Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close

Obavesti me

Ostavi nam svoj broj telefona ili email i javićemo ti kad uređaj bude ponovo dostupan za online kupovinu.
ili

Proveri svoj e-mail

Molimo te da proveriš svoj e-mail inbox i potvrdiš interesovanje za uređaj kako bismo te obavestili da je uređaj dostupan za online kupovinu.
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Dimenzije: 780 x 526 x 216 mm Pametna električna konvetorska grejalica koja dostiže 2200W , što je čini savršenom za brzo zagrevanje prostora do 46 m2. I sve to radeći tiho i prirodno (jer nema ventilator) ravnomerno šireći toplotu, bez uklanjanja čestica koje mogu pogoršati simptome alergije i bez isušivanja vazduha. Izaberite temperaturu koju želite između 6 dostupnih nivoa (18, 20, 22, 24, 26 i 28 ºC) Zahvaljujući preciznom digitalnom termostatu možete osigurati održavanje zadatog nivoa temperature, ali i uštedeti električnu energiju i to na sledeći način. Kada je temperatura u prostoriji niža od podešene, Mi Pametna grejalica S će zagrevati prostoriju – nakon dostizanja željene temperature, uređaj će se isključiti, odnosno raditi samo kada je potrebno da se održi temperatura. Pomoću Mi Home aplikacije moguće je da upravljate ovom grejalicom gde god se nalazite. Ova aplikacija poseduje i Child lock opciju koja osigurava da deca neće moći da je upale ili promene zadate parametre, i pored toga, uređaj poseduje i dvostruki sigurnosni sistem koji obezbeđuje da se uređaj automatski isključi u slučaju pada ili kako bi se izbeglo pregrejavanje. Podešavanje temperature možete izvršiti manuelno, preko mobilnog telefona ili putem glasovnih komandi. Mi Pametna grejalica S se izdvaja od ostalih grejalica obzirom da je velika pažnja posvećena detaljima. Svi rubovi i uglovi su zaobljeni, kako bi se izbegle povrede od udaraca, a nogari su neklizajući. Vrlo jednostavana za transport i skladištenje zahvaljujući maloj težini od 5,7kg. Može se koristiti u kupatilu zahvaljujući svojoj vodonepropusnosti sa IPX4 sertifikatom. Smart Control - Daljinsko upravljanje pomoću Mi Home APP Kompati
Boja
Bela
Materijal
Metal
Close
Dostupnost na A1 prodajnim mestima
error icon

Uređaj trenutno nije dostupan na prodajnim mestima u odabranoj boji.

Uređaj je dostupan u bojama:

Dostupnost je informativnog karaktera.

Grad
Adresa
Xiaomi Mi Pametna grejalica S

Xiaomi Mi Pametna grejalica S

Close
Poruči i preuzmi paket u A1 centru

Tokom online poručivanja putem A1 veb-sajta, možeš da izabereš najbliži A1 centar na kojem želiš da preuzmeš svoju porudžbinu.

Tvoj paket stiže u izabrani A1 centar u roku od 3 radna dana i čeka te tu narednih 10 dana za preuzimanje.

Close
Besplatna dostava

Dostava se vrši u roku od 3 radna dana na teritoriji Srbije.

Dostava za centralne opštine u Beogradu se vrši istog dana ako poručiš do 13h, tokom radnih dana.

Kurirska služba Daily Express uvela je mogućnost plaćanja karticama prilikom dostave pošiljke. Kurir kod sebe sada ima uređaj preko koga korisnici mogu da plate svoju pošiljku. Plaćanje je moguće svim karticama koje imaju beskontaktno plaćanje.

Rok isporuke može biti duži tokom praznika i ukoliko kurirska služba ima neplanirane situacije na terenu.

Close
Plati odmah uz 10% popusta ili na rate

Ako platiš odmah platnom karticom ili u gotovini, ostvaruješ 10% popusta na uređaj koji želiš.

Ili možeš da izabereš opciju plaćanja na rate kroz mesečni račun.
Na koliko mesečnih rata? Ti biraš. Imaš mogućnost izbora od 2 do 12 rata ili na maksimalnih 24 rate.

Pored toga, imaš mogućnost da deo obaveza platiš kroz učešće i time smanjiš svoju mesečnu ratu.

Xiaomi Mi Pametna grejalica S
Xiaomi Mi Pametna grejalica S

Odaberi svoju temperaturu

Na raspolaganju ti je između 6 dostupnih nivoa (18 - 28 ºC) samo odaberi, a ostalo će učiniti Mi Pametna grejalica S. Zahvaljujući preciznom digitalnom termostatu na raspolaganju ti ej održavanje konstantne temperature na ranije postavljenom nivou.

Xiaomi Mi Pametna grejalica S
Xiaomi Mi Pametna grejalica S

Dobar dizajn i mobilnost

Svi rubovi i uglovi ove pametne grejalice su zaobljeni, kako bi se izbegle povrede od udaraca, a nogari su neklizajući. Vrlo jednostavna za premeštanje i usklađivanje, zahvaljujući težini od samo 5,7kg. Možeš je postaviti i u kupatilu, zahvaljujući svojoj vodonepropusnosti sa IPX4 sertifikatom.