Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Taboo dnevnik

O Instagram stranici „Taboo dnevnik”, mestu na kom jedna doktorka i četiri mlade devojke odgovaraju na pitanja koja mladi ne postavljaju odraslima, pričali smo sa Dr. Emilijom Ivančajević.

Taboo dnevnik
Kako sam online učila decu da vole slikarstvo

Vreme online nastave bilo je veliki izazov za decu i za roditelje. Mi smo pitali jednu profesorku likovne kulture kako se snašla u online podučavanju s obizorm na to da je likovna umetnost priča boja, reljefa, teksture, posmatranja, razmišljanja. Kako su deca zavolela umetnost u vreme kada nam je bilo najteže?

Kako sam online učila decu da vole slikarstvo
Japanci vaspitavaju decu na Ikuji način i genijalno je

Složen mehanizam vaspitanja Japanaca svodi se na samo tri jednostavna imperativa: do pete godine roditelji se prema deci odnose sa velikim poštovanjem, od pete do 15. godine, jasno uspostavljaju granice i modele ponašanja za decu i od 15. godine - roditelji na svoju decu gledaju kao na sebi ravne ljude (prijatelje).

Neka muzika svira: Najbolje aplikacije za učenje i slušanje muzike

Muzika je jedan od najboljih načina na koji možete zabavljati decu i idealno je da je uvrstite u njihovu dnevnu rutinu. Ove muzičke aplikacije savršene su za decu u mnogim starosnim grupama i pomažu im u istraživanju kreativnog muziciranja.

Neka muzika svira: Najbolje aplikacije za učenje i slušanje muzike

Najčitanije priče

Internet statistika
Pretražujemo internet…
Zašto je i kada nastala prva veb kamera?

Tagovi