Close
Close modal
Close
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Prenosivi Bluetooth zvučnik kompatibilan sa Android i IOS uređajima (od Bluetooth verzije 5.1). Dimenzije: 178 x 68 x 72mm, težina 0,55 kg. Frekvencijski odziv: 63Hz – 20kHz. Li-ion baterija omogućava neprekidnu reprodukciju muzike i do 12h.
Boja
Crna
Materijal
Platno, tvrda plastika
JBL Flip 6

JBL Flip 6

Izuzetno moćan i snažan zvuk

JBL Flip 6 dvosmerni sistem zvučnika proizvodi savršeno jasan i glasan zvuk uz sposobnost isporuke veoma niskih, ali i visokih frekvencija. Poseduje i dualni pasivni radijator koji omogućava moćan duboki bas.

Device
Device

12 sati neprestane zabave

Uz JBL Flip 6 zvučnik ne moraš da se brineš da ćeš ostati bez baterije. Uživaj u omiljenim pesmama sa društvom do čak 12 sati bez prestanka.

Bežični Bluetooth striming

U svakom trenutku putem Bluetooth-a možeš povezati do dva pametna telefona ili tableta sa zvučnikom i iskusiti celokupni doživljaj uz moćan JBL Original Pro zvuk.

Device
Device

Urbani dizajn zvučnika

Uređaj dolazi u raznim bojama što ti pruža mogućnost odabira prema tvom ličnom stilu. Bežičan je i možeš ga nositi sa sobom u svakoj prilici.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno