Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

Idealan izbor putnog osiguranja za putovanje na sportske događaje u 2024?

Svi ljubitelji sporta se veoma raduju prestupnoj godini jer se u njoj održava najveći sportski događaj na svetu - Olimpijada. Pored toga, 2024. godine igraće se i fudbal u Nemačkoj, pa je zagarantovano bogato sportsko leto.

Srbija će u Parizu imati predstavnike u više sportova, a za sada olimpijsku vizu je obezbedilo 85 srpskih sportista i sportistkinja. Kada se spomene Olimpijada, košarka je mnogima prva asocijacija jer se Srbija oduvek smatrala zemljom košarke. Da li ćemo konačno uspeti da osvojimo olimpijsko zlato i skinemo sa trona američki drim tim, saznaćemo ubrzo.

Naši fudbaleri su kroz kvalifikacije za prvenstvo u Nemačkoj nakon 24 godine konačno izoborili plasman u glavni žreb evropskog takmičenja, pa svi sa nestrpljenjem iščekuju da utakmice počnu. Naša fudbalska reprezentacija odigraće prvi meč protiv reprezentacije Engleske 16. juna.

Veliki broj posetilaca ovih sportskih događaja očekuje se da pristignu upravo iz Srbije. Ako si i ti među onima koji planiraju putovanje u Francusku ili Nemačku, važno je da pored dobre energije sa sobom poneseš i putno osiguranje.

Uz A1 imaćeš pouzdanog „saputnika” - pametno putno osiguranje.

Zašto je A1 putno osiguranje pametno?

A1 ti nudi ne bilo kakvo, već pametno putno osiguranje. Ako se pitaš zašto da se opredeliš baš za pametno putno osiguranje, zamisli sledeću situaciju:

Ti i tvoji najbliži pošli ste na put a niste stigli da napravite polisu. Ako ste još uvek u granicama Republike Srbije, ne morate da brinete. Korisnici A1 mreže mogu brzo i lako da aktiviraju putno osiguranje online registracijom na A1 vebsajtu ili putem A1 mobilne aplikacije.

Osiguranje će ti se automatski aktivirati kad izađeš iz Srbije, a po povratku će se isto tako i deaktivirati. Ukoliko odlučiš da u inostranstvu ostaneš nešto duže ili kraće nego planirano, takođe ne moraš da brineš oko osiguranja, biće ti naplaćen samo tačan broj dana provedenih u inostranstvu, bez plaćanja unapred.

Bez obzira da li putuješ u Nemačku da bodriš orlove ili u Pariz da navijaš za naše olimpijce, uz A1 pametno putno osiguranje možeš da se opustiš i bezbrižno uživaš u sportskim spektaklima. Imaćeš zaštitu u slučaju bilo kakvih nepredviđenih okolnosti, poput povrede, bolesti, gubitka prtljaga ili kvara na automobilu.

Od čega te čuva A1 pametno putno osiguranje?

A1 pametno putno osiguranje idealno je za pojedince koji putuju u inostranstvo, ali i za porodična i grupna putovanja.

Evo šta će ti biti pokriveno sa pametnim A1 putnim osiguranjem:

Medicinski troškovi - U slučaju lakših ili težih zdravstvenih problema ili povreda, nećeš brinuti o visokim troškovima pregleda ili bolničkog lečenja u inostranstvu.

Osiguranje prtljaga - Ovo je posebno važno ako na aktuelne sportske događaje putuješ avionom.

Pomoć na putu - Ako putuješ automobilom, osiguranje ti može biti od posebnog značaja u slučaju kvara ili nezgode, može da ti pokrije troškove šlep službe, hitne popravke, ali i privremenog smeštaja.

Kako koristiti putno osiguranje u hitnim slučajevima?

Ako se nađeš u neprilici tokom boravka u inostranstvu, postupak za korišćenje osiguranja je jednostavan - kontaktiraj korisnički centar osiguravajuće kuće.

Operateri su dostupni 24/7 i spremni da ti pomognu i upute u naredne korake. A1 pametno putno osiguranje je namenjeno za moderne putnike koji žele fleksibilnost i uštedu vremena prilikom planiranja svojih putovanja.

Zato, ukoliko planiraš putovanje na Olimpijadu ili ideš da gledaš fudbal ove godine, prepusti se čarima sporta uz potpunu sigurnost koju ti pruža A1 pametno putno osiguranje.