Close
Close modal
Close
SR
EN
Close

Obavesti me

Ostavi nam svoj broj telefona ili email i javićemo ti kad uređaj bude ponovo dostupan za online kupovinu.
ili

Proveri svoj e-mail

Molimo te da proveriš svoj e-mail inbox i potvrdiš interesovanje za uređaj kako bismo te obavestili da je uređaj dostupan za online kupovinu.
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Apple AirPods Pro druge generacije pružaju kvalitet zvuka bez premca, poboljšano aktivno poništavanje buke i nove funkcije za još veću udobnost. Uz moćni novi H2 čip, AirPods Pro 2 pružaju revolucionarne audio performanse — uključujući inovacije u sferi aktivnog poništavanja buke i režima transparentnosti, udvostručenom snagom poništavanja buke u odnosu na prethodni model. Nude jedinstven način da doživite prostorni zvuk koji je još impresivniji. Možete da užuvate u kontroli na dodir za reprodukciju medija i podešavanje jačine zvuka direktno sa držača, zajedno sa dužim trajanjem baterije, potpuno novom futrolom za punjenje i dodatnom veličinom vrha za uši za bolje pristajanje Redizajniranje MagSafe kutijice za punjenje uključuje U1 čip sa preciznim prornalaženjemkoji vam pomaže da identifikujete lokaciju svoje kutijice. A ako ste u blizini i ako je skriveno, možete da puštate zvukove sa ugrađenog zvučnika. Ugrađena omča za trakicu vam omogućava da pričvrstite kutijicu na ranac ili torbu tako da je uvek na dohvat ruke. Kutijica je kompatibilna je sa MagSafe punjačem, Apple Watch punjaćem svim Qi sertifikovanim punjačima ili lightning konektorom. AirPods Pro omogućava do 6h slušanja ido 4,5h razgovora sa jednim punjenjem. AirPods Pro with Magsafe kutijica za punjenje omogućava do 30h slušanja i do 24h razgovora Povezivanje: Bluetooth.
Boja
Bela
Materijal
Aluminium, plastika
Close
Dostupnost na A1 prodajnim mestima
error icon

Uređaj trenutno nije dostupan na prodajnim mestima u odabranoj boji.

Uređaj je dostupan u bojama:

Dostupnost je informativnog karaktera.

Grad
Adresa
Apple  AirPods Pro  (2. gen)

Apple AirPods Pro (2. gen)

Apple AirPods Pro 2 gen.
Apple AirPods Pro 2 gen.

Moćne performanse

Apple AirPods Pro 2 pruža ti kvalitet zvuka bez premca, poboljšano aktivno poništavanje buke i nove funkcije za još veću udobnost.

Apple AirPods Pro 2 gen.
Apple AirPods Pro 2 gen.

Redizajnirana zvučna čarolija

Uz fantastični novi H2 čip, AirPods Pro 2 pruža ti revolucionarni audio performans, uključujući inovacije u sferi aktivnog poništavanja buke i režima transparentnosti, dok takođe nude jedinstven način da doživiš prostorni zvuk koji je još impresivniji.

Apple AirPods Pro 2 gen.
Apple AirPods Pro 2 gen.

Jedinstveno iskustvo

Magično iskustvo postaje još bolje sa sledećom generacijom AirPods Pro uređaja. Trenutno uparivanje sa svim Apple uređajima čini podešavanje jednostavnim, dok novi namenski odeljak AirPods u iOS podešavanjima ti omogućava da lako pristupiš i kontrolišeš svoje AirPods funkcije.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno