Close
Close modal
Close

A1 SD WAN

Inteligentna poslovna mreža

Odlučite se za softverski definisanu WAN mrežu nove generacije sa inteligentnim funkcijama koje povezuju vaše poslovne jedinice u integrisanu komunikacionu infrastrukturu. Uz A1 SD WAN mrežu maksimalno iskoristite potencijal svojih linkova i efikasno upravljajte mrežnim saobraćajem.

Upoznaj A1
SD-WAN
Close

Isprobajte SD-WAN

Prijavom do 01. oktobra stičete mogućnost besplatnog testiranja SD-WAN rešenja u vašoj poslovnoj mreži. Iskoristite priliku da zajedno proverimo funkcionisanje nove inteligentne mreže.

Kontaktirajte nas

Unapredite vaše poslovanje

Close
Značajno veća produktivnost
Proširujete raspoloživi kapacitet zahvaljujući istovremenom radu dve ili više veza sa jedne lokacije. SD-WAN nudi analize i informacije koje će vam pomoći u donošenju kvalitetnih odluka o vašoj mreži i vašoj strategiji digitalne transformacije. Vi upravljate saobraćajem na nivou aplikacije. Postižete povećane performanse mreže - moguće je usmeravanje prema vrsti aplikacije.
Close
Veći kapacitet i brzo dodavanje novih lokacija
SD WAN omogućuje istovremeni rad više od jedne pristupne veze za svaku vašu lokaciju, koje rade paralelno, a ne u glavnom i zaštitnom načinu rada, na taj način možete imati veći raspoloživi kapacitet dok može biti unapred definisano na koju će se vezu usmeriti određena vrsta saobraćaja.

Izuzetno jednostavna i brza integracija novih lokacija u mrežu, proširenja u kapacitetu postojećih lokacija, implementacija dodatnih aplikacija, uključujući one u cloud prostoru, kao što su Azure, Google Cloud itd, bez ugrožavanja performansi vaše mreže.
Close
Profesionalna sigurnost prenosa podataka
Omogućava dodavanja cyber-security sigurnosnih funkcionalnosti u vašu mrežu radi zaštite podataka sa kojima svakodnevno rukujete. A1 Srbija izvodi postavljanje i konfigurisanje najprikladnijih polisa sigurnosti podataka za vaše poslovanje, a saobraćaj je enkriptovan između krajnjih uređaja na mreži kako bi bio potpuno zaštićen od neovlaštenog pristupa.
Close
A1 tim upravlja SD-WAN mrežom
S našim dokazanim znanjem i vodećim inženjerskim veštinama za upravljanje performansama aplikacija, pružamo vam najbolje iskustvo u SD-WAN-u. Mi konfigurišemo i održavamo vašu inteligentnu poslovnu mrežu. Stručnjaci iz A1 obavljaju sve aktivnosti vezane za stavljanje mreže u funkciju, pružajući Managed Service uslugu u cilju postizanja najboljih performansi I dostizanja strogih SLA kriterijuma.

Upoznajte ICT platformu

Unapređenje ICT kapaciteta doprinosi bržem razvoju poslovanja kroz različite tehnologije uz manja ulaganja i nove tržišne mogućnosti. Pripremili smo platformu koja objedinjuje znanje o novim tehnologijama, a putem specijalnih emisija se možete bolje upoznati sa ICT servisima iz A1 ponude.

Pokrenite platformu
Tu smo da
vas podržimo

Ako imate dodatna pitanja u vezi poslovnih rešenja ili vam je potrebna podrška, tu smo uvek da vam pomognemo.

Kontaktirajte nas
Close
Da li A1 Srbija sa Managed Servis uslugom nudi koncpet po principu “ključ u ruke”?
Da, A1 Srbija pokriva sve faze procesa neophodnog za uspešno dimenzionisanje, implementaciju i održavanje SD-WAN rešenja uz pružanje strogih SLA uslova koji garantuju sigurnost i omogućavaju Korisnicima da izborom pouzdanog partnera kreiraju mrežu najviših performansi.
Close
Po čemu se SD-WAN razlikuje od VPN-a?
SD-WAN nudi fleksibilnost u poređenju sa VPN-ovima. Omogućava optimizovano rutiranje saobraćaja preko više transportnih medija, kao što su MPLS, mobilni/5G ili širokopojasni, u zavisnosti od poslovnih potreba. VPN-ovi su obično dizajnirani da šalju sav saobraćaj preko jedne mrežne veze.
Close
Da li je SD-WAN bolji od MPLS-a?
MPLS je skup i nefleksibilan u poređenju sa SD-WANom. MPLS-u je potrebno duže da se implementira i nije napravljen za cloud. Zahteva backhaul kroz centar podataka, što usporava saobraćaj i negativno utiče na korisničko iskustvo.
Close
Da li Korisnik može da proveri funkcionalnosti (testira) novu tehnologiju kroz PoC (proof of concept)?
Da, PoC uključuje organizaciju malog projekta da se vidi kako određene inovativne funkcionalnosti funkcionišu u stvarnom svetu, u okruženju mreže Korisnika. POC je odličan način da se ublaži nepoverenje i pokazu najznačajnije prednosti tehnologije.
Close
Tu smo za vas

Kako bi vam pružili više informacija, potrebno je da nas kontaktirate. Na raspolaganju su vam tri opcije: