Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

65+ tarifa

Vreme.

Najvrednije što vam možemo posvetiti.

Za sve naše starije posebna 65+ tarifa


65+ tarifa

Chevron
Check Mark NEOgraničeni minuti i poruke ka svima
Check Mark NEOgraničeni internet za Viber

+24 meseca osiguranje uređaja

1.099

RSD/mes

NEOgraničeni minuti i poruke ka svima Chevron NEOgraničeni internet za Viber Chevron

1.099

RSD/mes

65+ tarifa

Chevron
Check Mark

NEOgraničeni minuti i poruke ka svima

Check Mark

NEOgraničeni internet za Viber

849

RSD/mes

NEOgraničeni minuti i poruke ka svima Chevron NEOgraničeni internet za Viber Chevron

849

RSD/mes

Close modal
Close modal
Korpa nije prazna

U korpi postoje proizvodi koje nije moguće kombinovati sa željenim proizvodom. Ukoliko nastaviš, postojeća korpa će biti obrisana.

Points icon

65+ je sada bogatija

Biraj poklon dodatke u Moj A1 aplikaciji

Uz 65+ tarifu, preuzmi Moj A1 aplikaciju i prilagođavaj tarifu svojim potrebama svakog meseca do kraja godine.

Detaljnije
Close
Poklon dodaci


Biraj svoje poklon dodatke u Moj A1 aplikaciji tokom cele godine.

Aktiviraj jednom:

 • 20 GB za surf
 • A1 Roming 1 GB na 7 dana
 • Noćni NEO GB


Aktiviraj svakog meseca:

 • 1 GB za surf
 • Neograničeni Net za Čet
 • 5 GB za Društvene mreže


Preuzmi aplikaciju

Podrška

Posebna podrška u A1?

Posvetili smo posebnu pažnju za naše bake i deke, tetke i teče, komšije i prijatelje, za sve naše starije koji su 65+

Podrška u svakom trenutku
 • Na našim prodajnim mestima uvek imate prednost, a prvi sat radnog vremena smo izdvojili za sve vas starije od 65 godina, kad god da vam je potrebno dodatno vreme.
 • Interesuju vas aktuelne ponude, podešavanje telefona ili imate druga pitanja, obezbeđena je posebna podrška i dostupnost kolega kada pozovete naš korisnički centar.
 • Pripremili smo i brošuru koja sadrži korisne savete kako da prevaziđete najčešće izazove sa Wi-Fi internetom na telefonu, Viber aplikacijom i upotrebom internet dodataka. Preuzmite brošuru
Probajte online
 • Šta je Virtuelna prodavnica?
  Sada možete uživo, putem video poziva da razgovarate sa našim savetnicima, vidite željeni proizvod i online obavite kupovinu bez obzira gde se nalazite.
 • Sve možete online
  Došlo je vreme za obnovu ugovora ili je vašem telefonu potreban servis. Pogledajte šta sve možete obaviti iz udobnosti svog doma putem našeg vebsajta na Moj A1 stranici.

Postpaid dodaci

Pojačajte svoju tarifu

Potreban vam je internet van Vibera? Povoljni gigabajti su spremni za vas.

Pogledaj dodatke
Stari znalci

Upoznajte Stare Znalce

Verujemo da će nam njihove priče doneti pregršt mudrih saveta, vratiti nas u neka lepa prošla vremena, nasmejati i pomoći da donesemo neke važne odluke.

Dodatne informacije

Važi do 30.06.2021. za pretplatnike starije od 65 godina. Prikazane cene mesečne pretplate za 65+ tarifu važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca sa i bez uređaja. Sadržaj dostupan u okviru 65+ tarife važi u nacionalnom saobraćaju i ne važi za roming i usluge sa dodatom vrednošću.

Nakon isteka 24 meseca ugovorne obaveze, mesečna pretplata za 65+ tarifu bez uređaja iznosi 1099 dinara.

Neograničeni internet za Viber uključuje neograničeno korišćenje prenosa podataka za sve funkcionalnosti unutar Viber servisa (slanje poruka, fotografija, video i audio snimaka, glasovni i video pozivi, slanje emotikona, stikera itd) u nacionalnom saobraćaju. Korišćenje internet saobraćaja koji obuhvata eksterne sadržaje van Viber servisa je onemogućeno i moguće je kupovinom internet dodataka.

Na osnovu posebne 65+ tarife uz kupovinu uređaja pretplatnik ostvaruje pravo na besplatnu mesečnu premiju osiguranja tokom 24 meseca računajući od dana zaključenja pretplatničkog ugovora. Nakon isteka navedenih 24 meseca, pretplatnik je dužan da plaća mesečnu premiju osiguranja u izabranoj kategoriji osiguranja koja je navedena na pretplatničkom ugovoru. Ukoliko se osnovni pretplatnički ugovor raskine tokom trajanja ugovorne obaveze od 24 meseca, neiskorišćene premije osiguranja ne mogu biti isplaćene u gotovom novcu niti se ostvareno pravo može prenositi na treće lice. Učešće u eventualnoj šteti po osnovu osiguranja je obavezujuće, i pretplatnik ga plaća prilikom podnošenja zahteva i slanja uređaja na servis. Važi do 30.04.2021. Za više informacija o Osiguranja uređaja, poseti link.

Promocija “Od tebe počinje” važi od 7.4.2021. do 31.12.2021. za postpaid korisnike fizička lica aktivirane do 31.12.2021.