Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Apple AirPods Pro druge generacije pružaju kvalitet zvuka bez premca, poboljšano aktivno poništavanje buke i nove funkcije za još veću udobnost. Uz moćni novi H2 čip, AirPods Pro 2 pružaju revolucionarne audio performanse — uključujući inovacije u sferi aktivnog poništavanja buke i režima transparentnosti, udvostručenom snagom poništavanja buke u odnosu na prethodni model. Nude jedinstven način da doživite prostorni zvuk koji je još impresivniji. Možete da uživate u kontroli na dodir za reprodukciju medija i podešavanje jačine zvuka direktno sa držača slušalica, zajedno sa dužim trajanjem baterije, potpuno novom futrolom za punjenje i dodatnom veličinom vrha za uši za bolje pristajanje. Redizajniranje MagSafe kutijice za punjenje uključuje U1 čip sa preciznim prornalaženjem koji vam pomaže da identifikujete lokaciju svoje kutijice. A ako ste u blizini i ako je kutijica skrivena, možete da puštate zvukove sa ugrađenog zvučnika da bi je lakše locirali. Ugrađena omča za trakicu vam omogućava da pričvrstite kutijicu na ranac ili torbu tako da je uvek na dohvat ruke. Kutijica je kompatibilna je sa MagSafe punjačem, Apple Watch punjačem, svim Qi sertifikovanim punjačima ili punjačima sa USB-C konektorom. AirPods Pro 2 omogućava do 6h slušanja i do 4,5h razgovora sa jednim punjenjem. AirPods Pro 2 with Magsafe kutijica za punjenje omogućava do 30h slušanja i do 24h razgovora Povezivanje: Bluetooth 5.3 Masa: 5.3g slušalice, 50.8g kutijica.
Boja
Bela
Materijal
Plastika
Close
Dostupnost na A1 prodajnim mestima
error icon

Uređaj trenutno nije dostupan na prodajnim mestima u odabranoj boji.

Uređaj je dostupan u bojama:

Dostupnost je informativnog karaktera.

Grad
Adresa
Apple AirPods Pro (2. gen) usb C

Apple AirPods Pro (2. gen) usb C

Device
Device

Slušaj dugo

Do 30 sati ukupnog vremena slušanja sa uključenom aktivnom redukcijom buke, omogućeno je uz korišćenje Magsafe kutijice.

Device
Device

Automatsko smanjivanje

Kada nosiš ove AirPods i sretneš nekoga sa kim želiš da ćaškaš, tu je “Funkcija svesti” o razgovoru, koja automatski smanjuje glasnoću onoga što se reprodukuje, poboljšava glasove ispred tebe i smanjuje pozadinsku buku.

Device
Device

Dodirom – brzo i lako

Kontrola dodira ti omogućava upravljanje funkcijama reprodukcije sa drške. Povuci prst gore ili dole da podesiš jačinu zvuka, pritisni da pustiš ili pauziraš muziku ili da bi sebe isključio ili uključio na pozivima, i pritisni dvaput da završiš poziv. Takođe, možeš držati dršku da menjaš između režima slušanja.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno