Close
Close modal
Close
SR
EN
Deezer logo

Uplovite u svet muzike uz Deezer

Najpopularnija Deezer aplikacija za strimig muzike je sada dostupna A1 biznis korisnicima. Vreme je da pronađete nove omiljene pesme, kao i neke stare favorite u moru od 73 miliona muzičkih numera i velikom izboru podkasta. Probajte, prvih 30 dana je bez naplate!

Preuzmite putem Moj A1
Nema reklama. Samo muzika.
Nema reklama. Samo muzika.
Ne trošite svoj net
Ne trošite svoj net
Niste na netu? Nema problema
Niste na netu? Nema problema
SongCatcher
SongCatcher
Animation tab 0
Animation tab 0
Animation tab 1
Animation tab 1
Animation tab 2
Animation tab 2
Animation tab 3
Animation tab 3

Nema reklama. Samo muzika.

Uživajte u omiljenoj muzici bez reklama! Neograničena muzicka plejlista pametno bira, reprodukuje muziku po vašem ukusu i kreira preporuke prema tome. Otkrivajte muzičke novitete bez prestanka, a tu je i veliki izbor podkasta!

Ne trošite svoj net

Kada aktivirate A1 Xplore Music by Deezer dodatke, dobijate neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju za Deezer aplikaciju jer muzika nikada ne treba da stane.

Niste na netu? Nema problema

Slušajte svoje plejliste bilo gde i bilo kada. Deezer premium servis dostupan je i offline. Možete preuzeti svoje omiljene plejliste i slušati ih čak i tokom putovanja avionom i boravka u inostranstvu.

SongCatcher

Nije vam poznata melodija? Deezer vam pomaže da identifikuješ sve nepoznate pesme koje čuješ, a ako vam se dopadaju možete odmah da ih dodate u svoje plejliste.

Poslušajte letnju A1 plejlistu,
a aktivacijom dodatka uživajte u neograničenoj muzici


A1 Xplore Music dodaci prvih 30 dana bez naplate!

Treba vam neograničena muzika za vas i vaš tim ili ipak želite da koristite Deezer solo?
Aktivirajte Deezer Family dodatak i možete da povežete još 5 kolega na jedan isti nalog, sa nezavisnim i zajedničkim plejlistama muzike.
Podelite Deezer sa više osoba i maksimalno iskoristite Deezer Family dodatak!

Kao A1 biznis korisnik imate mogućnost da koristite A1 Xplore Music by
Deezer prvih mesec dana bez naknade i neograničeno uživate u muzici bez reklama.

Dodatne informacije

Aktivacijom A1 Xplore Music by Deezer Premium višekratnog dodatka, Pretplatnik ostvaruje pravo na Deezer uslugu, kao i neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju bez naplate, za korišćenje Deezer aplikacije. Višekratni dodatak se automatski produžava svakog obračunskog perioda sve dok ga korisnik ne deaktivira, što može učiniti u svakom trenutku putem podnošenja zahteva za deaktivaciju višekratnog Deezer dodatka putem Moj A1 aplikacije, na prodajnom mestu ili pozivom ka korisničkom servisu. Ukoliko Pretplatnik želi da nastavi korišćenje Deezer usluge nakon deaktivacije, potrebno je da ponovo aktivira uslugu. .

Samo prilikom prve aktivacije Deezer usluge Pretplatnik ima pravo na korišćenje usluge bez naplate pretplate za Deezer uslugu, u trajanju od 30 dana. Za svaku narednu aktivaciju Deezer usluge naplaćuje se mesečna pretplata za korišćenje Deezer usluge po ceni od 499 dinara mesečno. Mesečna pretplata se naplaćuje sve do deaktivacije Deezer usluge. U slučaju deaktivacije Deezer usluge pre isteka obračunskog ciklusa, mesečna pretplata za korišćenje usluge u tom obračunskom ciklusu će biti obračunata srazmerno broju dana tokom kojih je Pretplatnik koristio Deezer uslugu.

Korisnik koji je aktivirao A1 Xplore Music by Deezer Premium dodatak može svoj Deezer nalog da poveže sa tri različita uređaja, s tim što nije moguće slušanje muzike i drugih sadržaja istovremeno na sva tri uređaja.

Tokom pristupa Deezer aplikaciji neki sadržaji se mogu nalaziti na drugim stranicama ili voditi na druge stranice, a sinhronizacija podataka se može odvijati u pozadini (kalendari, društvene mreže, različita preuzimanja sadržaja, i sl.). Ovaj saobraćaj će se tarifirati iz internet saobraćaja osnovnog odabranog tarifnog paketa Pretplatnika.

Korišćenje interneta za Deezer uslugu u romingu naplacuje se prema vazecem roming cenovniku.

Aktivacijom A1 Xplore Music by Deezer Family višekratnog dodatka, Pretplatnik koji je na svom broju aktivirao Deezer Family dodatak ostvaruje pravo na Deezer uslugu, kao i neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju bez naplate, za korišćenje Deezer aplikacije. Korišćenje Deezer usluge može biti od strane Pretplatnika koji je na svom broju aktivirao dodatak podeljeno sa maksimalno još 5 osoba koje ne moraju biti korisnici A1 Srbija i koje ne dobijaju neograničeni intenet za korišćenje Deezer aplikacije. Naplata pretplate za Deezer se vrši samo Pretplatniku.

Višekratni dodatak se automatski produžava svakog obračunskog perioda sve dok ga Pretplatnik ne deaktivira, što može učiniti u svakom trenutku u skladu sa odredbama Opštih uslova. Ukoliko Pretplatnik želi da nastavi korišćenje Deezer Family usluge nakon deaktivacije, potrebno je da ponovo aktivira uslugu. Samo prilikom prve aktivacije Deezer usluge Pretplatnik ima pravo na korišćenje usluge bez naplate pretplate za Deezer uslugu, u trajanju od 30 dana. Za svaku narednu aktivaciju Deezer usluge naplaćuje se mesečna pretpalta za korišćenje Deezer usluge po ceni od 499 dinara mesečno. Mesečna pretplata se naplaćuje sve do deaktivacije Deezer usluge. U slučaju deaktivacije Deezer Family usluge pre isteka obračunskog ciklusa, mesečna pretplata za korišćenje usluge u tom obračunskom ciklusu će biti obračunata srazmerno broju dana tokom kojih je Pretplatnik koristio Deezer uslugu.

Deezer Family nalog može da se poveže na 13 različitih uređaja, s tim što je istovremeno slušanje muzike i ostalih sadržaja moguće istovremeno samo na po jednom uređaju za svakog korisnika Family naloga.

Tokom pristupa Deezer aplikaciji neki sadržaji se mogu nalaziti na drugim stranicama ili voditi na druge stranice, a sinhronizacija podataka se može odvijati u pozadini (kalendari, društvene mreže, različita preuzimanja sadržaja, i sl.). Ovaj saobraćaj će se tarifirati iz internet saobraćaja osnovnog odabranog tarifnog paketa Pretplatnika.

Korišćenje interneta za Deezer uslugu u romingu naplacuje se prema vazecem roming cenovniku.

Višekratni Deezer dodaci sa 30 dana promo periodom bez naplate dostupni su postpaid korisnicima A1 Srbija na sledećim postapid tarifama: NEO, A1 Moćna tarifa, Klasik, 65+, Intarifa i Nova tarife. Prepaid korisnicima, kao ni korisnicima Sigurica, Fiksni, Kućni net i Online tarifa nije omogućena aktivacija Deezer dodataka.

Odgovornosti i korišćenje Deezer aplikacije: A1 neće pružati nikakve informacije kompaniji Deezer o svojim korisnicima koji aktiviraju Deezer servis. Uslovi korišćenja Deezer aplikacije definisani su od strane kompanije Deezer kao vlasnika aplikacije te je pretplatnik prilikom aktivacije iste u obavezi da se sa istima upozna i saglasi. A1 nije odgovoran za odnose koji povodom korišćenja Deezer usluge nastanu između Pretplatnika i pružaoca Deezer usluge. Za sve odnose povodom pružanja i korišćenja Deezer usluge Pretplatnik je u obavezi da se obrati na https://support.deezer.com/hc/en-gb