Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Digitalni servisi

Kako se instalira Smart Home?

Gde god da se nalaziš, Smart Home uređaji i aplikacija ti omogućavaju da putem mobilnog telefona ili tableta kontrolišeš bezbednost svog doma i upravljaš uređajima kao što su senzori za pokret, dim, vodu, grejanje, klimu, peglu i druge kućne aparate. Potrebno je samo da povežeš Smart Home aplikaciju sa Smart Home uređajima.

Saznaj više Saznaj vise
Digitalni servisi

Kako funkcioniše Smart Home aplikacija?

Nakon što instaliraš Smart Home aplikaciju na svom telefonu ili tabletu i povežeš je sa Smart Home uređajem, i kada nisi kod kuće možeš uživo da pratiš sliku sa IP kamera za video nadzor i dobićeš notifikaciju čim se aktivira neki od senzora za pokret i dim, upravljanje rasvetom, klimatizacijom i drugim uređajima.

Saznaj više Saznaj vise
Digitalni servisi

Kako da dodam članove na moju Deezer Family pretplatu?

Za kreiranje novih profila na Deezer Family nalogu otvori svoje postavke/settings, odaberi Dodaj člana, zatim Kreiraj profil. Ispuni sve detalje profila i završi proces.

Saznaj više Saznaj vise
Digitalni servisi

Kako se registrovati na Deezer?

Nakon aktivacije A1 Xplore Music dodatka za Deezer, potrebno je proći proces registracije kako bi kreirao lični Deezer korisnički nalog (sign-up), te same prijave u Deezer aplikaciju (log in).

Saznaj više Saznaj vise
Digitalni servisi

Koja je razlika između Deezer Family i Deezer Premium naloga?

Uz Deezer Premium dobijaš jedan korisnički nalog i možeš ga spojiti sa do 3 različita uređaja, a Deezer Family ti omogućava dodavanje još 5 različitih osoba na tvom korisničkom nalogu (glavni nalog + 5) tako da svi mogu kreirati svoju posebnu plejlistu i dobijati svoje preporuke za slušanje od Deezera.

Saznaj više Saznaj vise
Digitalni servisi

Gde mogu videti i upravljati povezanim uređajima?

Pregled i upravljanje nalogom, uključujući i brisanje uređaja (kad dođeš do limita po nalogu) dostupno je u samoj aplikaciji u Settings/Moji povezani uređaji ili u na veb stranici www.deezer.com/account/devices

Saznaj više Saznaj vise
Message