račun svakog meseca.

Dopuni kredit online

Uplati dopunu kad god želiš i gde god da se nalaziš, jer ti svaka dopuna donosi dodatna 2 GB interneta! Minimalni iznos dopune je 200 dinara, a gigabajti ti važe 7 dana od datuma dopune.

Saznaj više

Prenesi broj u A1

Zadrži svoj broj i pređi u mrežu u koju prelazi najveći broj ljudi.

Saznaj više
A1 Roming

Planiraš putovanje?

Pogledaj roming dodatke Saznaj više
A1 Virtual Shop

Čekamo te i virtuelno!

Upoznaj virtual shop Saznaj više

Dopuni kredit online

Uplati dopunu kad god želiš i gde god da se nalaziš, jer ti svaka dopuna donosi dodatna 2 GB interneta! Minimalni iznos dopune je 200 dinara, a gigabajti ti važe 7 dana od datuma dopune.

Saznaj više

Prenesi broj u A1

Zadrži svoj broj i pređi u mrežu u koju prelazi najveći broj ljudi.

Saznaj više

Saznaj šta još možeš u A1....

Dodatne informacije

Cene pretplata uključuju 50 din popusta uz aktivirani elektronski račun i važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca. 200 obračunskih jedinica može da se koristi za minute ili SMS ili u kombinaciji, u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana. 2 GB za prenos podataka iz tarife dostupno je u nacionalnom saobraćaju, od čega je 500 MB dostupno u regionu Zapadnog Balkana. Nakon potrošenog sadržaja iz tarife primenjuju se sledeće cene u nacionalnom saobraćaju: minut razgovora 10 din, SMS/MMS 2 din, 1 MB 1 din. Obračunski interval: za razgovore 60/60s, za prenos podataka 1 kB. Usluge u romingu i međunarodni saobraćaj, naplaćuju se u skladu sa važećim A1 cenovnikom za roming usluge i internacionalni saobraćaj. Minimalna dopuna iznosi 200 din.

Hit dodatak uz Sigurica tarifni paket bez kupovine uređaja važi u nacionalnom saobraćaju. Tarifni dodatak se automatski produžava svakog obračunskog perioda i može se deaktivirati na zahtev korisnika najranije 6 meseci od datuma aktivacije.

Hit dodatak uz Sigurica tarifni paket uz uređaj važi u nacionalnom saobraćaju i aktivira se automatski bez naplate mesečne pretplate. Nakon isteka ugovorne obaveze, tarifni dodatak se automatski produžava do sledeće obnove ugovorne obaveze.