Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Close

Aktiviraj dodatke putem:

Check Mark

Slanjem SMS-a sa kodom na određen broj

Check Mark

Pozivom Korisničkog servisa na 1234

U istom trenutku možeš da aktiviraš dodatke sa različitim sadržajem (minuti, megabajti, SMS). Ukoliko želiš da aktiviraš dodatak sa istim sadržajem ali sa različitim vremenom trajanja, preostali sadržaj iz dodatka koji je prvi aktiviran se briše i koristi se samo sadržaj novog dodatka.

Primer: Ukoliko prvo aktiviraš Mini pričalica dodatak od 30 minuta i potrošiš 28, a zatim aktiviraš Pričalica dodatak sa 60 minuta, dva neiskorišćena minuta iz dodatka Mini pričalica se brišu i počinješ da koristiš sadržaj Pričalica dodatka.

Points icon

Poklon dodaci

U Moj A1 aplikaciji te čekaju poklon dodaci

A1 ti donosi posebna iznenađenja. Preuzmi Moj A1 aplikaciju i biraj poklon dodatke prema svojim potrebama do kraja godine.

Close
Dodaci za
Tarifni dodaci za
Trajanje dodataka
Sigurica Tarifni dodaci
Dodatne informacije

Tarifni dodaci Instagram i Društvene Mreže uključuju, u nacionalnom saobraćaju, sve funkcionalnosti Instagram (osim deljenja sadržaja uživo - live stream), Facebooka i Facebook Messengera servisa, izuzev razgovora i video poziva.

Tarifni dodatak Net za čet uključuje u nacionalnom saobraćaju sve funkcionalnosti Viber servisa (slanje poruka, fotografija, video i audio snimaka, razgovori i video pozivi, slanje emotikona, stikera, itd. unutar Viber aplikacije), kao i sve funkcionalnosti WhatsAppa, Facebooka i Facebook Messengera, izuzev razgovora i video poziva.

Pri upotrebi tarifnih dodataka, saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz osnovne tarife, sve do isteka njenog sadržaja (npr. u okviru dodatka Facebook, pri poseti Facebooku, gledanje video klipa sa druge lokacije se obračunava iz tarife, a ne iz dodataka). Tarifni dodaci ne uključuju kredit za bilo kakve dodatne usluge na navedenim internet lokacijama ili servisima.

Promocija važi od 7.4.2021. do 31.12.2021. za postpaid korisnike fizička lica aktivirane do 31.12.2021. i za prepaid korisnike aktivirane do 1.6.2021. Ne važi za korisnike internet tarifa.