Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

“Korisnici su naši pokretači i inspiracija. Kroz personalizovan pristup i razumevanje korisničkih potreba, učvršćujemo uzajamno poverenje i zajedno gradimo najbolje korisničko iskustvo.”

Branka Pudrlja Durbaba, Glavni direktor za prodaju i zadovoljstvo korisnika, A1 Srbija

Nakon studija Upravnog prava na Sveučilištu u Zagrebu, Branka Pudrlja Durbaba je svoju profesionalnu karijeru započela 1999. godine u kompaniji Vipnet d.o.o. Hrvatska (sadašnji A1 Hrvatska) u sektoru korisničkog servisa. Potom prelazi u sektor prodaje gde od 2000. do 2007. godine radi na različitim pozicijama i koordiniše prodajne procese ove kompanije.

U januaru 2007. godine, dolaskom kompanije Vip mobile (sadašnji A1 Srbija) na tržište Srbije, Branka postaje menadžer za razvoj prodaje i prodajne mreže, a učestvuje i u projektu pokretanja poslovanja Vip operatora (sadašnji A1 Makedonija) na tržištu Makedonije.

Tokom 2012. godine radi na poziciji direktora sektora korisničkog servisa Vip mobile, dok je 2015. godine bila nadležna za sektor korisničkog sektora u organizacionoj jedinici Vip mobile i A1 Slovenija. Od jula 2016. godine preuzima funkciju starijeg direktora prodaje i korisničkog servisa u Vipu, a od januara 2019. je na poziciji glavnog direktora za prodaju i zadovoljstvo korisnika Srbije u A1 Srbija.

Članica je UO Srpske asocijacije menadžera, kao i UO Udruženja poslovnih žena. Udruženje poslovnih žena Srbije dodelilo joj je 2021. zahvalnicu za veliki doprinos promociji ekonomskog osnaživanja žena u Srbiji.