Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

“Kada radiš nešto, ili daj sve od sebe ili uopšte nemoj raditi.”

Đorđe Vuksanović, Glavni direktor za transformaciju, A1 Srbija i A1 Slovenija

Đorđe Vuksanović je nakon diplomiranja na Ekonomskom fakultetu na odseku za statistiku, informatiku i kvantitativne finansije, uspešno završio i EMBA studije Cotrugli Business School. Pobednik je druge generacije AmChamps programa u organizaciji američke privredne komore u Srbiji kao i “Innovation challenge” u organizaciji A1 Telekom Austria Groupe.

Karijeru je započeo u NLB Nova penzija, potom je radio u ASSECO SEE, a karijeru u Vip mobile (sadašnji A1 Srbija) započeo je 2009. godine u timu za razvoj proizvoda i servisa. Tokom svoje desetogodišnje karijere u Vipu, Đorđe je imao priliku da radi na svim ključnim aktivnostima vezanim za upravljanje životnim ciklusom korisnika - od kreiranja proizvoda i akvizicionih ponuda, vođenja računa o postojećoj korisničkoj bazi do upravljanja korisničkim iskustvom.

Od novembra 2019. godine Đorđe je glavni direktor za transformaciju u A1 Srbija i A1 Slovenija. Odgovoran je za ITBSS, upravljanje portfoliom i digitalnu transformaciju u A1 Srbija i A1 Slovenija. Takođe, u okviru kompanije A1 Srbija zadužen je za razvoj proizvoda servisa, marketinške komunikacije i upravljanje korisničkim iskustvom.