Close
Close modal
Close
SR
EN

NEO biznis paketi

Izaberite paket koji odgovara svim vašim potrebama

A1 NEO biz tarife

NEO biznis paketi

Sa uređajem

Bez uređaja

Close
Close
Close
Close
Close

A1 NEO biz tarifa vam donosi...

A1 Roming

Planirate putovanje?

Pogledajte roming dodatkeSaznaj više
A1 Virtual Shop

Imate pitanja?

PitajteSaznaj više

Top ponuda

Telefon za vaš biznis

Izaberite novi mobilni telefon uz biznis paket koji odgovara svim vašim potrebama i uživajte u A1 mreži.

Pogledaj sve uređaje Pogledaj sve

Prenesite svoj broj u A1

Zadržite svoj broj i pređite u mrežu u koju prelazi najveći broj ljudi.

Saznaj više

Prenesite svoj broj u A1

Zadržite svoj broj i pređite u mrežu u koju prelazi najveći broj ljudi.

Saznaj više

Saznajte šta još možete u A1....

Imate pitanja? Želite da iskombinujete svoj biznis paket?

Mi smo tu da vam pomognemo i pronađemo najbolje poslovno rešenje za vašu firmu.

Kontaktirajte nasSaznaj više
Close
Tu smo za vas

Kako bismo vam pružili više informacija, potrebno je da nas kontaktirate. Na raspolaganju su vam tri opcije:

Dodatne informacije

Neograničeni sadržaj u NEO biznis tarifama u okviru mesečne pretplate važi u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana i ne odnosi se na roming uslugu koja se pruža izvan regiona Zapadnog Balkana, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću.

Prenos podataka u tarifnim paketima Biz Start 1, Biz Start 2, NEO biz connect, NEO biz 25 i NEO biz 75 nakon potrošenih MB koji su dostupni u okviru mesečne pretplate vrši se po smanjenoj brzini od 64 kbit/s bez naplate u nacionalnom saobraćaju.

Naplata prenosa podataka u tarifnim paketima Biz Start 1, Biz Start 2, NEO biz connect, NEO biz 25, NEO biz 75 I NEO biz platinum nakon potrošenih MB koji su dostupni u okviru mesečne pretplate za region Zapadnog Balkana vrši se prema ceni od 1rsd za 1mb saobraćaja.

Tarifiranje odlaznog i dolaznog razgovora, 60/60s. Obračunska jedinica za prenos podataka je 1kB.

Region Zapadnog Balkana: Severna Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija i AP Kosovo i Metohija. Obračun saobraćaja od 01.07.2021. vrši se na osnovu Pravilnika o primeni politike primerenog korišćenja i metodologiji procene održivosti ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roaming i zahtevu koji pružalac usluga roaming-a podnosi u svrhu te procene (Službeni glasnik Republike Srbije broj 53/2021).

Od 22.02.2022. američki mobilni operater, AT&T USA, prestaje sa emitovanjem 2G i 3G signala. Korišćenje AT&T USA mobilnog operatera biće ograničeno samo na 4G (LTE) mrežu i uslugu prenosa podataka. Za korišćenje svih telekomunikacionih usluga (govornih poziva, SMS poruka i prenosa podataka) moći ćete da koristite usluge T-mobile USA mobilne mreže po važećem roming cenovniku. Ukoliko se ne bude koristila 4G SIM kartica, ili ukoliko mobilni uređaj ne podržava 4G (LTE) mrežu, korišćenje AT&T USA mobilnog operatera neće biti moguće. U slučaju kupovine Roming NET dodatka, koji u svojoj ponudi ima samo AT&T USA, prenos podataka će vam biti ograničeno isključivo na AT&T USA mobilnu mrežu. U tom slučaju, za govorne pozive i SMS poruke biće neophodno da ručno birate T-mobile USA mobilnog operatera, dok će Vam usluga prenosa podataka biti onemogućena na T-mobile USA mreži u periodu važenja Roming NET dodatka.

Povoljniji međunarodni pozivi u svim NEO biznis tarifama uključuju InoBiz pozivi dodatak bez naplate mesečne pretplate koji omogućava specijalne cene poziva iz Srbije ka operatorima u okviru A1 Grupe, kao i povoljnije cene poziva ka 25 zemalja.

Tarifiranje razgovora u roming saobraćaju: 60/60s. Obračunska jedinica za prenos podataka u romingu je 1kB.

Neiskorišćeni dolazni i odlazni roming minuti, kao i internet u romingu se ne prenose u naredni mesec.

MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju, neiskorišćeni minuti ka svim mrežama i SMS poruke koji nisu iskorišćeni u tekućem obračunskom period u okviru tarifnih paketa Biz Start 1 I Biz Start 2, mogu se preneti u naredni obračunski period ukoliko je u tekućem obračunskom periodu ostvaren makar jedan poziv, SMS ili internet sesija. Maksimalan broj prenesenih neiskorišćenih minuta ka svim mrežama, SMS poruka i MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju za naredni obračunski period, odgovara broju minuta, SMS poruka i MB za prenos podataka ka svim mrežama koji su dostupni u tarifi. Prenos minuta se ne odnosi na minute ka A1 mreži i fiksnim linijama u okviru tarifa Biz Start 1 i Biz Start 2. Prikaz neiskorišćenog sadržaja se vidi na proveri stanja tek kada se ostvari prva potrošnja tog tipa.

Za tarifne pakete NEO biz connect, NEO biz 25 i NEO biz 75, MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju koji nisu iskorišćeni u tekućem obračunskom periodu, mogu se preneti u naredni obračunski period ukoliko je u tekućem obračunskom periodu ostvarena makar jedna internet sesija. Maksimalan broj prenesenih neiskorišćenih MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju za naredni obračunski period odgovara broju MB za prenos podataka koji su dostupni u tarifi.

Mesečna pretplata bez uređaja važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno