Close
Close modal
Close
SR
EN
Close

Obavesti me

Ostavi nam svoj broj telefona ili email i javićemo ti kad uređaj bude ponovo dostupan za online kupovinu.
ili

Proveri svoj e-mail

Molimo te da proveriš svoj e-mail inbox i potvrdiš interesovanje za uređaj kako bismo te obavestili da je uređaj dostupan za online kupovinu.
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Apple AirPods Pro druge generacije pružaju kvalitet zvuka bez premca, poboljšano aktivno poništavanje buke i nove funkcije za još veću udobnost. Uz moćni novi H2 čip, AirPods Pro 2 pružaju revolucionarne audio performanse — uključujući inovacije u sferi aktivnog poništavanja buke i režima transparentnosti, udvostručenom snagom poništavanja buke u odnosu na prethodni model. Nude jedinstven način da doživite prostorni zvuk koji je još impresivniji. Možete da užuvate u kontroli na dodir za reprodukciju medija i podešavanje jačine zvuka direktno sa držača, zajedno sa dužim trajanjem baterije, potpuno novom futrolom za punjenje i dodatnom veličinom vrha za uši za bolje pristajanje Redizajniranje MagSafe kutijice za punjenje uključuje U1 čip sa preciznim prornalaženjemkoji vam pomaže da identifikujete lokaciju svoje kutijice. A ako ste u blizini i ako je skriveno, možete da puštate zvukove sa ugrađenog zvučnika. Ugrađena omča za trakicu vam omogućava da pričvrstite kutijicu na ranac ili torbu tako da je uvek na dohvat ruke. Kutijica je kompatibilna je sa MagSafe punjačem, Apple Watch punjaćem svim Qi sertifikovanim punjačima ili lightning konektorom. AirPods Pro omogućava do 6h slušanja ido 4,5h razgovora sa jednim punjenjem. AirPods Pro with Magsafe kutijica za punjenje omogućava do 30h slušanja i do 24h razgovora Povezivanje: Bluetooth.
Boja
Bela
Materijal
Aluminium, plastika
Close
Dostupnost na A1 prodajnim mestima
error icon

Uređaj trenutno nije dostupan na prodajnim mestima u odabranoj boji.

Uređaj je dostupan u bojama:

Dostupnost je informativnog karaktera.

Grad
Adresa
Apple  AirPods Pro  (2. gen)

Apple AirPods Pro (2. gen)

Close
Poruči i preuzmi paket u A1 centru

Tokom online poručivanja putem A1 veb-sajta, možeš da izabereš najbliži A1 centar na kojem želiš da preuzmeš svoju porudžbinu.

Tvoj paket stiže u izabrani A1 centar u roku od 3 radna dana i čeka te tu narednih 10 dana za preuzimanje.

Close
Besplatna dostava

Dostava se vrši u roku od 3 radna dana na teritoriji Srbije.

Dostava za centralne opštine u Beogradu se vrši istog dana ako poručiš do 13h, tokom radnih dana.

Kurirska služba Daily Express uvela je mogućnost plaćanja karticama prilikom dostave pošiljke. Kurir kod sebe sada ima uređaj preko koga korisnici mogu da plate svoju pošiljku. Plaćanje je moguće svim karticama koje imaju beskontaktno plaćanje.

Rok isporuke može biti duži tokom praznika i ukoliko kurirska služba ima neplanirane situacije na terenu.

Close
Plati odmah uz 10% popusta ili na rate

Ako platiš odmah platnom karticom ili u gotovini, ostvaruješ 10% popusta na uređaj koji želiš.

Ili možeš da izabereš opciju plaćanja na rate kroz mesečni račun.
Na koliko mesečnih rata? Ti biraš. Imaš mogućnost izbora od 2 do 12 rata ili na maksimalnih 24 rate.

Pored toga, imaš mogućnost da deo obaveza platiš kroz učešće i time smanjiš svoju mesečnu ratu.

Apple AirPods Pro 2 gen.
Apple AirPods Pro 2 gen.

Moćne performanse

Apple AirPods Pro 2 pruža ti kvalitet zvuka bez premca, poboljšano aktivno poništavanje buke i nove funkcije za još veću udobnost.

Apple AirPods Pro 2 gen.
Apple AirPods Pro 2 gen.

Redizajnirana zvučna čarolija

Uz fantastični novi H2 čip, AirPods Pro 2 pruža ti revolucionarni audio performans, uključujući inovacije u sferi aktivnog poništavanja buke i režima transparentnosti, dok takođe nude jedinstven način da doživiš prostorni zvuk koji je još impresivniji.

Apple AirPods Pro 2 gen.
Apple AirPods Pro 2 gen.

Jedinstveno iskustvo

Magično iskustvo postaje još bolje sa sledećom generacijom AirPods Pro uređaja. Trenutno uparivanje sa svim Apple uređajima čini podešavanje jednostavnim, dok novi namenski odeljak AirPods u iOS podešavanjima ti omogućava da lako pristupiš i kontrolišeš svoje AirPods funkcije.