Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Mladi ustaju protiv ejdžizma

Krovna tema Međunarodnog dana mladih koji se obeležava 12. avgusta je “Međugeneracijska solidarnost: Stvaranje sveta za sve uzraste”. Da bi se postigli ciljevi održivog razvoja (SDG), svet treba da iskoristi puni potencijal svih generacija.

Mladi ustaju protiv ejdžizma
Digitalna razglednica našeg grada

Deca su se vratila sa odmora ili leto provode u gradu. To ne znači nužno da treba da se dosađuju, već je idealno vreme da upoznaju i vole svoj grad. Telefone u ruke i fotkajte najlepše delove svog grada, zatim napravite story, reels ili jednostavan foto album za Ig ili video za TikTok koji će pričati priču o vašem gradu.

Digitalna razglednica našeg grada
Srećan rođendan, Lavići

Letnja deca nekako su uvek “zakinuta” za proslavu rođendana pošto je njihova ekipa uglavnom van grada. Da se mali lavovi ne bi osećali kao usamljeni kraljevi džungle, mi smo našli nekoliko super načina da virtuelno proslave rođendan sa drugarima koji nisu u gradu.

Srećan rođendan, Lavići
Klinci su u pravu: Generacija Alfa oblikovaće našu budućnost

Generacija Z, radikalizovana društvenom nepravdom i obučena u retro odeću devedesetih, ukrala je svu slavu svojih slavnih milenijumskih prethodnika. Ali, još novija generacija tiho stasa. I uopšte nisu za potcenjivati ih: male alfe, generacija budućnosti.

Klinci su u pravu: Generacija Alfa oblikovaće našu budućnost

Najčitanije priče

Zašto je i kada nastala prva veb kamera?
Prvi veb sajt (website) na svetu

Tagovi