Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

Kako funkcioniše grupno putno osiguranje?

Pasoš, novac, putno osiguranje, a poslednjih godina i telefon - ovo su postale neizostavne stavke prilikom pakovanja za put. Telefoni su postali naši ključni saputnici, omogućavajući nam navigaciju, komunikaciju, informisanje i zabavu. Da li zdravstveno putno osiguranje i telefon mogu da idu zajedno?

Kada se aktivira?

Mogu. Telefoni sada mogu da budu saveznici za još jednu važnu stvar koju obavljamo online - pametno putno osiguranje. U pitanju je pametno putno osiguranje koje ti daje slobodu da se prepustiš avanturama, pružajući sigurnost bez ikakvih troškova unapred. Kada jednom registruješ osiguranje putem Moj A1 aplikacije, svaki put se aktivira automatski kada telefon zabeleži da je u inostranstvu. Ako dođe do iznenadnog otkazivanja puta, nema problema - jednostavno, nećeš ništa platiti.

Za koliko ljudi važi?

Osiguranje se može aktivirati i grupno, a takav paket osiguranja je vrlo pogodan za porodicu. Grupno osiguranje podazumeva više osoba, u šta spada još jedna odrasla osobu preko 21 godine i petoro dece do 21 godine, koji su članovi istog domaćinstva, odnosno da imaju istu adresu prebivališta kao nosilac osiguranja. Uslov za važenje na putu je, da ostali osigurani putuju zajedno sa glavnim osiguranikom, a to je osoba sa čijeg A1 broja telefona je aktivirano osiguranje.

Kako da osiguranje aktiviraš?

Dodatna prednost ovog osiguranja je i brza i jednostavna deaktivacija odmah po povratku iz inostranstva, olakšavajući ti proces i pružajući ti potpunu kontrolu. Čak i kada otputuješ, a ne želiš da koristiš osiguranje, potrebno je samo da u određenom roku nakon prelaska granice, otkažeš osiguranje za svoje putovanje linkom iz poruke koju dobiješ i nećeš imati nikakvu naplatu osiguranja. Sada, tvoj pametni telefon postaje ključan deo ne samo putovanja već i bezbrižnosti koju ti pruža pametno putno osiguranje iz A1 Srbija.