Close
Close modal
Close
SR
EN

“Kada radiš nešto, ili daj sve od sebe ili uopšte nemoj raditi.”

Đorđe Vuksanović, Glavni direktor za transformaciju, A1 Srbija i A1 Slovenija

Đorđe Vuksanović je nakon diplomiranja na Ekonomskom fakultetu na odseku za statistiku, informatiku i kvantitativne finansije, uspešno završio i EMBA studije Cotrugli Business School. Pobednik je druge generacije AmChamps programa u organizaciji američke privredne komore u Srbiji kao i “Innovation challenge” u organizaciji A1 Telekom Austria Groupe.

Karijeru je započeo u NLB Nova penzija, potom je radio u ASSECO SEE, a karijeru u Vip mobile (sadašnji A1 Srbija) započeo je 2009. godine u timu za razvoj proizvoda i servisa. Tokom svoje desetogodišnje karijere u Vipu, Đorđe je imao priliku da radi na svim ključnim aktivnostima vezanim za upravljanje životnim ciklusom korisnika - od kreiranja proizvoda i akvizicionih ponuda, vođenja računa o postojećoj korisničkoj bazi do upravljanja korisničkim iskustvom.

Od novembra 2019. godine Đorđe je glavni direktor za transformaciju u A1 Srbija i A1 Slovenija. Odgovoran je za ITBSS, upravljanje portfoliom i digitalnu transformaciju u A1 Srbija i A1 Slovenija. Takođe, u okviru kompanije A1 Srbija zadužen je za razvoj proizvoda servisa, marketinške komunikacije i upravljanje korisničkim iskustvom.