Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
TikTok prolećni trendovi

TikTok je omiljena platforma među mladima, a iz godine u godinu njihova interesovanja i očekivanja se menjaju. Šta je to što će klinci pratiti na TikToku ovog proleća?

Pre svega treba objasniti šta su trendovi na TikToku. Trendovi mogu da budu zvukovi, haštag, ali i plesni izazov. Da li ste znali da čak i način na koji se menja post može da postane trend? Jednom kada trend počne da dobija na snazi, on se samo sve više širi među korisnicima.

TikTok prolećni trendovi
23. april - Svetski dan knjige kada je rođen Kindle

Bezbedni klinci vole knjige, a UNESCO se slaže u potpunosti s nama. Organizacija Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu predložila je Svetski dan knjige kao dan proslave radosti čitanja.

23. april - Svetski dan knjige kada je rođen Kindle
Zašto da štampam kad imam kod?

Krenula sam onomad na put bez dece posle dve i po godine neputovanja. Put me vodio preko četiri aerodroma, sva četiri imaju drugačija pravila, ali ja znam najbolje, čak bolje i od mog brata rođenog koji vodi računa da na put deca i ja uvek krećemo obezbeđeni kartama i pasošima jer mu je to posao od kog zarađuje hleb nasušni.

Zašto da štampam kad imam kod?
Realan svet vs. tehnologija iz ugla tinejdžera

Možete li da zamislite romane, muziku, filmove, televiziju, pa čak i oglašavanje kao virtuelna iskustva napravljena tehnologijom najnovijom tehnolojijom? Vi možda i ne, ali naša deca kreiraće virtuelnu budućnost koja nadilazi sva dosadašnja tehnološka dostignuća jer su oslobođeni stega i njihova mašta je slobodna.

Realan svet vs. tehnologija iz ugla tinejdžera

Najčitanije priče

Internet statistika

89% dece za pristupanje internetu koristi pametni telefon, a 79% ima profil na nekoj društvenoj mreži čak i ako su mlađi od 13 godina.

Pretražujemo internet…
Zašto je i kada nastala prva veb kamera?

Tagovi