Close
Close modal
Close
SR
EN
Hopster aplikacija
Hopster aplikacija

Hopster aplikacija

Mesto na kom učenje postaje zabava

Obezbedi svojim najmlađima kvalitetnu zabavu i učenje kroz igru - isprobaj Hopster, digitalni servis za decu od 2 do 6 godina koji ih podstiče da sami istražuju i budu kreativni.

Emisije, muzika, knjige
Emisije, muzika, knjige
Crtanje, igrice, bašta
Crtanje, igrice, bašta
Skini sadržaj na telefon
Skini sadržaj na telefon
Bezbednost na prvom mestu
Bezbednost na prvom mestu
Animation tab 1
Animation tab 1
Animation tab 2
Animation tab 2
Animation tab 3
Animation tab 3
Animation tab 4
Animation tab 4

Emisije, muzika, knjige

Emisije prilagođene uzrastu dece sa ciljem da podstaknu njihovu radoznalost, kolekcija omiljenih dečijih pesmica, a posebno se ističu zanimljive video knjige na srpskom jeziku, kao i E-knjige koje se mogu čitati samostalno ili uz pomoć naratora.

Crtanje, igrice, bašta

Različite boje i jednostavni alati za crtanje malih umetničkih dela, interaktivne i edukativne igrice radi lakšeg učenja slova, brojeva, boja i oblika, a mališani mogu da zasade i digitalnu biljku koju treba redovno da zalivaju.

Skini sadržaj na telefon

Možeš da upravljaš podešavanjima kada pristupiš sekciji za odrasle, a postoji i mogućnost skidanja sadržaja za offline upotrebu.

Bezbednost na prvom mestu

U okviru aplikacije ne postoje plaćene reklame, niti bilo kakvi eksterni linkovi koji bi vodili mališane izvan Hopster okruženja.

Neograničeni Hopster dodatak

Svakog meseca, po ceni od 300 dinara mesečno, aktivacijom višekratnog Hopster dodatka dobijaš neograničeni internet za pristup i korišćenje Hopster aplikacije. Pokreni svet učenja i zabave!

Aktiviraj dodatak

Aktiviraj višekratni Hopster dodatak u par koraka

Hopster dodatak

Pre nego što pristupiš Hopster aplikaciji, potrebno je da aktiviraš Hopster dodatak kroz Moj A1, putem SMS-a ili na prodajnom mestu.

Deaktivacija Hopstera

Hopster servis možeš da deaktiviraš isključivo putem Moj A1 aplikacije, pozivom našeg Korisničkog servisa ili na prodajnom mestu. Odjava kroz samu Hopster aplikaciju ne znači da je pretplata otkazana.

Close
Koraci aktivacije
 • Aktiviraj Hopster dodatak slanjem HOPSTER na 123708.
  Nakon što dobiješ poruku da je dodatak aktiviran dobićeš još jedan SMS da je i Hopster nalog aktiviran. Putem linka u poruci preuzmi aplikaciju u Play ili App Store prodavnici.
  Napomena:
  Hopster aplikacija nije dostupna u Huawei AppGalery prodavnici.
 • Instaliraj Hopster aplikaciju
 • Prijava na Hopster servis:
  a. Na početnom ekranu klikni na Prijava
  b. Prijavi se preko provajdera
  c. Izaberi provajdera - A1
 • Zatim dolaziš na Moj A1 stranicu gde je potrebno da se prijaviš, a najbrži način za prijavu je putem A1 broja telefona:
  a. Potrebno je da uneseš svoj broj telefona i klikneš na Pošalji PIN
  b. Unesi PIN koji dobijaš putem SMS-a i klini Nastavi
 • Uspešno si aktivirao dodatak i možeš da uživaš u Hopster svetu učenja i zabave za najmlađe.

Napomena
Ako koristiš mobilni internet, preko Moj A1 servisa ćeš automatski pristupiti Hopster aplikaciji
Ako koristiš WiFi mrežu, možeš se prijaviti putem forme za prijavu na Moj A1 servisu. Biraš način prijave u zavisnosti da li imaš otvoren Moj A1 nalog ili ne:
a. Koristeći mail i password postojećeg Moj A1 profila ili
b. Unošenjem A1 broja telefona nakon čega ti stiže PIN kod putem sms-a
Ukoliko nemaš Moj A1 nalog to možeš da učiniš klikom na „Registruj se“.
Nakon kreiranog Moj A1 naloga potrebno je ponovo otvoriš Hopster aplikaciju i nastaviš sa prijavom.
Close
Koraci aktivacije
Nakon aktivacije ugovora na prodajnom mestu ili kroz Online prodavnicu, dobićeš SMS da je nalog aktiviran. Putem linka u poruci preuzmi aplikaciju u Play ili App Store prodavnici.
Check Mark Instaliraj Hopster aplikaciju
Check Mark Prijava na Hopster
Napomena
Ako koristiš mobilni internet, preko Moj Vip servisa ćeš automatski pristupiti Hopster aplikaciji.
Ako koristiš WiFi mrežu, možeš se prijaviti putem forme za prijavu na Moj Vip servisu. Biraš način prijave u zavisnosti da li imaš otvoren Moj Vip nalog ili ne:
a. Koristeći mail i password postojećeg Moj Vip profila ili
b. Unošenjem Vip broja telefona nakon čega ti stiže PIN kod putem sms-a
Ukoliko nemaš Moj Vip nalog to možeš da učiniš klikom na i „Registruj se“.
Nakon kreiranog Moj Vip naloga potrebno je ponovo otvoriš Hopster aplikaciju i nastaviš sa prijavom.
Close
Kako da otkažem pretplatu za Hopster?
Otkazivanje Hopster pretplate moguće je isključivo putem deaktivacije Višekratnog Hopster dodatka putem Moj A1 aplikacije, na prodajnom mestu ili pozivom ka korisničkom servisu.
Odjavljivanjem kroz Hopster aplikaciju pretplata neće biti deaktivirana.
Close
Kako da znam kada mi ističe Hopster pretplata? Kako mogu da proverim da li je Hopster pretplata aktivna?
Pretplata je aktivna dok god korisnik ima aktivan Hopster dodatak što se može videti proverom stanja u Moj A1 aplikaciji ili slanjem sms-a na 1260.
Close
Da li je potrebno da prilikom aktivacije Hopster aplikacije unosim broj svoje platne kartice?
Ne, unošenje platne kartice za aktivaciju Hopster pretplate putem A1 nije potrebno.
Aktivacija Hopster pretplate vrši se isključivo preko dostupnih A1 kanala (Moj A1, sms, prodajno mesto, poziv ka korisničkom servisu) nakon čega se pristupa Hopster aplikaciji i prate se koraci aktivacije koji podrazumevaju odabir opcije “Prijavite se preko provajdera”.
Dodatne informacije

Aktivacijom višekratnog Hopster dodatka, korisnik ostvaruje pravo na korišćenje Hopster aplikacije i neograničen internet za Hopster aplikaciju u nacionalnom saobraćaju po ceni od 300 RSD. Cena se naplaćuje svakog obračunskog perioda do deaktivacije tarifnog dodatka, na pretplatničkom broju na kojem je aktiviran višekratni Hopster dodatak. Otkazivanje pretplate moguće je isključivo putem podnošenja zahteva za deaktivaciju višekratnog Hopster dodatka putem Moj A1 aplikacije, na prodajnom mestu ili pozivom ka korisničkom servisu.

Tokom pristupa Hopster aplikaciji neki sadržaji se mogu nalaziti na drugim stranicama ili voditi na druge stranice, a sinhronizacija podataka se može odvijati u pozadini (kalendari, društvene mreže, različita preuzimanja sadržaja, i sl.). Ovaj saobraćaj će se tarifirati iz internet saobraćaja osnovnog odabranog tarifnog paketa Pretplatnika.

Odgovornosti i korišćenje Hopster aplikacije: A1 neće pružati nikakve informacije kompaniji Plato Media Limited o svojim korisnicima koji aktiviraju Hopster servis. Uslovi korišćenja Hopster aplikacije definisani su od strane Plato Media Limited kao vlasnika aplikacije te je pretplatnik prilikom aktivacije istog u obavezi da se sa istima upozna i saglasi. A1 nije odgovoran za odnose koji povodom korišćenja Hopster usluge nastanu između Pretplatnika i pružaoca Hopster usluge. Za sve odnose povodom pružanja i korišćenja Hopster usluge Pretplatnik je u obavezi da se obrati na https://help.hopster.tv/s/contactsupport .

NAPOMENA: Hopster dodatak neće biti dostupan za aktivaciju Huawei korisnicima sa HMS OS-om.