Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

Kako funkcioniše Smart Home aplikacija?

Nakon što instaliraš Smart Home aplikaciju i povežeš je sa Smart Home uređajem, i kada nisi kod kuće na svom telefonu ili tabletu možeš uživo da pratiš sliku sa IP kamera za video nadzor, a dobićeš notifikaciju čim se aktivira neki od senzora za pokret i dim, upravljanje rasvetom, klimatizacijom i drugim uređajima.

 

 

Smart Home ne možeš koristiti na desktop računaru, jer je aplikacija podržana samo za iOS i Android platformu.

 

 

Aplikacija se može instalirati na više telefona ili tableta. Svaki korisnik mora da kreira svoj nalog, a administrator kuće može da dodeli prava korišćenja i upravljanja uređaja drugim korisnicima.

 

 

Uz pomoć aplikacije moguće je kontrolisati Smart Home uređaje na neograničenom broju lokacija. Potrebno je dodati novu lokaciju u aplikaciju, a zatim u okviru te lokacije željeni uređaji.

 

 

Ukoliko želiš da pristupiš sistemu sa udaljene lokacije i dobijaš obaveštenja sa povezanih uređaja, stalan pristup internetu tvog telefona ili tableta je neophodan kako bi Smart Home aplikacija funkcionisala.

 

 

U slučaju prekida internet konekcije ili kvara, nije moguće pristupiti sistemu sa udaljene lokacije niti dobiti obaveštenja sa povezanih uređaja. Kada opet dođe do uspostavljanja internet konekcije nije potrebno ponovno povezivanje senzora, jer su oni konstantno u funkciji. Senzori ne dostavljaju obaveštenja o ponovnom uspostavljanju internet konekcije.

 

 

Aplikacija podržava srpski jezik. Kod Android sistema neophodno je selektovati srpski jezik kao jezik telefona, dok je kod iOS korisnika srpski jezik na prvom mestu u listi preferiranih jezika.