Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Neka muzika svira: Najbolje aplikacije za učenje i slušanje muzike

Muzika je jedan od najboljih načina na koji možete zabavljati decu i idealno je da je uvrstite u njihovu dnevnu rutinu. Ove muzičke aplikacije savršene su za decu u mnogim starosnim grupama i pomažu im u istraživanju kreativnog muziciranja.

Neka muzika svira: Najbolje aplikacije za učenje i slušanje muzike
Top pet julskih filmova za celu porodicu

Porodično filmsko veče još traje! Iako je pandemija uticala na otvaranje, zatvaranje i posećivanje bioskopa, nije zaustavila proizvodnju porodičnih filmova, od kojih neki stižu baš sad u julu, a neki su stigli u junu. Raspored za ovo leto pun je bajki, novih animiranih filmova, robotskih avantura, mjuzikla i, naravno, uvek popularnih nastavaka i rimejkova.

Top pet julskih filmova za celu porodicu
Kako da provedete leto s decom u kući

Ako ne idete na letovanje, a (recimo) radite, hendlovanje klinaca na raspustu više je od samog izazova. Njima je sad svaki dan dugačak kao nedelja i mogu da uživaju u šortsu i majici do mile volje i da se druže na mrežama. Bez obzira da li pokušavate da napravite bolju rutinu za sebe ili da decu usmerite na raspored, vreme je da napravite letnju rutinu!

Kako da provedete leto s decom u kući
Pet kul načina da klincima proslavite letnji rođendan

Letnja deca poznata su po tome što pate jer su rođena u sred raspusta kad niko od drugara nije tu da sa njima slavi najlepši dan u godini. Ali ipak, oni koji su tu, baš kao i vaše dete, zaslužuju nezaboravan provod. Letnja deca imaju prednost u odnosu na svu ostalu jer su rođena u vreme kada rođenadan mogu da slave napolju, totalno drukčije od drugih.

Pet kul načina da klincima proslavite letnji rođendan

Najčitanije priče

Tagovi