Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Otvorili smo um stalkera

Šta za vas znači reč „stalkovanje”, u prevodu “vrebanje”? Da li imate u glavi filmski kadar kako vas stranac prati ulicom ili zamišljate strance koji prate poznate i fotkaju svaki njihov korak? Ili, najrealnije, prvo pomislite na nekoga ko vas na mrežama ne ostavlja na miru? Zato što živimo u digitalnom svetu, vrebanje je postalo stalkovanje i preselilo se iz obližnjeg žbuna na mreže. I postalo veoma opasno, posebno za klince.

Otvorili smo um stalkera
Letnji vodič za mirne roditelje

Leto je da se putuje i zato ukrcajte decu i provedite miran, bezbedan odmor bez stresa. Ovo je vodič za roditelje jer želimo da se i vi lepo odmorite i provedete na putovanju.

Letnji vodič za mirne roditelje
Letnji vodič za bezbedne klince

Letnji raspust je prilika da deca provedu vreme u zabavi, igri, druženju, na putovanjima. I nekako nam se čini da često vreme proleti, a da nismo ostavili ništa od uspomena osim fotki sa letovanja. Da se sećamo i da se deca sećaju mirisa, atmosfere, emocije koje leto nosi.

Letnji vodič za bezbedne klince
Zašto su klinci danas opsednuti modom s početka milenijuma? ,p>Nostalgija vlada modnim ciklusom, ali svaka generacija je drugačija. Dok se Milenijalci drže trendova iz devedestih, Generacija Z pronalazi utehu u ne tako dalekim stilovima ranih 2000-tih.
Zašto su klinci danas opsednuti modom s početka milenijuma?

Najčitanije priče

Internet statistika
Pretražujemo internet…
Zašto je i kada nastala prva veb kamera?

Tagovi