Close
Close modal
Close
SR
EN
Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno

Klasik biznis

Neograničeno unutar firme

Izaberite tarifu sa odličnom kombinacijom minuta, poruka i gigabajta, a sa kolegama u firmi razgovarajte neograničeno.

Pogledajte tarife

Sa uređajem

Bez uređaja

Close
Close
Close

Pogodnosti

Zašto da izaberete Klasik biznis tarifu?

Jer vam je važna neograničena komunikacija sa kolegama unutar vaše kompanije.

NEO NEO biz + Klasik biz

Napravite idealnu kombinaciju sa Klasik biznis tarifama

Saznajte više

Nacionalni dodaci

Treba vam još minuta, poruka i interneta?

Izaberite dodatni paket po svojoj meri.

Saznajte više

Naša mreža

Budite povezani

Ostvarite nove poslovne kontakte, oglasite svoje ponude i pronađite korisne poslovne savete.

Saznajte više

Poslovna rešenja

Digitalizuj svoj biznis

A1 nudi poslovna rešenja koja mogu olakšati vaše poslovanje.

Imate pitanja? Želite da iskombinujete Vaš biznis paket?

Mi smo tu da Vam pomognemo i pronađemo najbolje poslovno rešenje za Vašu firmu.

Dodatne informacije

Internet kao i minuti i poruke ka svim mrežama u Klasikbiznis tarifama u okviru mesečne pretplate važe u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana i ne odnose se na roming uslugu koja se pruža izvan regiona Zapadnog Balkana i usluge sa dodatom vrednošću.

Nakon potrošenog sadržaja dostupnog u okviru tarifa Klasik biz Start, Klasik biz 1 I Klasik biz 3, primenjuju se sledeće cene u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana: uspostava poziva 0 din, minut razgovora 9,9 din, MMS 15 din, SMS 4,9 din, internacionalna poruka 15 din, dok se prenos podataka vrši po brzini od 64 kbit/s bez naplate u nacionalnom saobraćaju, osim u Klasik biz Start tarifi gde je cena MB jednaka 1 din.

Naplata prenosa podataka u tarifnim paketima Klasik biz 1 i Klasik biz 3 nakon potrošenih MB koji su dostupni u okviru mesečne pretplate za region Zapadnog Balkana vrši se prema ceni od 1rsd za 1mb saobraćaja.

Tarifiranje razgovora: 60/60s. Obračunska jedinica za prenos podataka je 1kB.

Prenos podataka u MB iz nacionalnog saobraćaja koji je dostupan u okviru mesečne pretplate i raspoloživ za region Zapadnog Balkana bez dodatne naknade prema tarifnim paketima je kako sledi: Klasik biz 1 – Ukupna količina interneta, Klasik biz 3 – 2,5 GB.

Region Zapadnog Balkana: Severna Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija i AP Kosovo i Metohija. Obračun saobraćaja od 01.07.2021. vrši se na osnovu Pravilnika o primeni politike primerenog korišćenja i metodologiji procene održivosti ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roaming i zahtevu koji pružalac usluga roaming-a podnosi u svrhu te procene (Službeni glasnik Republike Srbije broj 53/2021).

Minuti u okviru tarifnog paketa Klasik biz 3 predviđeni za razgovore ka fiksnim linijama i A1 mreži se troše nakon potrošenih minuta ka svim mrežama.

MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju, neiskorišćeni minuti ka svim mrežama i SMS poruke koji nisu iskorišćeni u tekućem obračunskom periodu, mogu se preneti u naredni obračunski period ukoliko je u tekućem obračunskom periodu ostvaren makar jedan poziv, SMS ili internet sesija.

Maksimalan broj prenesenih neiskorišćenih minuta ka svim mrežama, SMS poruka i MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju za naredni obračunski period, odgovara broju minuta, SMS poruka i MB za prenos podataka ka svim mrežama koji su dostupni u tarifi. Prenos minuta se ne odnosi na minute ka A1 mreži i fiksnim linijama iz Klasik biz 3 tarife. Prikaz neiskorišćenog sadržaja se vidi na proveri stanja tek kada se ostvari prva potrošnja tog tipa saobraćaja u novom obračunskom periodu.

Mesečna pretplata bez uređaja važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca.