Close
Close modal
Close
SR
EN

Prenesi broj u A1

Razmišljaš koju tarifu da izabereš? 100.000 ljudi izabralo je NEO23.

Addons

Ispunjavaš uslove?

Nemaš ugovornu obavezu kod trenutnog operatora ili ti uskoro ističe?
Započni prenos broja u A1
hearth

Podnesi zahtev

Razgovaraj sa savetnikom Virtuelne prodavnice, ostavi nam podatke u nastavku kako bi mogli da te pozovemo ili poseti A1 prodajno mesto, tu možeš i da zakažeš prenos na određeni dan.
Ako poseduješ elektronski potpis, možeš podneti online zahtev za prenos – pogledaj više detalja.
mobile

Prenos broja

Pokrećemo prenos tvog broja u A1 mrežu od trenutka kada kod nas potpišeš zahtev za prenos broja. Za to vreme koristi svoj broj normalno, a mi ćemo te informisati putem SMS poruke o uspešnosti prenosa.

Kako još možeš da obaviš prenos broja

Izaberi opciju koja ti najviše odgovara. Podnesi zahtev uz podršku savetnika u Virtuelnoj prodavnici, putem kontakt forme ili jednostavno svrati do nas.

form image

Želiš da preneseš broj u A1?

Ostavi nam svoje podatke, a mi ćemo te pozvati u najskorijem roku kako bismo online pokrenuli prenos broja u A1 mrežu.

Sve VAU
po super ceni!

NEO23 Protect

Izaberi NEO23 Protect uz novi telefon i dobijaš 6 meseci osiguranja uređaja i bezbedan surf uz A1 Net Protect.

Saznaj više
Dodatne informacije

PROMOCIJA „ NEO 23 Joy, Travel i Protect“ - Svi korisnici koji se u promotivnom periodu do 30.11.2023. odluče za NEO 23 Joy, NEO 23 Travel ili NEO 23 Protect, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju popust na mesečnu pretplatu uz NEO 23 tarifu, kao i dodatni sadržaj u skladu sa izabranim paketom. Popust na mesečnu pretplatu NEO 23 tarifnog paketa uz NEO 23 Joy, NEO 23 Travel ili NEO 23 Protect iznosi 400 dinara uz ugovornu obavezu bez kupovine uređaja, odnosno 300 dinara uz kupovinu uređaja. Nakon isteka 24 meseca, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate za NEO 23 tarifni paket, koja iznosi 2.999 RSD sa izabranim elektronskim računom tj. 3.049 RSD sa izabranim papirnim računom.

NEO 23 Joy - Svi Pretplatnici koji se u promotivnom periodu odluče za NEO 23 Joy sa ili bez kupovine uređaja, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na popust na mesečnu pretplatu NEO 23 tarifnog paketa, neograničeni prenos podataka za Instagram i TikTok u nacionalnom saobraćaju u trajanju od 24 meseca i pravo na korišćenje A1 Xplore Music by Deezer Premium usluge u nacionalnom saobraćaju u trajanju od 12 meseci od dana aktivacije usluge.

NEO 23 Travel - Svi Pretplatnici koji se u promotivnom periodu odluče za NEO 23 Travel sa ili bez kupovine uređaja, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na popust na mesečnu pretplatu NEO 23 tarifnog paketa, jednokratnih 23 GB za prenos podataka u romingu koji mogu da se troše tokom 24 meseca ugovorne obaveze u zemljama obuhvaćenim NEO Roming zonom** i 23 dana individualnog putnog osiguranja bez naplate premije koji mogu da se troše tokom 24 meseca ugovorne obaveze.

NEO 23 Protect - Svi Pretplatnici koji se u promotivnom periodu odluče za NEO 23 Protect sa ili bez kupovine uređaja, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na popust na mesečnu pretplatu NEO 23 tarifnog paketa, A1 Net Protect servis u nacionalnom saobraćaju tokom trajanja ugovorne obaveze.

PROMOCIJA „NEO 23 Joy, Travel i Protect“ se ne može kombinovati sa drugim promocijama koje sadrže popust na mesečnu pretplatu.