Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

Kako se instalira Smart Home?

Gde god da se nalaziš, Smart Home uređaji i aplikacija ti omogućavaju da putem mobilnog telefona ili tableta kontrolišeš bezbednost svog doma i upravljaš uređajima kao što su senzori za pokret, dim, vodu, grejanje, klimu, peglu i druge kućne aparate.

 

 

Za instalasciju nisu potrebni nikakvi kablovi, već samo da povežeš Smart Home aplikaciju sa Smart Home uređajima. Bez obzira koje Smart Home uređaje imaš, da li je to kamera za video nadzor, pametna utičnica ili prekidači, senzori za dim ili vodu, možeš ih povezati sa Smart Home aplikacijom u tri koraka.

 

 

1. Poveži svoj telefon ili tablet na Wi-Fi mrežu i omogući usluge lokacije.

2. Preuzmi svoju Smart Home aplikaciju preko Google Play prodavnice ili Apple Store-a.

3. Uključi svoje Smart Home uređaje i poveži ih sa Smart Home aplikacijom prateći detaljne korake navede u aplikaciji.

 

 

Wi-Fi ruter je neophodno da imaš zbog međusobnog povezivanja uređaja, kao i povezivanja sa serverom i aplikacijom. Wi-Fi ruter može imati bilo koju internet konekciju.

 

 

Prilikom prvog povezivanja uređaja i aplikacije, neophodno je da uređaji i telefon ili tablet budu u istom mrežnom okruženju odnosno 2G, 3G ili 4G mreži. Nakon uspešnog povezivanja, njima možeš upravljati daljinski bilo kojom mrežom putem Smart Home aplikacije.

 

 

Broj senzora odnosno Smart Home uređaja koje je moguće povezati na jedan ruter zavisi od samog rutera, odnosno od broja podržanih uređaja koji se mogu povezati putem Wi-Fi signala.