Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

Kako me tačno štiti A1 Net Protect Max?

A1 Net Protect Max te pravovremeno obaveštava ukoliko su tvoje aktivnosti na internetu ugrožene.


Check mark Dok surfuješ internetom, obavestiće te da si na veb lokaciji koja nije bezbedna i blokiraće sve sajtove za koje smatra da su nepouzdani.
Check markA1 Net Protect Max će ti omogućiti bezbedan pristup veb lokaciji na kojoj se nalazi online bankarski sajt i online prodavnica na kojoj želiš nešto da kupiš.
Check mark Sprečiće krađu tvog online identiteta jer nadgleda tvoje lične podatke koje želiš da štitiš, a pomoći će ti i da kreiraš jaku lozinku za pristup svojim različitim nalozima. Ono što je najbitnije, obavestiće te ukoliko ti nalog na kome koristiš e-mail adresu koju si naveo da treba da bude zaštićena, bude hakovan.
Check mark Ukoliko uključiš Gaming mode na samoj A1 Net Protect Max aplikaciji na svom kompjuteru ili laptopu, neće te usporiti, već će te štititi, bez usporavanja rada računara. Online igranje će biti u potpunosti neometano.
Check mark Sa aktivnim roditeljskim režimom možeš da zabraniš pristup određenim neprikladnim sadržajima na internetu, kao i da ograničiš vreme koje će dete provesti na internetu.

Isto tako, skeniraće i svaki eksterni uređaj koji povežeš sa uređajem na kome je A1 Net Protect Max aplikacija instalirana i time tvoj uređaj zaštititi od zaražavanja.