Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Srećan rođendan, Lavići

Letnja deca nekako su uvek “zakinuta” za proslavu rođendana pošto je njihova ekipa uglavnom van grada. Da se mali lavovi ne bi osećali kao usamljeni kraljevi džungle, mi smo našli nekoliko super načina da virtuelno proslave rođendan sa drugarima koji nisu u gradu.

Srećan rođendan, Lavići
Klinci su u pravu: Generacija Alfa oblikovaće našu budućnost

Generacija Z, radikalizovana društvenom nepravdom i obučena u retro odeću devedesetih, ukrala je svu slavu svojih slavnih milenijumskih prethodnika. Ali, još novija generacija tiho stasa. I uopšte nisu za potcenjivati ih: male alfe, generacija budućnosti.

Klinci su u pravu: Generacija Alfa oblikovaće našu budućnost
Digitalna letnja lektira

Kada počne raspust, deca se raduju zabavi i opuštanju. Letnje vreme znači zabavu na otvorenom sa prijateljima iz komšiluka, prijatno vreme provedeno sa porodicom i odmor od teškog rada u školi. Ali, čitanje tokom leta ne samo da sprečava decu da izgube veštine i navike koje su stekli u školi, već im pomaže da izgrade samopouzdanje i ljubav prema čitanju.

Digitalna letnja lektira
WhatsApp grupe za druženje tokom raspusta

Letnji raspust je savršeno vreme za druženje, za deljenje priča koje izazivaju smeh i podižu raspoloženje. Učešće u tim dragocenim trenucima sa porodicom i prijateljima nije samo prijatno, već je i korisno za zdravlje naše dece.

WhatsApp grupe za druženje tokom raspusta

Najčitanije priče

Tagovi