Close
Close modal
Close
SR
EN
RU
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Prenosivi Bluetooth zvučnik kompatibilan sa Android i IOS uređajima (od Bluetooth verzije 5.1). Dimenzije: 178 x 68 x 72mm, težina 0,55 kg. Frekvencijski odziv: 63Hz – 20kHz. Li-ion baterija omogućava neprekidnu reprodukciju muzike i do 12h.
Boja
Crna
Materijal
Platno, tvrda plastika
JBL Flip 6

JBL Flip 6

Izuzetno moćan i snažan zvuk

JBL Flip 6 dvosmerni sistem zvučnika proizvodi savršeno jasan i glasan zvuk uz sposobnost isporuke veoma niskih, ali i visokih frekvencija. Poseduje i dualni pasivni radijator koji omogućava moćan duboki bas.

Device
Device

12 sati neprestane zabave

Uz JBL Flip 6 zvučnik ne moraš da se brineš da ćeš ostati bez baterije. Uživaj u omiljenim pesmama sa društvom do čak 12 sati bez prestanka.

Bežični Bluetooth striming

U svakom trenutku putem Bluetooth-a možeš povezati do dva pametna telefona ili tableta sa zvučnikom i iskusiti celokupni doživljaj uz moćan JBL Original Pro zvuk.

Device
Device

Urbani dizajn zvučnika

Uređaj dolazi u raznim bojama što ti pruža mogućnost odabira prema tvom ličnom stilu. Bežičan je i možeš ga nositi sa sobom u svakoj prilici.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno