Close
Close modal
Close

Poslovna rešenja

Microsoft 365

Uz Microsoft 365 rešenja, možete da radite sa bilo kog mesta i uređaja - od kuće, iz kancelarije, sa desktop računara, tableta ili telefona.

Šta sadrži
Microsoft 365

Microsoft 365 predstavlja moćnu kombinaciju kancelarijskih aplikacija Word, Excel, PowerPoint i Outlook, sa Microsoft servisima u cloud-u - vrhunskim poslovnim mejlom, kalendarom, 1 TB prostora za čuvanje dokumenata, alatom za veb konferencije i privatnom čet mrežom.

Prvih 5 meseci bez naplate!

Iskoristite promotivni period da unapredite vaš biznis i izaberete Microsoft 365 paket koji odgovara potrebama vašeg biznisa, a prvih 5 meseci je bez naplate mesečne pretplate. Nakon toga, naplaćuje se pun iznos mesečne pretplate paketa. Promocija važi do kraja godine i uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Microsoft 365 paketi

Upoznajte ICT platformu

Unapređenje ICT kapaciteta doprinosi bržem razvoju poslovanja kroz različite tehnologije uz manja ulaganja i nove tržišne mogućnosti. Pripremili smo platformu koja objedinjuje znanje o novim tehnologijama, a putem specijalnih emisija se možete bolje upoznati sa ICT servisima iz A1 ponude.

Pokrenite platformu
Tu smo da
vas podržimo

U saradnji sa sertifikovanim Microsoft partnerom, kompanijom IT4biz, pružamo usluge za lakši prelazak na Microsoft 365 i njegovo efikasno korišćenje.

Kontaktiraj nas

Pogledajte pakete tehničke podrške

Dodatne informacije

Promocija važi od 09.08.2021. do kraja 2021.godine, uz ugovornu obavezu od 24 meseca za Pretplatnike pravna lica i uključuje korišćenje Microsoft 365 licenci tokom prvih pet meseci od dana aktivacije bez naplate mesečne pretplate. Nakon isteka pet meseci naplaćuje se pun iznos mesečne pretplate.


Ukoliko odredjeni paket poseduje desktop verzije aplikacija.
Sve navedene cene uključuju PDV.

Close
Tu smo za vas

Kako bi vam pružili više informacija, potrebno je da nas kontaktirate. Na raspolaganju su vam tri opcije: