Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Device
Device

A1 aplikacija

A1 Net Protect

Bezbedan surf na svim tvojim uređajima u A1 mreži.

Device
Device
Device
Device
Device
Device
Device
Device
Device
Device
Animation tab 1
Animation tab 1
Animation tab 2
Animation tab 2
Animation tab 3
Animation tab 3
Animation tab 4
Animation tab 4
Animation tab 4
Animation tab 4

Blokiraj zlonamerni sadržaj

Zlonamerni veb-sajtovi se prepoznaju i blokiraju kako bi surf bio bezbedan.

Zaštita je setovana

Nije potrebna instalacija aplikacije ili softvera na tvom telefonu, zaštita je već omogućena.

Prati blok listu

Svi blokirani veb-sajtovi prikazani su na A1 Net Protect Kontrolnoj tabli u okviru Moj A1 aplikacije.

Probaj mesec dana

Poklanjamo ti na koriščenje tokom probnog perioda od mesec dana.

Popularna cena

Apsolutna zaštita dok surfuješ po ceni od 89 dinara mesečno.

Koristi mesec dana bez naknade

A1 Net Protect dodatak možeš da aktiviraš jednim klikom u Moj A1 aplikaciji i imaš priliku da ga koristiš mesec dana bez naknade. Ako ti se dopadne, nastavi da štitiš sve uređaje u A1 mreži za samo 89 din mesečno.

Aktiviraj putem Moj A1

Rizici na mreži

A1 Net Protect štiti aplikacije, sisteme, surf na internetu, messenger i sadržaj e-pošte od pretnji kao što je phishing, malware, botnet, spam ili neželjena pošta, komporomitovan veb-sajt i još mnogo toga.

Detaljnije
Close

Krađa podataka („phishing“)

Zlonamerni pokušaj pribavljanja osetljivih podataka, poput ličnih podataka, imena, lozinke i podataka o kreditnoj / debitnoj kartici. Počinilac prihvata tuđi identitet koristeći razne elektronske komunikacije. Najčešća opcija je slanje lažnih imejlova koji sadrže veze do stranica, podstičući ljude da unose informacije koje su tada prikupljene.Maliciozni softver („malware”)

Malware je zlonamerni softver dizajniran za izvođenje različitih nelegitimnih radnji na elektronskim uređajima. Malware je pojam koji pokriva razne vrste zlonamernog softvera kao što su trojanski virus, rootkit i drugi.Bot mreže

Botnet zloupotrebljava tvoj uređaj da bi napao druge. To je mreža računara i drugih elektronskih uređaja kojima automatski upravlja komandni server. Ovo omogućava napadaču da napada u ime Botnet mreže. Zbog toga se čini da su napad izvršili svi pogođeni uređaji, među kojima može biti i tvoj uređaj.Spam

Spam sajt je lažna ponuda koja navodno obećava dobit ili unosan posao.Kompromitovani veb-sajtovi

Kompromitovani veb-sajtovi su hakovane stranice koje zloupotrebljavaju distribuciju malware-a. Prilikom posete takvim stranicama, posetilac može da uhvati viruse ili neki drugi zlonamerni softver.Kripto rudarenje („criptomining”)

Sa Criptomining-om, računarska snaga tvog uređaja koristi se za generisanje digitalne valute, poput bitcoin-a. Kao rezultat, tvoj uređaj postaje sporiji i troši više električne energije.

Kako da aktiviram?

Želiš bezbedno da surfuješ online? Aktiviraj A1 Net Protect dodatak putem Moj A1 aplikacije, putem SMS-a, na prodajnom mestu ili pozovi Korisnički servis.

Preuzmi aplikaciju
Device
Device

A1 Net Protect portal

U svakom trenutku pristupi portalu u okviru Moj A1 aplikacije i pregledaj bezbednosne pretnje koje su bile u proteklom periodu na tvojim uređajima u A1 mreži. Tu jednostavno možeš da veb-sajtove koje posećuješ izuzmeš iz blokiranja i postaviš na belu listu.

Dodatne informacije

Korisnik dobija na poklon mesec dana probnog korišćenja A1 Net Protect dodatka od dana aktivacije. Nakon isteka probnog perioda, ukoliko korisnik želi da nastavi korišćenje potrebno je da ponovo aktivira dodatak čija je mesečna pretplata 89 RSD. Poklon dodatak će biti dostupan za aktivaciju samo jednom u toku promotivnog perioda od 20.5. do 31.08.2021. godine.

Aktivacijom višekratnog dodatka korisnik ostvaruje pravo na zaštitu na internetu dok je na A1 mreži po ceni od 89 RSD mesečno. Cena dodatka će biti naplaćivana svakog meseca i prikazana na računu, do trenutka deaktivacije. Dodatak se automatski produžava svakog obračunskog perioda, a moguće ga je deaktivirati nakon korišćenja jednog punog obračunskog perioda. Deaktivaciju dodatka moguće je izvršiti preko Moj A1 aplikacije, slanjem SMS poruke sa tekstom PROTECT STOP na 123533 ili pozivanjem Korisničkog servisa na 060 1234.

A1 Net Protect dodaci namenjeni su upozorenju korisnika na uočenu opasnost od štetnih veb lokacija i otežavanju pristupa neovlašćenim trećim licima mrežama podataka korisnika, ali ne obezbedjuju potpunu sigurnosti i zaštitu korisnika na internetu. A1 ne preuzima odgovornost za nefunkcionisanje ili lošiji učinak usluge A1 Net Protect usled delovanja trećih lica ili zbog kvara operativnog sistema i Internet veze koju nije izazvao A1. A1 nije odgovoran za štetu koju je sam korisnik prouzrokovao, usled njegove sopstvene postavke ili naknadne promene podešavanja koje nije izvršio A1.