Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Disleksija: Tehnologija u službi dece

Hajde da pričamo o temi o kojoj se malo priča, a mnogo klinaca ima “problem”. Tema se zove disleksija.  U Srbiji ne postoje zvanične statistike, a statistika Svetske zdravstvene organizacije pokazuje da svako deseto dete ima neki oblik disleksije. U prosečnom odeljenju od 30 učenika to je - TROJE.

Disleksija: Tehnologija u službi dece
“Čitaj da bi živeo.” Gustav Flober

Čitanje nije prirodan proces za ljudski mozak. Rođeni smo sa gradivnim elementima za verbalnu komunikaciju, ali ne i za prepoznavanje pisane reči.

“Čitaj da bi živeo.”  Gustav Flober
OnlyFans: Roditelji čuvajte Generaciju Z!

Novi trend stigao je do generacije Z.

Zove se OnlyFans.

OnlyFans: Roditelji čuvajte Generaciju Z!
Novo na TikToku: Vodič za roditelje za bolju zaštitu dece

Imamo jedan skroz informativan tekst kome smo se baš dugo nadali. TikTok se udružio sa National PTA, organizacijom koja obuhvata milione porodica, učenika, profesora, administratora i biznis i community lidera posvećenih obrazovnom uspehu dece i unapređenju porodice.

Novo na TikToku: Vodič za roditelje za bolju zaštitu dece

Najčitanije priče

Internet statistika

89% dece za pristupanje internetu koristi pametni telefon, a 79% ima profil na nekoj društvenoj mreži čak i ako su mlađi od 13 godina.

Pretražujemo internet…
Zašto je i kada nastala prva veb kamera?

Tagovi