Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger!

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger
Close
Close modal
Close
SR
EN
Close modal

Visiting Serbia?
For short stays we recommend

Hello Stranger

A1 prepaid internet

Quit
View more
Hello Stranger

Arena Cloud preko A1

Spremi se za novu sezonu

Gledaj preko mobilnog telefona, tableta, računara ili Smart TV-a prenose najjačih utakmica, a tu je i još mnogo serijskog i filmskog sadržaja na Arena Cloud aplikaciji. Plaćaš putem svog A1 postpaid računa ili prepaid kredita.

Ekskluzivan sadržaj
Ekskluzivan sadržaj
Vrati 7 dana unazad
Vrati 7 dana unazad
Nema ugovorne obaveze
Nema ugovorne obaveze
Biraš preko čega gledaš
Biraš preko čega gledaš
Animation tab 0
Animation tab 0
Animation tab 1
Animation tab 1
Animation tab 2
Animation tab 3
Animation tab 3

Ekskluzivan sadržaj

Prenosi Arena Sport kanala, veliki broj TV kanala, odličan izbor filmova i serija u Video klubu i najslušanijih radio stanica.

Vrati 7 dana unazad

Arena Cloud ti omogućava gledanje kanala 7 dana unazad, tako da ništa ne propustiš.

Nema ugovorne obaveze

Plaćaš putem A1 postpaid računa ili prepaid kredita, a pretplata se automatski obnavlja jednom mesečno i može se otkazati bilo kada.

Biraš preko čega gledaš

Arenu Cloud sadržaj možeš da gledaš preko svog mobilnog telefona, tableta, računara ili Smart TV-a.

Аrena Cloud paketi
na 30 dana

Preuzmi aplikaciju u online prodavnicama

Biraš preko čega gledaš

A1 Xplore Music by Deezer

Svet muzike uvek sa tobom

Vreme je da pronađeš nove omiljene pesme u moru od 73 miliona muzičkih numera, a prvih 30 dana je bez naplate!

Saznaj više
Dodatne informacije

Arena Cloud je multimedijalna aplikacija koja korisnicima omogućava gledanje ekskluzivnih prenosa Arena Sport kanala, velikog broja TV i radio kanala, Video klub. Arena Cloud servis je dostupan svim A1 postpaid, prepaid, MBB i biznis korisnicima. Servis je dostupan u vidu dva paketa, Silver paket i Gold paket.

Ukoliko A1 korisnik želi da aktivira Arena Cloud paket, potrebno je da sa Google Play, App Store-a ili AppGallery instalira Arena Cloud aplikaciju. Aktivacija paketa se vrši kroz Arena Cloud aplikaciju, gde A1 korisnik na prvom ekranu aplikacije bira opciju “Prijava preko partnera” i u sledećem koraku nakon otvaranja novog ekrana bira operatera “A1 Srbija”.

Reč je o višekratnom servisu gde se pretplata korisnika automatski naplaćuje na svakih 30 dana od dana aktivacije pretplate. Naplata mesečnih pretplata se vrši umanjenjem kredita dostupnog na prepaid računu korisnika ili zaduživanjem postpaid računa korisnika za iznos mesečne pretplate izabranog paketa. Naplata iznosa mesečne pretplate se vrši svakog meseca do deaktivacije usluge od strane korisnika. Deaktivacija paketa se može izvršiti kroz Arena Cloud aplikaciju. U mesecu deaktivacije naplaćuje se pun iznos, a sadržaj iz paketa važi do kraja trajanja paketa, odnosno do isteka 30. dana od dana aktivacije/naplate pretplate.
Promena paketa sa manjeg na veći paket i obrnuto se može izvršiti jednom mesečno kroz Arena Cloud aplikaciju. Novoizbrani paket će biti aktivan nakon isteka trajanja prethodno odabranog paketa (nakon isteka 30.-tog dana trajanja prethodno izabranog paketa).

Da bi korisnik mogao da kupi Arena Cloud paket, potrebno je da njegov broj u trenutku kupovine bude aktivan, nema aktivnu zabranu korišćenja usluga sa dodatom vrednošću, ima dovoljno kredita (ako je prepaid korisnik).
Za pristupanje Arena Cloud sadržaju korisnik može da koristi mobilni internet ili WiFi konekciju. Ukoliko se za pristupanje i korišćenje Arena Cloud sadržaja koristi mobilni internet, isti se troši iz osnovne A1 tarife ili A1 tarifnog dodatka korisnika.
Pružalac usluga Arena Cloud je Arena Channels Group d.o.o.

Close
Da li mogu da gledam preko mog TV-a?
Naravno, potrebno je samo da prvo putem Arena Cloud mobilne aplikacije izvršiš registraciju uz A1 broj telefona i kupovinu željenog paketa. Ukoliko poseduješ televizor sa liste podržanih Smart TV uređaja sve što je potrebno je da instaliraš Arena Cloud Smart TV aplikaciju, a zatim se uloguješ putem istog A1 broja telefona.
Arena Cloud aplikacija je trenutno dostupna za sledeće smart TV uređaje:
  • Samsung smart televizori (sve verzije Tizen operativnog Sistema i Orsay operativni sistem za uređaje od 2014 godine i novije),
  • LG Smart televizori (sve verzije WebOS operativnog sistema i Netcast operativni sistem za uređaje od 2014 i novije)
  • Apple TV, Android TV, Amazon FireOS
Ukoliko ne poseduješ televizor sa liste preporučenih uređaja, sadržaj Arena Cloud servisa možeš gledati na svom TV uređaju koristeći Google Chromecast. U Android i iOS mobilnoj i tablet verziji aplikacije je integrisana Cast funkcija, tako da možeš emitovati sadržaj na ekran svog televizora. Nakon što sadržaj sa telefona podeliš sa televizorom, Arena Cloud aplikacija radi u pozadini, tako da mobilni telefon ili tablet možeš neometano da koristiš.
Close
Da li mogu da gledam preko računara?
Naravno, potrebno je samo da prvo putem Arena Cloud mobilne aplikacije izvršiš registraciju uz A1 broj telefona i kupovinu željenog paketa.
Sve što je potrebno nakon toga je da odeš na https://webtv.arenacloudtv.com/ , uloguješ se putem istog A1 broja telefona i svoje lozinke i uživaš u raznovrsnom Arena Cloud sadržaju.
Close
Da li se troše MB iz paketa za korišćenje Arena Cloud aplikacije?
Ukoliko tvoj uređaj nije povezan na WiFi mrežu, za korišćenje Arena Cloud aplikacije koristi se internet iz tarifnog paketa ili aktiviranog dodatka.
Close
Na koji način plaćam pretplatu za Arena Cloud uslugu?
Pretplatu za Arena Cloud uslugu izmiruješ veoma jednostavo. Ukoliko si prepaid korisnik naplata se vrši umanjenjem tvog kredita za iznos cene izabranog paketa, a ukoliko si postpaid korisnik naplata će se izvršiti putem tvog mesečnog računa. Takođe, mesečna pretplata će se naplaćivati svakog meseca dok ne izvršiš deaktivaciju paketa. U mesecu deaktivacije naplaćuje se pun iznos, a sadržaj iz paketa važi do isteka 30. dana od dana aktivacije.
Close
Da li nakon aktivacije mogu da izvršim promenu paketa?
Naravno, promena paketa ti je na raspolaganju kroz Arena Cloud aplikaciju jednom mesečno. Novoizabrani paket će biti aktivan nakon iseka trajanja prethodno aktiviranog paketa, odnosno 30 dana od dana aktivacije.
Close
Na koliko uređaja mogu da gledam program?
Dok Arena Cloud aplikaciju možeš imati instaliranu na više svojih uređaja, gledanje sadržaja je u istom trenutku moguće na jednom uređaju. Logovanjem na aplikaciju na drugom uređaju i pokretanjem streaming-a, automatski se prekida prethodno započeti streaming.