Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Gde stanuje ljubav? Na mrežama, naravno.

"Volim te." Dve reči koje imaju snažan uticaj na vaše odnose sa porodicom i prijateljima i mogu transformisati vaš odnos sa vašom decom. Ugrađivanje reči „volim te“ u rečnik vaše porodice pomaže detetu da se oseća bezbedno, podstiče ga da pomera svoje granice i istražuje šta je u stanju da postigne i daje mu dozvolu i da padne i da ustane. Istražujemo najlepše postove o ljubavi na mrežama, a vama predlažemo da svakog dana postavite po jedan.

Gde stanuje ljubav? Na mrežama, naravno.
Najjači sajt za put oko sveta s decom

Hajde da putujemo i da delimo svet sa klincima.

Najjači sajt za put oko sveta s decom
Leto kada sam naučila šta je slomljeno srce jednog tinejžera

Znala sam da će doći i taj dan, ali nisam ga baš talo brzo očekivala. A dočekala sam ga nespremna: moj prvenac i uzdanica moja S. zaljubio se i odmah nesrećno. Slomila mu je srce Lena, nova devojčica u odeljenju, koju je smuvao njegov najbolji drug. Peti razred, hormoni, kraj godine i slomljeno srce. Fantazija o kakvoj sam maštala čitavog života :)

Leto kada sam naučila šta je slomljeno srce jednog tinejžera
Eksterni punjač, gorući problem u našoj kući

“Gde mi je eksterni punjač”, presekla me je mama jedne divne majske večeri dok sam šetala psa kroz lipe u mom kraju. “Otkud meni to”, zabezeknuh se. “Dala sam ti kad si išla na put”. “Nemam pojma, nisi mi dala”, izbacih kao iz topa omiljenu floskulu koju uvek ispaljujem kad mi traži nešto što sam izgubila ili ne znam gde je. Moja mama ima 70 godina i eksterni punjač. Ja imam 45 i sina od devet koji mi je u sekundi objasnio šta baka traži.

Eksterni punjač, gorući problem u našoj kući

Najčitanije priče

Pretražujemo internet…

Tagovi