Close
Close modal
Close

Exoscale

Cloud virtuelna infrastruktura

Exoscale je cloud platforma dizajnirana da obezbedi resurse za razvoj složenih biznis aplikacija korišćenjem standardnih DevOps alata. Može da odgovori na sve biznis potrebe u pogledu proizvodnog, testnog ili razvojnog okruženja i omogući bezbednost podataka.

Šta možete uz Exoscale

Uz korišćenje Cloud Native alata i kontejnera kao tehnologije, Exoscale nudi idealnu bazu za vaš IT projekat u vezi sa razvojem softverskih aplikacija i Microservis arhitekture. Dodatno, pruža mogućnost razvoja veb stranica i sajtova za online kupovinu, postavke baza podataka i čuvanja podataka.

Upoznajte ICT platformu

Unapređenje ICT kapaciteta doprinosi bržem razvoju poslovanja kroz različite tehnologije uz manja ulaganja i nove tržišne mogućnosti. Pripremili smo platformu koja objedinjuje znanje o novim tehnologijama, a putem specijalnih emisija se možete bolje upoznati sa ICT servisima iz A1 ponude.

Pokrenite platformu
Isprobajte bez naknade!

Usled povećanih pritisaka na servere i infrastrukturu biznisa zbog povećanog internet saobraćaja, iskoristite jedinstvenu priliku za testiranje Exoscale cloud platforme bez naknade i bez vremenskog ograničenja.

Želim da testiram
Close
Tu smo za vas

Kako bi vam pružili više informacija, potrebno je da nas kontaktirate. Na raspolaganju su vam tri opcije: