Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close modal
Close
Close
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

Šta je potrebno da znam pre putovanja?

  1. Za Pametno putno osiguranje neophodno je da se registruješ dok se nalaziš u Srbiji, jer registracija dok si u inostranstvu nije moguća. Proveri putem A1 Korisničkog servisa ili na A1 Prodajnom mestu da li su roming usluge aktivne na tvom broju putem kojeg si se registrovao/la za putno osiguranje. Da bi se osiguranje aktiviralo čim pređeš granicu Srbije potrebno je da budeš povezan sa tim brojem na mrežu lokalnog operatora u inostranstvu. Internet u romingu ne mora biti uključen, osim u slučaju da želiš da iskoristiš 3 GB za roming koja dobijaš nakon registracije za Pametno putno osiguranje ili neki od roming dodataka.
  2. Postoje dve zone u zavisnosti od toga u koje zemlje putuješ - EVROPA i SVET. Pre putovanja proveri kojoj zoni pripada zemlja u koju putuješ. Proveri i da li se zemlja u koju putuješ nalazi na listi zemalja u kojima ne važi putno osiguranje. (Severna Koreja, Sirija, Venecuela, Iran i Belorusija.).
  3. Pronađi potvrdu svog osiguranja. Dobio/la si je na e-mail nakon registracije. Savetujemo da ti tokom putovanja bude lako dostupna, jer u slučaju da ti zatreba pomoć na putovanju, biće ti potreban taj podatak. Ukoliko ne možeš da nađeš potvrdu, kontaktiraj Lamie korisnički servis, slanjem imejla na a1putnoosiguranje@lamie-direct.com i zatraži potvrdu

Pametno putno osiguranje za A1 korisnike realizujemo u saradnji sa našim partnerima, Društvom za zastupanje u osiguranju LAMIE i DDOR osiguranjem.

Više informacija o uslovima za paket Pametnog putnog osiguranja za A1 korisnike pogledaj ovde.