Close
Close modal
Close
SR
EN
RU

Svet kakav želiš

Od tebe počinje.

A1 Srbija - posvećeni ljudima

Živimo u vremenu brzih i konstantnih promena. Problemi sa kojima se kao društvo suočavamo postaju sve prisutniji na raznim nivoima. U A1 Srbija težimo pomeranju granica u svim oblastima poslovanja, posvećeni smo ljudima, trudimo se da prepoznamo probleme i reagujemo na promene u društvu i da damo svoj doprinos sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine. A1 program društvene odgovornosti Svet kakav želiš pruža mentorstvo i finansijsku podršku inicijativama koje imaju potencijal da promene svet na bolje: institucijama, organizacijama, inicijativama na nacionalnom nivou, idejama i projektima u oblastima javnog zdravlja, obrazovanja i ekologije.

Prva faza programa je završena dodeljivanjem novčanih sredstava za tri organizacije u ukupnom iznosu od 10 miliona dinara i u narednom periodu predstoji implementacija njihovih projektnih ideja.

Druga faza programa ima za cilj promociju i podršku ideja i projekata na nacionalnom nivou koji unapređuju rad sa decom, pomažu njihov razvoj i pripremaju ih za svet kakav želimo. Ukupna sredstva za realizaciju ovih projekata iznosi devet miliona dinara, a ona su izdvajana tako što je A1 za svaku ugovorenu Prvu tarifu tokom promo perioda donirao iznos jedne mesečne pretplate.

Saznaj više