Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

Svet kakav želiš

Od tebe počinje.

A1 Srbija - posvećeni ljudima

Živimo u vremenu brzih i konstantnih promena. Problemi sa kojima se kao društvo suočavamo postaju sve prisutniji na raznim nivoima. U A1 Srbija težimo pomeranju granica u svim oblastima poslovanja, posvećeni smo ljudima, trudimo se da prepoznamo probleme i reagujemo na promene u društvu i da damo svoj doprinos sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.

U okviru programa Svet kakav želiš realizovana je prva faza u okviru koje su nagrađeni projekti u oblastima obrazovanje, javno zdravlje, ekologija.

Prva faza programa je završena dodeljivanjem novčanih sredstava za tri organizacije u ukupnom iznosu od 10 miliona dinara i u narednom periodu predstoji implementacija njihovih projektnih ideja.

Druga faza programa počinje u avgustu 2021. godine, sa fokusom na projekte koji rešavaju probleme sa kojima se deca, roditelji, staratelji i stručnjaci koji sa njima rade susreću.

Grupa stručnjaka je, uz predstavnike kompanije A1 i Propulsion, partnera na programu, nominovala i odabrala tri projekta koji imaju nacionalnu pokrivenost, tiču se obrazovanja, javnog zdravlja i ekologije, sa izraženim karakteristikama tehnološkog unapređenja i održivosti, a uz to rešavaju goruće probleme društva koji se tiču šire zajednice.

Saznaj više